![]() |
Citiraj:
|
Znaci napravim normalnu registraciju I to je to.. Samo sto ih trebam s ID autorizirat... A mogu gledat kako mi novci nestaju!😂😂
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
NiceHash is coming back tomorrow!
Dear miners: Final checks are in progress and NiceHash.com platform will be back online and operational tomorrow, December 20, 2017 until 24.00 CET. |
A di su pare? :D
|
Treba im jos coina
|
Pare idu svaki drugi dan. 100 BTC na jednu stranu, 900 na drugu. Svaki put različite adrese. Ostalo je još 1k BTC na adresi na koju je sve prebačeno sa NH.
|
Citiraj:
Citiraj:
Jel se zna jel janez vratio pare ili ? |
Saznati cemo! :D
U trenutku kada je izgubljeno imao sam 101$ tako da, ocekujemo nesta više sada :) Iskreno... Vise sam zaradio sada u ovih 15ak dana kako nije radio Nicehash nego s njim u duplo vise dana. Ali vidjeti cemo, mozda naprave nesta da budu isplativi sada narednih tjedana da se malo vrate na noge :) |
Ja ne kužim ljude... Nicehash ekipa su velikim fee-om forsirali ljude da ostavljaju lovu na njihovom walletu. I nikome to nije bilo sumnjivo?
Kad vidiš navlakušu, osjetiš je i miriš je, onda to je navlakuša i DALJE. |
meni nece biti jasno ako ljudi nakon svega budu opet njih koristili :)))
|
Cekaj ne kuzim vise, prvo su useri razapeli janeza, janez nestao s neta (obrisao profile), pa se na NH fejsu pojavio live video zalopojka kao "hakirani smo, we need your help" sa janezom u pozadini. Ekipa u komentarima uopce nije djelovala da hejta NH. Ocekivao sam razapinjanje na kriz, al nista.
Mindblow! Mislio sam da je to propao slucaj kad ono "we're back"... |
tko hoce takvoj ekipi ponovno vjerovati, nek im vjeruje. ja cu ih izbjegavati u sirokom luku :) ali da, ni ja to ne kuzim..
|
Citiraj:
Disclaimer: nikad nisam koristio NH |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imaju debelo najbolji single click miner. Vratit ce im se dobar dio ekipe
|
Citiraj:
Sta se onda vise isplati utet i majnati, 4x1070 pa zen ili zec, ili 2x1080ti pa onda VTC? Ili sa i 1070 se isplati VTC? Nisam izgleda dugo pratio novosti :stoopid: |
Citiraj:
EU se oglasila malo o Blockhainu: https://www.enisa.europa.eu/topics/c...ary/blockchain I ovaj članak nije loše malo pročitati: https://cointelegraph.com/news/bulli...other-500-rise |
Citiraj:
Skoro pa sveti gral minera u nedoumici |
Citiraj:
Računaj da je 6x1080Ti otprilike 10x1070 po Hashrate-u za sve algoritme osim ETH i eqihash... tu je 1070 bolji Prije godinu dana bi ti rekao da ideš na 1080Ti, jer ih je lakše prodati... sad je svejedno... vidi šta možeš jeftinije kupiti. ista matematika je i za potrošnju Ne znam kakva je 1070Ti |
Dali netko koristi neki ventilator u sobi za air flow. Imam neki cheap ventilator ali ga se bojim upaliti na 24/7 jer mislim da se ne zapali ili nesto?
Ako je to slucaj sa tim u ducanu kupljenim ventilatorima za 50 do 100 kuna, onda me zanima kako i gdje kupiti ventilator koji moze raditi 24/7. |
Citiraj:
Koliko sam citao, 1070ti daje isto kao i 1070. Mozda uzmem 1070ti, kako mi je netko savjetovao, da lakse prodam poslje. |
Citiraj:
Ovo je adresa na koju je poslano onih 4,7k BTC. Moja pretpostavka je da nakon ponoći ovih zadnjih 1000 ide na 2 walleta i onda disperzija na sve strane. |
Može pomoć, poslao sam Ripple (XRP) sa Bittrexa na Poloniex mjenjačnicu ali prilikom slanja nisam upisao Tag Destination, već samo adresu i iznos koji šaljem, transakcija je prošla ali ne dobijam ništa na poloniex-u cijeli dan, šta da radim? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
koji novčanik za ZEC koristite?
LP |
Ja sam ZEC kopao izravno na kraken.
Sada na bittrex. |
|
@Adzivu thx
@FRipper našao sam i ja na guglu dotični link ali me zanima koje koriste kolege sa foruma. LP |
Ja kopam direkt na Polo. No problemo :)
Jesam li ja lud, ili ovi kalkulatori pokazuju nenormalnu profitabilnost kopanja ZEC-a? Tipa jedna GTX 1060 koja udara 330 Sol/s da maže 100$ mjesečno s ovim trenutnim ZEC-a? :D |
Nisi i meni pokazuju :D
|
Citiraj:
|
nicehash stigao
ali meni dns ne resolva.. kao i 90% narodu |
Citiraj:
Ja ih svejedno više neću koristiti, otkad su mi pobjegli sa $7. |
Meni 15$
|
u čemu je caka
zcash preko grafe radi na fly pool https://zcash.flypool.org/miners/t1V...cG22ab21S7aw7D piše da i cpu mining radi.. slozim.. ali ga na poolu ne vidim . 4x 26 solsa nheqminer_v0.4b miner |
Citiraj:
power limit 70 temp limit 75 core clock +150 mem -195(ako stavim - 200 drasticno pada hash rate) Kopam ZEC sa 505-520 Sol/s |
Citiraj:
Galactrum (ORA) je prije 2-3 dana davao 40 dolara dnevno s tom karticom |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:05. |