![]() |
Citiraj:
|
Jeli imenjak u pitanju ili? :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sad nam treba još jedna opcija da je možda u pitanju i konkuriramo kviskoteci ;)
|
Mislio sam da će se pica sama javiti-ali šuti ko kurva:D :D :D
|
za doručak sam klopnula tost namazan sirom s vlascem, odozgora zimska i svjeza paprika :)...i naravno kava
i na preporuku mojih dragih kolega forumasa :) (hvala decki) jucer sam skuhala bolonjez, grasak varivo, napravila fasirance i tako to za cijeli tjedan :) i danas sam si cak uzela na posao rucak u zdjelici:)....super je ta ideja, sad necu vise morati non stop jesti peciva i jogurt za rucak i onda se pretrpavati "pravom" hranom kad dodjem doma :) |
Ja sam se ovih dana ubijao ostatkom patke.
Koja je bila-MRAK. Domaća, friška, nikad zamrzavana...razlika je nebo i zemlja prema "konzumnoj" iz dućana. |
a to su one race kaj si ih gutio dok smo mi bili u slavoncu.
Raca na 1001 način : nuts : ja bio kod cure na ručku a za ručak -punjene paprike+krumpir, ubio sam se, kak bi jelc rekao ko zadnji sacpra. |
Citiraj:
I da, ubit ću se juhom ko zadnji sacpra:p |
:beer: ne znam kako vam do sada nije palo na pamet ,ali citajuci ove postove o kolicini hrane vama treba samo jedno a to je birc ili hotel sa SVEDSKIM STOLOM : lol2 :
|
Citiraj:
|
ne ulijeva mi taj nadimak "jozo trovac" povjerenje :D
|
Citiraj:
|
:rambo: :grrr: ilija je zakon :D
|
Pusti ti to, nazivi birceva, kleti kaj imaju živopisna imena poput Trovač, jozo trovač, zmazani itd. su najčešće iz milj ai hrana je jako dobra.
|
Odite kod srbina, tam na Črnomerec.
|
Dobro je rekao masni da odemo u buffet Masni, u lučkom :) S time čak idemo Riječkoj frakciji bratstva na ruku.
Još mi pada na pamet kaptolska klet, oni su imali svojedobno dobre procije. Opet problem parking. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sef je mislio da idemo kod "masnoga". Uglavnom...jos tada je rekao kako je u par navarata po povratku iz Zagreba znao stati u Luckome na rucku, i da je hrana uvijek bila izvrsna. Jeli bio netko od vas tamo nekom prilikom? |
Ja se ne bi micao dalje od redovnih voznih linija tramvaja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo par slika istraskog "pršutića" kojeg je stara od moje cure dobila.
Ima između 9 i 10kg :D : nuts : http://img108.imageshack.us/img108/4...0062312sd1.jpg http://img108.imageshack.us/img108/3...0062311bi1.jpg edit. suta budem poslao izvješće kakav je, a ak budete dobri dobijete i koju slikicu sendviča. |
Citiraj:
|
Ali znam ja da od kad je otišao više nisu čevapi ono što su bili. Možda čevapi i jesu, ali pljeskavica zna biti izvana ponekad zagorena, a u sredini jako malo pečena. Ovi novi kuhari neznaju.
Inače za info. čevapi su 25 kuna (ali samo čevapi), lepinja je posebno (suha i topla) i posebno luk. Sve zajedno ispadne nešto malo preko 30 kn. A nije da se ubijem od hrane. |
Citiraj:
Mi smo ipak Žderonje, nema baš puno lokacija za Žderanje koje su nam nepoznate. Citiraj:
|
Citiraj:
I ne spominji mi čevape jer bi mogao cjelu čevabdžinicu smazat. ;) |
Hmmm....jel radi koja dostava u ovo doba?:D
|
hmmm. teško. Ako onda samo pizza.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25. |