![]() |
Citiraj:
Za što ti treba toliko snage? Ako baš ideš na taj rang snage/cijene ozbiljno promisli o Scythe Kamariki 4 650W koji te izađe kakvih 660-670 kn |
Pa iskreno ne treba mi modularno napajanje. Ali ga želim. Mislim da će na kraju biti CoolerMaster. I još (ako se ne varam) imaju 5 godina garancije. Thanks, thedream.
@Wolv Hvala, još ću malo pogledati, nigdje mi se ne žuri. |
Citiraj:
http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...857&kateg=0613 EDIT : Na moju veliku žalost,ne znam da li je do trgovine gdje sam kupio,Konikom,ili je to jednostavno u to vrijeme tako bilo u Feniksu kao uvozniku,samo 24mj. su mi dali,i moram priznati,jako sam razočaran takvom garancijom. Bio sam uvjeren u suprotno,vjerojatno sa etikete Real Power Pro modela kojeg sam imao prije ovog modularnog,650W. Na njemu mora da je stajalo 60mj na kutiji,tko će ju naći više.. http://www.coolermaster-usa.com/prod...roduct_id=2730 Čak i piše na siteu 5yrs warranty,naravno za RPPro model,kod nas to malo znači izgleda..za ovaj modularni. Nije predviđeno očito. http://img402.imageshack.us/i/fotografija011.jpg/ http://img245.imageshack.us/i/fotografija010.jpg/ http://img691.imageshack.us/i/fotografija009.jpg/ Kvragu. |
da li je fortron 400W 80+ sam po sebi tih ?
|
Evo uzeo sam navedeni CM jer mi se nije dali čekati HX650 i samo da kažem da ima 5 god garancije preko Renoproma.
|
Kikiriki 750W na subotnjoj akciji u Stinksu za 659kn pa tko voli...
http://www.links.hr/index.php?option...insert_stats=1 |
Ne vidim bas nekakve recenzije po netu, osim par za 650W model i jednu za 550W model.
Napajanje ima 650W na 12V railu, tako da je ovo prije 700W nego 750W napajanje. |
Nije to loše.Modularni,750w za 660kn.
|
Napajalnik je mrak. :D
Kome treba tiho i snažno napajanje ovo je jako dobra prilika. |
Citiraj:
Koji vent ugrađuju unutra? |
Citiraj:
"AKCIJA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA MALOPRODAJNE KUPCE" Da li se kupnja jednog napajanja preko tvrtke smatra maloprodajom? |
Citiraj:
"The Kamariki 4 comes with a Scythe Kaze Jyu 100 mm fan facing downwards" |
Citiraj:
|
pozz.
ima tko kakava saznanja o spire 550w jewel napajanju? ima kaki mjerodavni review? ono što nađem je marketing..... konfa bi bila gts250,athlon II 630 x4. u trgovini gdje kolega uzima komp imaju ovo spire i corsair vx450w, pa reko da uštedi malo jer mu vx ne treba,ako je ovo solidno... |
Citiraj:
|
snorky, o kojoj je trgovini rijec? Da bacimo pogled? Ja sam sebi za slicnu kantu (vidi moj komp), uzeo lc power i skroz zadovoljan...nikakvih problema, a oc-ao sam kantu posteno...grafa mi se na 10% okretaja cuje glasnije od njega...
|
Citiraj:
|
ma jedna trgovina u vinkovcima. nemaju ponudu na netu jer većinom rade s firmama pa im ne treba za obični puk. dali su kolegi ponudu sa noname napajanjem ,a od ostalog imaju samo ovaj spire i vx450. znam da je vx way to go pa ak moze reći cu mu da ga uzme. e sad jedno pitanje ovaj spire dal je bolji od to no name, odnosno dal se isplati uzet, mislim da je oko 350-400kn(200kn je jeftiniji kod njih od vx-a)...
|
Dali je bolje uzet Kamariki 4 750W sad na akciji u linksu ili uzet malo kasnije TX650? TX650 je oko 700kn, ovaj je sad 660kn pretpostavljam da je scythe malo jaci i tisi?
|
Citiraj:
|
Sutra si idem po Kamariki u Links, da zamijenim ovog Čifteka 400w starog 4god.. Jest da dan danas radi ko urica, al jbg, dobra im je ova akcija..
|
Tx650 je poskupio 60kn u ADMu i sad je 730kn.
|
Citiraj:
|
nista od tog, zakasnio sam :D
doso u 2,sve su bili prodali,jos je jedan bio rezerviran...trebo sam javit telefonom al mi nije bilo tolko hitno i eto, nema ga :D ali dali se to moze uzet preko webshopa inace makar je sad neradno vrijeme,jer akcija traje 24h zar ne? |
Mislim da si se trebao predbilježiti u toku radnog vremena(trebao si samo mailom rezervirati) i onda imaš pravo po toj cijeni dobiti isto i tokom sljedečeg tjedna kad dođe u poslovnicu/trgovinu(ako ih nema više na lageru).
|
Citiraj:
|
Napajanje iz HGspota i(li) Linksa do 250 kuna
Jel mi možete preporučiti neko u redu napajanje iz hg spota linksa do 250 kuna?
|
Mogu ti preporučiti izbjegavanje HGspota, s obzirom da im je izbor napajanja nikakav. Do 250kn imaju samo MSove, a to ne bih ni neprijatelju preporučio.
Ako misliš kupovati u Osijeku, dakle Links, HGšrot, Eurotrade, Konikom... Nemaš baš velik izbor. Jedino nekatastrofalno za tu cijenu je THERMAL MASTER 420W(to je valjda TM-420-PMSR), ali je i ono po stvarnoj snazi dosta slabo(16A na 12V), pa nije poželjno za neku jaku konfiguraciju. |
kvragu gdje li su sada oni super fortroni iz vemulja...
Hvala ti puno pogledati ću to.;) |
Da li je dovoljno?
Imam napajanje od 420w. Konfa je sljedeca:
Amd athlon II X2 240 2gb ddr3 ram Ati hd 4830, 512mb gddr3 Zvucna kartica 1 hdd i 1 dvd/cd citac Maticna m3a770de 1 120mm ventilator Zanima me da li ce mi napajanje biti dovoljno jako ako stavim novi proc (Phenom x4 965) i jos 2gb rama |
koje napajanje, nije sve u watima.
ak je neka jeftinjaka, možda će bit dosta možda ne. da sam na tvom mjestu rađe bi bolje napajanje nabavio prvo. |
Ovisi koje je napajanje. Ako je neko brand-name bit će dosta, ako je neko no-name, kupi drugo. Preporuke imaš u temi iznad
|
Citiraj:
Mozda. |
Citiraj:
|
onda će držati
|
I ja sam ugrabio jednog. :D
Nije da mi VX450W nije dosta, uzeo sam ga vise zbog modularnosti i cinjenice da ima 4 PCI-E 6+2 konektora. |
Ajd netko tko je kupio kamarikija 750, neka napiše kakvi su mu naponi.. Napisat ću svoje kad dođem kući, trenutno sam na poslu, no po sjećanju su mi:
3.3v= 3.33v 12v=12.30v 5v=5.23v |
Napajanje za 4890ati
Bok
Konfa kao iz siga , samo sto prodajem svoju i kupujem 4890 fortron 400w mi je garant preslabo pa sam mislio do 500-550kn kupiti novo Dvoumim se izmedu seasonica i fortrona opet, sto mislite, kazete jel 500w okruglo dosta za to sve iz konfe? Znam da 4890 uzasno puno trosi pa me zato zanima. |
Citiraj:
|
dosta ti je taj fortron. Ja sam na fortronu 350w drzao BE5000+ 4gige rama, gtx260, 2 harda, 2 optike i jos par ventova. btw imas gore malo vise temu....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:33. |