![]() |
Citiraj:
Bio je 1600kn na akciji minus pdv = 1280kn s godinom HR garancije :) Jedino mi je žao što nisu imali 3GB model |
ti to nije pro verzija jer pro dolazi samo s 3 gb rama, ma iskreno mene ova garancija ne muči puno neka izdrži kolko je ovaj redmi koji ima sad već 2 i pol godine služio i bit ću sav sretan, a ako i dođe do garancije slat ću u kinu barem austrijanci ne kompliciraju ko naši.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako da su Xiaomi i Meizu FTW :) |
Citiraj:
|
Da, krivo sam pročitao prijašnji post, mislio sam da o njemu pričate
|
Xiaomi Mi5 - odakle naruciti za najbolji omjer cijene i brzine isporuke (najbolje bi bilo da se preskace carina) ?
Honorbuy, TopOne na Aliju, Xiaomiforsale, ... ? Hvala :chears: |
Top One, sad i malo pala cijena... DHL, i drugi tjedan ti vjerojatno dode..
|
Jel na mi4 LTE ide Cm13? Negdje procitao da kao ne ide!?
|
Ide,isti kao i na WCDMA verziju te kao i na Mi3
|
Nasao na XDA gdje pise no for mi4 LTE... zato pitam.. jel netko ima taj cm 13 na mobu?
|
Citiraj:
|
Napokon dobio i istestirao Cubot H2.
Sve u svemu, zadovoljan, priviknuo sam se na 5.5" ekran. Ima 5000mAh bateriju pa sam ga do sada punio samo jednom, brz je, dobar, nešto je malo teži no lako se drži. https://www.youtube.com/watch?v=-gx3f-z0yqs |
Pozdrav ekipa,
nije me bilo neko vrijeme, ali vidim da su drug brko i par pojedinaca još aktivni. Ovako, imam xperiu z1 i ispao mi je i slupao se display, pa se sada razmišljam dali da uzmem nekakav novi kineski model ili da naručim display pa da skrpam ovoga što sad imam (rootan, otključan bootloader i slično su bez čega nemogu živjeti pa kupovina nekog novog moba u prodavaonici ne dolazi u obzir jer dajem previše novaca, a odmah gubim garanciju.) Prije par godina sam počeo s tim kinezima i bio sam podosta iznenađen koliko se može dobiti omjerom cijena-kvaliteta. Čitao sam podosta i vidim da je sad aktualan model redmi note 3 pro i par drugih. Jel ima još kakvih modela da uzmem u obzir prije nego što uzmem ovoga ili da pucam na sigurno. Spreman sam izdvojiti do nekih 300e, možda bi za to mogao gledati i oneplus modele? |
Ako možeš izdvojiti 300e, protegni se još malo i uzmi Mi5. Barem bih ja tako..
Sent from my MI 4 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
evo ranije spomenutog seciranja https://www.youtube.com/watch?v=pfawulv1NIU |
Citiraj:
|
Xiaomi Redmi Note 2 + AOSP rom. U Turskoj se majstor uredno spojio na roaming, iako mu je bio iskljucen. 200kn otislo u 2 notifikacije... Stoka lopovska 100kb je 6kn...
|
Ne kužim kak se spojio ak mu je bio isključen...
|
Citiraj:
|
a vjerojatno se nekaj zblesalo, jer kad sam ga resetirao vise nije...
|
Citiraj:
Turska jebiga, nije u EU i roming ubija. |
Jel moze preporuka nekog kineza do 60 USD, ako je moguće da je iz EU skladista i da salju kod nas?
Za roditelje je pa specke nisu toliko bitne vec da se dobije sto vise za tre novce. |
Za te novce sam gledao onaj DooGee X5 i HomTom H7 ili kak se već zove. Iz njemačke ide bez poštarine. Tiny deal čini mi se.
|
Ok, hvala!
|
U 1s uspio unijeti paypal lozinku i kupiti Homtom H7 za 50$ :D
Imao najbrži prst http://prntscr.com/babadz |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pozdrav, pitanje za znalce...
Da li se isplati uzimati Mi4s u odnosu na MI4 sa 3GB ram.. Da li taj mob vrijedi te novce ili imate drugi prijedlog.. Hvala unaprijed. |
Eto imam neugodnu situaciju s TopOne, primio sam redmi 3, to sve radi i super je, ali staklo koje mi je poslao nije uopce za taj model, i poslao sam mu PM sa slikama i komentarom da bi bilo lijepo da mi posalje pravilno staklo na sto je on odgovorio ( its for redmi 3 )..... Fino cu mu okaciti negative feedback i otvoriti dispute ako ce se i dalje praviti blesavim, ovo je vec peti ili sesti telefon koji uzimam kod njega i da me sada ovako vozi za nos
|
Redmi 3 iz TopOne je došao s kojim romom? Xiaomi.eu romom ali s zaključanim bootloaderom? Znači nema custom recovery?
|
da eu rom i zakljucani BL
|
flešali su edl načinom i za to nije potreban custom recovery
u novijim stable verzijama edl je onemogućen |
Baš me neki pitaju gdje da ugrabe Homtom H7, sutra 2.6. je 200 komada u više Aliexpress trovgina po 50$
|
Na Gearbestu ti je 57$
|
E moj kokos, "why can't you read"
Ta stara verzija ima MTK6580, te ne podržava 4G. NIkako ne zamijeniti novi sa starim modelom |
Prvo linka onda pita :)
|
ljudi ajde pomoć please.
Vidim da su neki koristili voucher na xiaomiforsale.com.. Može uputa kako? ne radi mi kod MYXFS koji je netko napisao, čak ni kad stavim 2 proizvoda... I još dilema redmi 3 pro / Mi4? Koji dobije više glasova to kupujem :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:06. |