![]() |
Dobro da sam neki dan dovukao doma hrgu špeka, mislim da bude ona pala za slobodu:p
|
Umrla je za plemenitu svrhu :D
|
kako sam ja sad gladna...strasno :(...mislim da cu morat ic po burek i jogurt, nema mi druge :P
|
Za rucak svinjsko pecenje, za desert: twix. :D
Citiraj:
|
Evo baš sam si napravio fini sendvič sa ručak, žemlja pecivo, buđola, podravec (sve to x2) i pola litre čokoladnog milijeka. mmmmmmmm :)
|
Citiraj:
|
Jučer mi je ekipa bila u Fort Apache steak house-u i kaže da je meso fenomenalno. Jedini zez je što je prema Strmcu, tako da je potrebna motorizacija da se tamo dođe...
|
Citiraj:
Kod Samobora ili Stubički? |
Ma nije, sam s betonke(samoborske ceste, super je sređena zbog ovih Hoto Vilja sad) siđeš prije nadvožnjaka autoceste desno(iz smjera Zg) i još kojih 200m vožnje i tamo si :)
|
|
Točno kak sam reko :)
EDIT: Ovo kaj sam reko siđeš mislio sam siđeš(skreneš desno) s Samoborske ceste na tu sporednu koja vodi do tam. |
Ja znam taj kvart pa mi je jasno gdje je-ali mislim da bi dosta ljudi zujalo okolo...
Ja sam navikao ići starom Samoborskom:p |
Citiraj:
Dijeli ih ograda. |
Ma to se ni nemora objašnjavat di je, vidiljivo je u krugu od pol kilometra :D
Fakat je ogromno... Taj me Fort podsjeća na dane kada sam se igro s Legićima... Bila je jedna takva kolekcija... :) Ima još nešto što navodi do tamo... Miris... Hrane... :D : nuts : A ima još nešto jako super, potpuno je preuređen/prilagođen invalidima! :) Konačno i u nas nešto malo razuma/empatije prema invalidima : cheers2 |
Da malo razbijem ovaj OT :D
Evo danas za vecericu neki rizoto "hawai mix" + jos tijesta, sve to u nekom umaku (neznam od cega), onda jednu milku od jogurta, pa komad pizze i onda par strukli od sira, nakraju par mandarina....i sad trenutno jedva disem :) |
Mene je već dva tjedna držala šiza za francuskom salatom.
Pa sam lijepo jučer izvadio frtaljku malog pu-ajceka iz škrinje, nasolio oko 03.00 po noći.:D Ujutro ga je žena hitila peći. Napravili francusku, ubih se ko zadnja njasvi.... Sad samo ločem mineralnu i otpuhujem:p |
hej, pa taj steak house je tu kod mene :)...ja radim u strmcu samoborskom :)
trebat ce to ic isprobat jednom ;) inace, danas za dorucak fini kruhic posipan makom, namazan putricem i odozgora sunkica :) a kaj ce bit za rucak...eee, to jos ne znam....vjerojatno beren i ja idemo nekud van klopat :) |
Danas opet njasvi i francuska:p
|
nego jelc, od tebe još nismo čuli nikakvi prijedlog za novi dom bratsva, kao što niš nismo čuli ni od mitzeka.
Nekaj je tu čudno, ak doćivotni počasni predsjednik i predsjenik nemaju nikakve prijedloge de bumo završili?U Rubelju?????( ne daj bože većeg zla)!!! |
Danas za ručak mesna štruca s jajima, pire krumpir i zelena salata.
Za desert bučnica. |
Citiraj:
Znamo mi dosta lokacija van Zg-a gdje se fino jede, samo ili je prometno nepovezano ili nije adekvatno mjesto za nas 20-30...tu je problem. I svuda je više manje ista spika-manja grupa klopa dobro, čim je hrpa ljudi to više nije to. |
: nuts : : nuts : : nuts :
http://img132.imageshack.us/my.php?i...sc00035sx2.jpg http://img132.imageshack.us/my.php?i...sc00036ql4.jpg Hereza: http://img138.imageshack.us/my.php?i...sc00037qz6.jpg :D |
Citiraj:
Mislim-ne bih se žalio...:D |
Citiraj:
Znam i ja dost mjesta di se može fino papati ali je problem ili parking ili prostor. |
...beren, ribic i ja smo se upravo vratili iz "mlinarice"...jedva disem :)
ražnjici omotani špekom, pomfri, pečena paprika : goood : |
Jučer za odmor od pu-ajceka pohani picek i pire.
Danas budem potamanio ostatke. |
Nagovorio staroga da napravi sarmu i evo, nakon ovoga posta se idem ubiti u 2-3 komada :)
|
...ja sam gablala bučnicu i jogurt, a za ručak/večeru me doma čeka kelj i pohani pureći šnicli :) (ne, nije beren kuhao :D, ja sam jučer navečer :))
|
Citiraj:
: nuts : http://img122.imageshack.us/img122/9243/dsc00039rp5.jpg :D |
hm zgledaju ko lice dede iz overklokinga :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:17. |