![]() |
T-Com MAXadsl
Citiraj:
Tocno to pise na brojilu da :D Znaci ipak je trofazna kao sto sam se i bojao. Mogu to testirat tako da izvadim osigurac od jedne faze i onda ako obje uticnice u koje bi stavio powerline nece raditi, onda su na istoj fazi? |
Najbolji način da testiraš je da posudiš Powerline. Meni npr. normalno radi jedan adapter u prizemlju, a jedan na katu, a te dvije utičnice nisu na istoj kutiji.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ako ideš na powerline moraš uzet "običan" strujni. imaš onih sa ugrađenim wireless-om, a to ne radi. mora bit običan.
|
T-Com MAXadsl
Zasto nebi radili ti koji imaju wifi? Sta nije to samo dodatna funkcionalnost?
Edit: iako da, ima smisla jer ste rekli da ne moze internet i maxtv skupa. Pa mozda ovaj s wifiem ne poveze maxtv prema routeru na ispravan nacin? Koristi neko powerline model s wifiem za maxtv da potvrdi jel radi to? |
posto mi ugovor isti za dva mjeseca mislio sam preci jeftiniju biraj 2(trenutno je max3 od 500kn)
danas mi zvali doma i bila guzva i majka dala broj osobne i oib da ce produzit ugovor iako sada to ne zeli jer je preskupa tarifa a ne koriste se dali ima neki period do kada se to moze prekinut? trenutni ugovor traje do 31.1.2020 |
U 14 dana mozete poslat potpisan zahtjev za odustankom od produljenja i presliku osobne mailom poštom ili faksom.
|
Ili godinu dana od 'potpisivanja' ugovora ako isti nije dostavljen na kućnu adresu/verificiranu mail adresu.
|
Tih 14 dana i teče tek od dostave ugovora.
|
Nije istina.
Ili moji šefovi i menađeri su neobrazovani i ja sam protuzakonito radio 4 godine? 14 dana od sklapanja ugovora tj aktivacije usluge, godinu dana ako nije zaprimljen ugovor. Kaj on će čekat da doma dođe ugovor za 3 tjedna, već dođe jedna uplatnica sa novim ugovorom na pola, drugi mjesec usluge već teče po kojem se obračunava barem dio usluge i onda će ići raskidati? Misliš da ga neće odjebati? Također možeš ti potpisati ugovor za novu instalaciju priključka npr 1.11.2019 sa terenskim predstavnikom (znači ugovor imaš 1.11. kod sebe), a pošto instalacija traje do 45 dana onda po tebi bi rok za raskid unutar 14 dana bio 15.11. a aktivacija usluge ide tamo iza sv.Nikole. Nema smisla i tako to ne funkcionira u praksi. |
Istina je.
|
Dođem ja danas u t-centar da bi razgovarao o produljenju ugovora.
Traži me ženska osobnu ,ja joj dam .Veli ona linija glasi na vašeg oca,on treba doći sa vama.Ja velim da sam došao da se samo dogovorimo što i kako dalje. Ona veli da po novom ne može davati nikakve informacije osim vlasniku linije.Ja joj velim da je to apsurd jer sam u 15 godina ja pregovarao i produživao ugovore,i sad na jednom ne mogu.A i otac mi je u godinama ,a da ne napominjem da se u tematiku uopće ne kuži,tako da njegovo prisistvo ne znači ništa.(Nije da sam došao prekinuti ugovor). Veli ona ,ne mogu pomoći. Ja njoj velim:"Ma pomogli ste,sad sam siguran da kod vas više ne budem niti kune ostavio.Do viđenja!" Tko ima najeftiniju opciju internet + telefon od providera? Mislim si uzeti vip hombox duo za 150kn.Ima li što bolje i povoljnije? |
Zašto ne odeš s ocem tamo i prebacite liniju na tebe? I onda ti dalje ugovaraj usluge.
Ne kužim što si ljut na ženu koja samo radi svoj posao, logično je da vlasnik linije ugovara te stvari. |
Citiraj:
|
GDPR :hitthewal:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čovjek teško hoda, i nisam ga želio vozat bez veze, jer sam do sad to mogao sam obaviti. Uostalom, došao sam tamo informativno da probam vidjet što se da napravit, a oni ne žele ni razgovarati. Ne znam kakvi su im novi naputci, ali meni je to bezveze. Btw, štitim i ja njihove plače već dobrih 15 godina sa po 300-400kn mjesečno, pa u najmanju ruku mogu bit uljudni. |
To ti je kao da ti izgubiš osobnu i netko dođe u T-centar i kaže to mi je brat trebao bi dignut mobitel na pretplatu za njega jer teško hoda i ovi mu daju mob i tarifu od 500 kn mjesečno koje ide na tvoj OIB, to bi ti bilo ok?
|
Citiraj:
Došao sam tamo informativno, ne produživat ugovor. Dobro, nebitna rasprava. Koliko iznosi onda najeftinija max trio opcija po ovom cjeniku posebnih ponuda?Za koliko mogu dobiti samo telefon i net? |
Citiraj:
Prvo ti se javi stari a poslije lijepo da tebi telefon. Ili si ti jedan od onih koji misli da će u t-centru biti jeftinije. |
Citiraj:
Tko ide pregovarati u T-Centar, to je kao u pustinji pregovaraš o spuštanju cijene vode. :D Pregovara se preko telefona. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....ostcount=10239 |
Citiraj:
Cjenik posebnih i proteklih ponuda: https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...d=3129&rType=2 Nadji ponudu koja ti odgovara, nazovi, reci da se pozivas na taj cjenik, na ponudu na toj i toj stranici cjenika i dobit ćeš ju. Ne idi u T-Centar. |
Citiraj:
Ok,flat internet i telefon su kao i do sada,i s time sam zadovoljan.Zanima me kako saznati cijene pojedinih paketa,jer ja imam dosta toga aktivirano:osnovni paket,max sport plus paket,hbo paket,prošireni paket,dodatni max tv prijemnik? |
Citiraj:
Ja imam Max3 Premium, ima uključeno praktički sve sportske kanale, prošireni, HBO uključen i snimalica, plus ja sam na optici pa je 200/100 opcija uključena u cijenu i mjesečno je 324 kune, s još dodanim MaxTV 40 kuna mjesečno. Čim tražiš neki sport ili filmske kanale u paketu, jeftinu opciju možeš prekrižiti. |
Citiraj:
Ako moram,tražil budem alternativu. |
str 13
Trajna ponuda za privatne i poslovne korisnike za dodatne programske tv pakete uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca od 14.4.2017. Iznos mjesečne naknade iznosi: MAX Arena 5kn MAX Sport plus 15kn Prošireni paket 5kn HBO Premium 5kn Sport Klub 5kn pojma nemam jel to još uvijek prolazi. Nazovi pa pitaj. Inače sve piše u tom cjeniku. |
Citiraj:
Jedino me muči kako funkcionira to slanje mailom sad kad su toliko striktni glede komunikacije sa vlasnikom linije. Pretpostavljam da treba neka verifikacija? Jer onaj mail što ste post-ali gore mi je čudan. Trebao bi ovo i ono, i ovi odgovaraju :vaš zahtjev je u statusu realizacije! Mail adresu isto može svatko otvoriti! Kakva je tu procedura, jer mi je mail najbolja opcija? |
Citiraj:
Ili ti stari da punomoć za HT ili prenesete liniju na tvoje ime. A gledaj, sad plaćaš toliko koliko plaćaš, ali nakon isteka ugovorne obveze će ti cijena sigurno skočiti za neki iznos, tako da će ovo možda biti isplativije. |
Razmisljam nabaviti vlastiti router te ga koristiti na t-com optici. Koliko je to komplicirano ako imam i tv uz internet? Jel dovoljno nazvat t-com, trazit ih da prebace speedport u bridge mode, dici konekciju na vlastitom routeru, a stb-ove ostaviti na speedportu?
Treba li taj router imati neku posebnu mogucnost da bi to radilo? Trenutno gledam xiaomi mi 4a za 260kn, ako imate jos neku preporuku slobodno. Vidio sam cesto da se mikrotik preporucuje, ali nemam iskustva sta tocno traziti. |
Ima li kakvih lijepih poklona u slučaju prelaska sa vip fixnih usluga na tcom fixne usluge ? Ono neki mobitel, tanlet ili slično nešto hehehe ?
|
Citiraj:
Evo citiram ovu poruku jer sam se ovim vodio nedavno je sam zatražio bolje uvjete, ugovor nisam imao. Naravno da su poželjni odgovori od bilo koga tko zna. :) Uglavnom, odobrili su i meni ovu tarifu, tj. mojim roditeljima. Ima li u ovoj tarifi (i koliko) minuta prema fiksnim i mobilnim mrežama? Naime i dalje mi se naplaćuje Non-stop + L, da iskreno kažem nemam pojma što je to. Mjesečno roditelji potroše od 100 do 150min prema fiksnim i mobilnim u RH. Nadalje, pristao sam na hibridbox, računajući kao nije zgorega (mada još nije stigao). No cigani su smanjili žičnu brzinu sa 20/2 koliko je maksimalno išlo na 10mbit. Tako da mi je pitanje da je to svakome tako kad je hibridbox u igri ili bi bez obzira na njega kod žičnog povezivanja mogla ići maksimalno dostupna brzina? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma evo stigao mi je taj Huawei HA35-11 i nema šanse da mu omogućim WLAN. Kad uđem u konfiguraciju neće ništa šta mu se zadaje sačuvati.
A wlan key ima znamenku manje nego je potrebno kod upisivanja u mobitel, laptop... Promjenim način šifriranja, save, reboot, ali ništa neće sačuvati... Laptop se kablom hoće spojiti, to radi. Je li ovaj uređaj uopće zamišljen da mu radi WLAN ili bi se samo kablom trebao spajati? :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |