![]() |
Nisam ja ni gledo krumpač, ima zanimljivijih stvari na tim slikama:D
|
Danas kuham Vinski Gulaš. Zahladilo je pa treba pojest nekaj sa žlicom.
|
AMD kak skuhaš to? jel to kao krumpir gulaš samo kaj dodaš vina ili?
Inace ja krumpir gulas kuham tako da zdinstam junetinu na puno luka, dugo dinstam i napravim kao saft i onda samo to zalijem s vodom i stavim par krumpira unutra da se skuhaju. To bude onak gušće, ali jušno :). Inače, danas sam klopala pečenu teletinu, krumpir i miješanu salatu od paradajza, paprike i luka :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Trebao si malo bolju sliku stavit. |
Krpice sa zeljem. Salata zelje. Neka svinjetina na naglo sa saftom od pečenja. *slin*
|
kelj varivo...baka radila...mmm.... i uz to kranjske kobase... : nuts :
|
Citiraj:
Za to moraju biti kisela vina, dalmatinska nisu dobra. Evo sad baš jedem i stavio sam si još malo octa, volim da bude malo kiselo. Sad kad ovo pišem sjetio sam se da već dugo nisam jeo govedinu na salatu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Baš sam si i ja mislio napravit mladog bažula. Nešto za varivo, nešto na šalatu. Punica ga je jučer kuhala i veli da je izvrstan. Sad sam i ja malo ogladnio od same priče o klopi. Za navečer sam si ostavio malo sira i vrhnja, mislim da budem to malo podebljao sa špekom:p |
nego ljudi kada ce opet neko restoransko druzenje ???
zadnji put mi je klopa pobjegla jer se moralo radit, mada sam stigo popit dva tri jegera (e kako sam tek tada bio gladan :grrr: ) bakina kuhinja je cist ok pa ako se mene pita moze opet tamo : goood : |
Citiraj:
|
The truth is out there...zapravo in there :D
http://img168.imageshack.us/img168/6159/img0065jx1.jpg Brokve su samo za ukras : goood : |
Citiraj:
Čavli idu pod ostali hardware.:) Danas sam na laganijoj hrani-juha, pire krumpač i orada.(ostala mi je jedna u škrinji pa da ne stoji bez veze) |
fala AMD :)...probat cu s vinom :)
danas...rolani juneći šnicli na saft, domaći njoki, zelena salata i ...pita od jabuka i od sira :) |
Idem se malo zasladiti. Punica je donjela Orehnjače i Makovnjače.
|
Nije loša ova orada, jedino je bed kaj nije Plug 'n' Play, dok joj očerupam kosti pol jela mi se ohladi:D
|
a kaj da vam velim..danas je bila juha, purica, mlinci, cikla, kruh i orehnjača...najslađe je kad se ide jest oko 2 sata ujutro...: sweating
|
Hehe danas je bio snobovski ručak :p
Restač na Jarunu; Scala. Rižoto od škampa :D |
Citiraj:
Nego kad bumo napravili jedne prigorske Žderonje. Onak s jednim odojkom, lukom i kruhom ispod peke. Jer znaš i sam da deca od toga dobe probavne smetnje. :p :beer: |
Citiraj:
lijepo nabrzaka maknes kicmu i one kaj su spojene s njom, a one zaostale pojedes :) edit: to ti je neke 2min posla, ovisno o spretnosti |
Citiraj:
|
recimo da sam ja neispraxiran pa trebam 2min :D
i nisi ribar, nego netko ko to zna jednako dobro... |
Citiraj:
[img=http://img166.imageshack.us/img166/5421/img0242vw5.th.jpg] |
Citiraj:
Zato mi kontinentalci više volimo dagnje, lignje, muzgavce, sipe, hobotnice... Oradu koju uvaljaš u kukuruzno brašno i hitiš u tavu baš i ne možeš na brzaka očistiti. |
upravo radim burek.....(od sira)svi koji ce se pobunit da znam da burek sa sirom nije burek al to je meni najdraze.......tako da jos cca 15 min i gotove je!!!
|
šta radiš? pitu od sira? nešto mi mutan ekran... :D
|
Citiraj:
|
sam vi za***avajte.....al ja sam se ubio a vama kruli......
nije motani nego onaj vulgaris okrugli,sa extra punjenjem+domaci sir.....mrak... ja bi jos al sve sam pojeo......: goood : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:45. |