![]() |
Citiraj:
Hmmm.... Da li je u pitanju betoniralo se ili betonirali smo???:D Pa nisi se valjda digel od svog ručka samo da bi pomogao frendu u Žderanju janka:stoopid: Makar-moram priznati da janko jako dobro izgleda a na stolu je i moja omiljena vrsta paprike... |
uh al smo i Daddy i ja junački zagrizli u ljutu papriku...bilo je :fuming: (no Iločka graševina je malo ublažila stvar)
naravno da je tatek došel samo na papicu i još se zicnul u ružnog CL-a (iako ga nije još provozao ali ćemo i to sredit) pa on je fina guza, neće on noge u beton močit :p |
Citiraj:
Jest da su bile domace kobasice sa rizibizijem i mjesana salata ali janko je janko, k tome jos i besplatan.Jako vazan faktor :D Uostalom po muci se poznaju prijatelji.A di smo si najbolji prijatelji nego pri stolu :D.Kakav bi ja bio da sam Wolva ostavio samog sa skoro 15 kg janjetine.Pravi gad bi bio?!? :D |
Citiraj:
I mislil sam si da je tak bilo:D |
Evo ja upravo jeo. A na ceg mi je licio danasnji dan i rucak pogledajte u slikicama. :D
http://img83.imageshack.us/img83/9849/jelo002gn6.jpg http://img83.imageshack.us/img83/2381/jelo014sr5.jpg http://img83.imageshack.us/img83/8355/jelo017fh6.jpg |
CRKNI :D
Danas sam imal pohanog piceka, s tima da je u brasno i prezle dodan i parmezan. |
evo me natrag s mora... daddy je n00b (tek toliko) :D
papalo se fino, pilo se puno... http://free-zg.t-com.hr/matija/forums/hoba.jpg |
Octopus-is... :goood: To mi je uvijek fina klopa,u biti bilo koji glavonošci osim mrkača...njami. :zdero:
|
evo ja odero za "vecericu" 20 cevapa i jednu bananicu za desert,i eto me jedva disem :D
|
Dosli su mi neki gosti za veceru pa je stari raspalio vatru (nismo mi uzrok pozara da se odma zna :D ) i na rostilju 2kg gof-a ,nesto cevapa ,blitve sa kuhanim krompirom ,rize ,salate i domaceg kruha
Evo prije 20 minuta sam zavrsio ,ubio sam se ko svinja ! :D Bilo je predobro a sad idem na desert pa da mogu fino spavat i sutra u skolu :( |
...ja bi u školu :(...
inače, preko vikenda se klopala pohana piletina i dinstana riža...pečeni brancini, kristalka i paradajz na salatu i domaća pita od sira :) ...kaj cu daans kuhati nemam pojma...ako išta...uzela sam neke juneće šnicle jučer, možda od toga napravim saftić...ali za sutra jer se to dugo kuha tako da danas ne može biti za ručak... |
Sad zena skuhala gulash i na moj prijedlog palentu. Uff, ko bombica sam, a kad se sjetim kako sam mrzio palentu ko klinac :D
|
Baš sam smazao picekove želučeke na saft sa domačim pečenim kroketima.
Oni kupljeni su mali. Nego jel ste Vi Umažani spremni primiti jednog Žderonju na par dana. 99% da dolazim 22.09 i tamo sam do 25.09. Prošle godine ste se razbježali ko rakova djeca. |
Bez brige, kempamo vec.:kafa:
|
Obzirom na šugavo i hladno vrijeme-danas bi baš fino leglo nekaj na žlicu i šarf...čobanac ne bi bio loš izbor:nuts:
|
jelc, a kako skuhaš čobanac doma? ja znam da se čobanci kuhaju onak, u onom velikom loncu (kak' se to već zove :D)...
sad sam se vratila s gableca i klopala sam bečki i miješanu salatu u kojoj je bilo i graha :)... meso je bilo super mekano i bas mi je dobro leglo ;) btw, jelc, daj neke recepte za čušpajze...čušpajze baš slabo kuham jer mi svaki puta ispadnu drugačije...nekad budu super, a nekada onak, ne baš fini :( tako da naradije kuham saftove, pečem i dinstam :) |
kaj se tiče čobanca, ako nije jako jako ljuti i nema dosta papra,...to nije to...poslije toga se ne da piti za njim,...
flare; nemoj mi spominjati čujšpaze jer poludim,...jedem ih svaki dan...:care: |
Citiraj:
Muški rjeđe kuhaju pa imaju živaca nekaj dinstat sat-dva... Čobanac-ne radim pravi nego nekakvu modifikaciju makedonske ragu-čorbetine koja se u orginalu radi od ovčetine. Na masti malog pu-ajceka hitim hrpu narezanog povrća (celer, peršin u korjenu, mrkvu i malo korabice, može i pastrnjak ako imaš) Malo prodinstam i onda na to ide 1/2 kg puretine, 1/2 kg lopatice od gujde i 1/2 kg junetine, sve na kockice. To se isto prodinsta da meso zabijeli i onda se podlije vodom. Čim zakuha stavim dvije žlice riže i dvije kocke. Paziti na tekućinu i 15-ak minuta pred kraj staviš lovor i hrpu domaćeg paradajza iz boce. U gotovo jelo zakuhaš taranicu ili žličnjake...možeš sa strane skuhati krumpač na osmine pa njega...kaj ti paše...one male "noklice"... Budući da je to u orginalu ipak ragu-čorbetina riža se stavlja da bi ipak imao nekakvu gustoću. Za to služi i puretina koja se raskuha u "niti". I najvažnije-paradajz:) Može i koncentrat. Chili ili papar tak jasno dodaš po želji (nemoj pustit Horzu blizu:D) Ja ti to u pravilu radim da imam za tri puta. Prvu rundu maznem odmah sa taranicom, druge dvije zaledim. Dođeš sa posla i dok ti se skuha krumpać ovo ti se zagrije, pomješaš pred kraj i ubiješ se ko prasac... |
Nego da ja vama opišem pravi žderonja hapening s otoka Raba.
Sudionici: ja i moja bolja polovica frend i njegova bolja polovica Dvije kile vratine Kila chevapa salate domaćeg ajvara od mene i od cure od frenda (moj je bolji :D ) kruha pečenog u maščobi od roštilja pojeli smo to te se pola sata smijali jedni drugima kako ne možemo hodati. doslovno se nitko nije mogao ustati iz stolice ja sam jedva teškim mukama otišao do stola pokraj i uzeo pivu, pepeljaru i pljuge. nakon još pola sata smo zakljucili da idemo spavati te da se nađemo za sat vremena. što bi bilo oko 20h. ali kao što sam i sumnjao probudio sam se u 10:30 te se vrtio u krvetu. bilo mi je dosadno pa sam probudio curu da gledamo tv :D (evil me) u 11h čujem korake vani..to je frend...ok vućem svoju dragu van iz kreveta i sjedamo za stol, on odlazi po svoju..vadi se vino i pive... od 11 navečer smo pojeli još ne znam kolko pečenih hrenovki prelivenih sa sirom i popisli smo nekoliko litara vina i pive to je bilo tako spontano da mi je toplo oko srca kada se sjetim toga..pričekali smo da se razdani pa smo otišli spavati :D eto....malo OT ali morao sam opisati taj događaj... |
OMG...hamm, budo si curu da idete gledat tv zajedno...ccccc :D
mene beren obicno budi ne da gledamo tv :D :rolleyes: jelc, hvala na receptu, probat cu to ovaj vikedn pa ti javim kak je ispalo :) |
Citiraj:
We'll drink until we drop My blood's one hundred proof We're gonna stumble twist and crawl Got 99 bottles of beer on the wall I'd rather drink than fuck :lol2::lol2: |
Danasnji rucak je takav da se moram pohvaliti :
integralno tjesto + posni sir + tuna , genijalno se osjecam nakon toga :) i ne , nisam lud da jedem tako nesto iz gusta , samo sam u procesu ispravljanja gresaka u zanje 3 godine ( odnosno skidanja 20kg koje sam natukao ) ..... |
|
Citiraj:
|
Router, sretno. Kile je lagano navuć, al riješit ih se - jok :)
Al zdravlje je zdravlje. Pa neš valjda živjet ko ovi, do 50-e (ali sretno debeli :D) ? |
do 50te? pih ziher
do 70 bum ziher potegnul a kasnije polako :) |
Citiraj:
Ja fakat ne znam kaj je ovoj "današnjoj omladini":) Sa 183-4 visine i 18 kuki imao sam 67-68 kila. Do 23-24 sam došao do 80 kila, sa 24 kuke se oženio...nakon par mjeseci zbrisao u rat. Vratio se nakon godinu dana sa dvije kile manje i malom škembicom (moj doktor tvrdi da je škembica narasla zato kaj sam iz jedne stresne situacije zbrisao u-manje stresnu:D) Nemate pojma koliko se muškarac opusti kad napravi distancu od barem 150-200km od žene... Nakon toga lagano do 85 kila sve dok nisam polomio zglob i ligamente na nozi. Sad se vrim oko 98-100. A jadni Router ima tek 23 kuke...kaj bu tek kad se oženi:D |
Citiraj:
Strašno. Ovo se u pravom braku ne događa. :D Ovaj tjedan je tjedan Sponzora. Jučer špagete bolonez sa parmezanom i zeljem na salatu. Danas vinski gulaš. Sutra špek fileki. Preksutra bude dan iznenađenja jer se nismo dogovorili kaj bumo za gablec. U petak lignje ili neka teletina ispod peke. |
Ja se smatram pravim primjerom danasnjoj omladini kak se treba hraniti. Za veceru sam jel hrenovke, pohani kruh natrljan cesnjakom, sir za mazanje i jakojako ljuti senf.
|
Citiraj:
...zato ja nisam u "pravom" braku ;)... za doručak dvije šnite kruha od suncokreta koje sam stostala, namazane abc sirom i gore zimska salama +:kafa:...sad pijckam caj da se malo zgrijem jer je zimaaaaaaa :( kolegi s posla je danas rođendan tako da će pasti neko čašćenje na poslu za galec :goood: |
Danas za gablec purica s mlincima. Rijetko se dobije ogroman batak sa hrpom mlinaca. Stvarno za svaku pohvalu iako smo tražili neki gablec sa žlicom.
@Flare Bez brige, doći će on meni i Jelcu na instrukcije. :D Mislim da ćeš se ti nakom instrukcija dizat i pokušavat probudit njega, a on će se samo lagano okrenuti na drugu stranu i nešto nerazgovjetno promrmljati. :p |
Gah, dobila sam pivsku škembu od previše pive ovog ljeta... Stvarno oboreni rekord, al zato je i šlauf rekordan :S Tak da sad moram na neku dijetu kod koje ne skidam kilažu, jedem isto, ali i tanjim struk, da ne bih morala novu garderobu kupovat.. Koje sranje :( Počela sam s tri home made hot doga za doručak, a za ručak juha, kuhane nogice i vrat, dinstano meso, špinat i jaja lol
|
tzv. američka dijeta :D
|
Citiraj:
:lol2: ode tvoj fan club u pm :D |
evo guštam se u kremšnitama. homemade, topi se u ustima :)
|
Ja sam danas mrknuo za gablec čobanac a za međuobrok raženi, sir sa šampinjonima i zimsku.
Mislim da budem i za kasnu večeru nastavio sa sirom. Eventualno u ime zdravlja maznem i jogurt:D |
Uff, doma se nazderao sada, jedva disem. Grah od prekjucer + 2 kobasice+senf. ufffff....
|
amd - nemaš pojma koliko si u krivu ;)...i ne raspravljam više na tu temu:cool:
mene je sada uhvatila takva glad i želudac mi krulji da je to presmiješno, čak me j ekolega pitao da jel se to meni čuje želudac da mi krulji :lol2: sva sreća da je gablec brzo :) a za doručak sam pojela pola peciva sa sirom i nutra sam natrpala mortadele :)..-izgleda da ipak nisam dovoljno jela za doručak :fiju: bas me zanima da li će biti kaj dobro za klopat ili ću morati po bučnicu i jogurt :D |
Citiraj:
no worries, soon i'm back in business :) |
Citiraj:
Od kad si na Žderama zapila Vucu i Sisu boje se imat posla sa tobom...valjda ih je sram kad završe pod stolom prije jedne cure...:) Upravo se moči žuljba, bude sutra grah i zelje:) Grah kuham posebno, zelje posebno. Nabavio sam šarf kobase, špek, a imam i komadić suhog mesa...brijem da se opet budem gadno usvinjio... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:59. |