![]() |
Citiraj:
|
devizni se plaća 5 eura svakih 6 mjeseci
|
Podignete si prepaid karticu u hypo banci (25kn jednokratna naknada) i koristite ju za plaćanje na internetu....možete si uplaćivati na karticu kolko želite i kad želite... :chears:
Ne mora se bit klijent ili imat neki drugi račun.....ugl. savršeno za one malo "paranoidnije" :D |
jel ima netko sa rba master karticom da koristi paypal?
naime, otvorio sam account, linkao karticu, vidim transakciju online ali nista nema u opisu transakcije tako da ne mogu verificirati karticu, tj, doci do onog 4-znamenkastog koda. kad sam zvao rba rekli su mi da oni vide isto sto i ja. btw, pare su uredno skinuli sa racuna. |
Doći će, treba proći par dana (čak i do 7) da bi se vidio kod na transakciji...
|
kad sam prvi put pokusavao proslo je i mjesec dana pa nista nije doslo zato sam sad i postavio ovo pitanje gore
|
Ne znam, meni je i preko dinersa i preko deviznog verifikacija trajala 5-6 dana.
|
probao sam poslat fax paypalu preko broja koji piše na "cover sheetu" ali neuspješno, dali ko zna koji je njihov broj ili ako neko zna koji bi mogao bit problem
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ne znam kako bi ti pomogao! |
Citiraj:
Imamo istu karticu i kod mene je bilo sve uredu,dan nakon uplate sam zvao i oni su mi rekli taj broj. |
pricekat cu jos do sutra pa cu vidjet hoce li se sta pojavit u opisu transakcije.
EDIT: pojavio se kod ipak. Neznam zasto nije prosli put, ali eto, ovaj put je proslo :) |
Imam mali problemcic.
Imao sam kolegu tu na forumu preko kojeg sam narucivao stvari s ebay-a. Ja mu kazem sta i kolko, on meni kolko mu uplatim na racun i to mi stizalo na adresu. E sad, danas sam malo cistio stare PM, i obrisao i sve njegove, koje sam i njemu poslao i on meni. I bas danas sam ga htio nes pitati, zapravo moja bolja polovica i shvatih da ga nema, a nemogu se sjetiti ni nicka, ni avatara, ma niceg. Pa nek mi se javi ovim putem ak je moguce, il ak ga netko zna nek mi javi, oglasavao je na forumu da se time bavi, mislim da je nick na slovo k ili n. Nisam siguran :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
Moguce, i dalje se nemogu sjetit, budem ga pitao. :D Izgleda me posjetio onaj švabo što skriva stvari. :beer: |
Do sad sam zicao ljude za uplate preko paypala, al reko ajd da ga i ja napravim vise :)
Kad ono, problemi: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Kartica je Visa Electron iz PBZa, love na racunu imam dovoljno, paypal ne javlja nikakve greske oko upisa broja/CVV-a... Zvao sam PBZ SzK, oni kazu da nemaju veze s tim, ali da je bilo slicnih slucajeva. :fiju: Jel imao netko slicna iskustva, te ako je, kako ste ih rijesili? Zahvaljujem :chears: |
Izgleda da je napokon moguće i primati novac na hrvatski paypal. :D
https://www.paypal.com/row/cgi-bin/w...ntries-outside |
Da, moguce je :)
Evo omogucio svoju VISA karticu da moze i primati :) |
Da li tko može pojasniti malo naputak što se tiče država sa križićem pod koje spadamo i mi
Citiraj:
|
wtf
Citiraj:
|
@Pupo: Primanje para navodno radi samo s VISA karticama ili preko računa u US-u:
http://twitter.com/#!/toncijukic/status/45782967183867904 Tu je i provizija 5$ po transferu i max transfer dnevno 500$ odnosno 10000€ mjesečno: http://twitter.com/#!/forcebook/status/45783420827213824 Samo prenosim info, ljudi su to valjda odnekle pročitali, ali rasprave su još u tijeku |
dakle, buduci da nemam racun otvoren u US to bi onda znacilo da ja svejedno mogu primit novce na svoj paypal account, ali ih ne mogu prebacit sa accounta na karticu?
|
Afaik, to se moglo i prije. Sada je omoguceno da pare s paypala prosljedis na svoj racun vezan za Visu i podignes ih.
|
e, to me zanimalo samo nisam bio siguran, tnx ;)
|
ajde dobro da su se sjetili to napravit :)
|
Već vidim temu, "prljavi, zli i neodgovorni hrvatski trgovci na ebayu". :D
|
@Bluzer mislim da uopce nece bit potrebe za takvom temom jer ebay ima onaj svoj feedback:)
|
Citiraj:
|
Samo jos jedna napomena za primanje para na VISA kartice (ako netko vec nije naveo)... Transfer se prebacuje automatski svaki mjesec, JEDNOM u mjesecu i to prva 3 dana u mjesecu. Naravno, novce mozete rucno prebaciti ali ce vas to stajati 5$ za svako prebacivanje. Prebacivanje na US racun je besplatno.
|
Evo još malo info:
http://www.netokracija.com/paypal-hr...9#comment-8065 (nije loše baciti oko i na komentare) Firme, ništa od kunskog plaćanja. Možda bi trebalo pričekati par dana da se sve slegne i iskristalizira. |
Konačno :D
|
Aleluja.
|
Ali nije 5$ po transferu nego 3,9% transakcije ili maksimalnih 5$
Odmah moj hardver na ebay nema više pce :) |
Citiraj:
Withdraw my payments Choose where to send payments you withdraw.
mortal dali to znači da po transakciji ide 3.9% njima i to može bit max 5 $ ??? više ne ? nije mi jasno također piše da svakog 1. dana u mjesecu se vrši automatski "withdraw" / automaski sa paypala( koje sam primio taj mjesecna paypal račun) skidaju pare na bankovni računa i time svaki put deru 5 $ ?? nije li to malo ajmo reč jadno ? ako nije tako molim da netko tko ima volje pojasni mi " pravila igre " :) hvala |
Citiraj:
|
|
Prodavač uvijek plača proviziju i to je tih 3.9% i maksimalnih 5$ ukoliko je do 3000$ (ili koliko su naveli).
Dakle ako prodamo za 100$ recimo cpu, paypal nam uzme 3.9$ + 0,3$. A za withrdraw neznam, ako je kako kaže juice onda automatskmo povlačenje svakog u mjesecu ne uzima ništa, odlično! U suprotnom bilo bi beda ukoliko imamo neku manju prodaju da uzima fiksni iznos. A ukoliko želite prodavat na ebayu tada se plaća dodatnih 9% provizije njima |
Sto cete prodavati na ebayu? Trazim malo sto bi se nama Hrvatima iz nase drage zemljice isplatilo uopce prodavati na ebayu i ne nalazim za sada niti jednu stvar koja je kod nas jeftinij nego vani.
|
Rakiju :D
|
MA to je vise za stvari koje se teze nadju vani, sta cu prodavat procesore kad se vani nadje bar 30% jeftinije s dostavom. Mene jos uvijek vise zanima dostava raznih jeftinijih stvari u HR bez carine i to u roku od 7 dana. A vani cu prodavati nekretnine :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:45. |