![]() |
ja sam u zadnje vreme na laganoj hrani: jucer pole, vrhnje i mortadela, danas dukatela, sunka i puuno kruha :D
|
Izvadio sam iz škrinje saft (kockice junetine, puretine i dobrog starog pu-ajceka sa šampinjonima)
To budem fino otopio, skuhao rižu i sve skupa u vatrostalnoj malo u pećnicu.:) |
Gulim kumpir, spremam cesnjak i persin, a u 16,30 kad zena dodje s posla, peku se listovi (riba :D za kontinentalce) sa kumpirom u pecnici, sve zaliveno bijelim vinom i domacim dalmatinskim maslinovim uljem, : nuts : jedva cekam:clap:
|
Prije : nuts : [img=http://img522.imageshack.us/img522/1392/pb030003tg3.th.jpg] 200kb
Kasnije : sweating [img=http://img522.imageshack.us/img522/5430/pb030004er9.th.jpg] 199kb |
Citiraj:
bdw-fino izgleda papica. |
je, fino zgleda... :)
meni je dost lagane hrane - sad sam se najel onih domacih jajca, ful mala a zuta zuta zuta...i mesine...:D |
upravo trpam u usta zadnji komad kruha i domaće kobasice :)
za ručak ću raditi mexičku klopicu :) |
Citiraj:
|
Danas lagani oporavak prije sutrašnje njesvi:D
Špagaći. Mljeveno sa domaćim paradajzom, par vrsti naribanog sira. Kristalka. : nuts : |
Citiraj:
A za klopu se apsolutno slažem s jelcom, izgled aza prste polizat. |
Nasolio sam večeras 3 kile odojka, Sutra ga gurnem samo u rol sa krumpačem.
Goveđu juhicu treba samo zakuhat s rezancima. A žena je odlučila jesti tortilje. |
Kaj rade stare Žderonje u gluho doba noći???
Sole mesinu.:p Upravo sam nasolio komadić carskog za sutra. Toliko sam ogladnio od silnog posla da sam izvadio ostatak sira i vrhnja+sendvič sa prešanom.:D |
evo da se javim i ispričam Mrkonji što nisam došao na prošle žderonje, sory bio sam stvarno spriječen, te sam mu još uvijek dužan cugu, a i on meni nešto...
pa na sljedečim žderonjama bumo se raskusurali... :beer: |
pakarski krumpir, rolovana svinjetina + punjena teletina, turšija, pohani karfiol, graševina Mihalj
|
Ubijam se u hrskavoj kožici od odojka dok gledam ženu kak jede tortilje i puše na hladno i zaljeva sa raznom tekućinom. Netko joj je metnuo malo više čilija. :rolleyes: :D
Navečer ću ispeći police i punjene šampinjone jer nisam stigao za ručak. Stari me je pozvao na pogreb jednoj mladoj prasici od 160 kg koja je zbog iznenadne smrti izdahnula te joj bumo podigli spomenik u sušioni. Tak to završi kad nije htjela jesti. :clap: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Probala sam Čokolino Crunch. Dostojna zamjena Kellogg's Chocos, papreno skupim kosmičima, iako se osjeti da su klasu niži. Nemreš uspoređivat Passat i Boru.
|
Citiraj:
Rekao je da će djelit južno voće bez upozorenja tko će na Žderonjama posat kosmičima i sličnim nadomjescima hrani. |
Citiraj:
|
A LoL @ vasdva!
To sam sad pred par minuta, nakon pranja zubiju, zubnog konca i zakletve da nema jela više, onda sam morala otvorit da vidim jel to čemu. Inače, danas sam smazala dva ručka kompletna, mislim da se svinja nije dobro ni smrzla u škrinji a već je četvrtina bila na tavi. Kasnije neki splitski slatkač iz Kauflanda zaliven home made višnja sirupom i smrznutim višnjicama, pa nezaobilazni Kinder Pingui i tako. :) (to je inače puno za ženicu moje konstitucije damnit!!) |
Citiraj:
|
...ja inace cim otvorim oci ujutro moram jesti :)...tako sam danas klopala za dorucak preprzeni kruh od suncokreta namazan finom pastetom (onom cekinovom :)) i pila sam kavu...
za rucak sam skuhala pureće šnicle u senfu...a kad se vratim doma uz to ce jos ići pire krumpir i salata iz tursije :) ...jucer sam ispekla kokos šnite pa cu i to malo isprobavati...:clap: |
Ja budem danas ostatak carskog, pire-krumpač.
Možda poŽderem i paketić (1/2 kg) špinata uz to...obožavam špinat:) |
Upravo sam imao za ručak svinjske medaljone s češnjakom i dinstano kiselo zelje. : nuts :
|
uuuuu...to tako dobro zvuci :)...što se tiče špinata...i ja ga isto obozavam :)
oni kolači kaj sam pekla jučer su ispali sasvim solidno :) |
Pošto sam vidio da će mi jučer za večeru biti previše krumpača i odojka, odličio sam ostaviti šampinjone onak napunjene za danas. Sad sam ih metnuo u rol, a prilog bude ostatak odojka.
Baš me zanima kakvog će okusa biti šampinjoni punjeni sitno sjeckanom gaudim i dimcekovim jegerom. Ali prije toga treba želudac zagrijati sa domaćom goveđom juhicom. |
Kaj sad šutiš ko pizda, da čujemo kakvi su bili.
|
Citiraj:
Nakon toga sam jeo onaj parizer sa paprikom, majoneza i kiselim mljekom. A sad jedem Dimcek Jeger sa ajvarom i sirom. Kad se najedem napravim si lagani olmimpijski gemišt i idem spat. |
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:58. |