![]() |
Citiraj:
|
Evo,kad se svi kurche,pa moram i ja...doduše brez slika... :D
Poznate Bledske kremšnite u petak,na Bledu v Deželi... :) Danas lovački gulaš u restoranu Jelena nadomak Zadra,te sladoled coupe ( :D ) u Zadru,centar,neznam kak se zove birc...uglavnom pre***ena ždera uvaj vikend,tim više što je sve iz okolo a ne statirano u Rijeci...! :)) Za Vučko-ta : Ne,ne idem ni ovaj put na ždere,ne zato što nisam pri parama (ovaj put);već jerbo imam pripreme neke u petak i gluposti za svadbu u subotu... |
Eto, ja za večeru smazao salatu od rotkvica. Baš je bila taman za posladit si i da ne bude preteško za probavit ;)
@Ozy Rekel sam ti sve kaj sam ti imal reći :D Uživaj na svadbi ;) |
Upravo sam si zagrijao ostatak domaće juhice sa griz-knedlima, bilo bi šteta baciti:)
|
Citiraj:
|
mama je jucer kotlovinu delala, samo dok sam ja otisel po fotich, cela se familija vec s tanjurima stala u vrstu kod kotla :rambo: :D
|
Kaj ja nis ne spamam... Evo vidis da sam tu :p
Samo kaj bas nemam cajta svuda bit, ali ja sam certificirani spamer. Svoj certifikat sam dobio jos davnih dana na ljeto :D Evo tko mi ne vjeruje: http://img98.imageshack.us/img98/3386/spammerwi8.th.gif :D P.S. to mi je ujedno i vizitka :D |
Propuštam ove Žderonje:(
Moram gibat u četvrtak ujutro i tek se u subotu navečer vraćam doma. Je*iga... 1.Tor 2.Buljo 3.AMD 4.Snjakma 5.Zed 6.Panorama 7.Daddy 8.Wolverine 9.De5tr0yer 10.Isus 11.Vučko 12.mactabilis 13.Dawar 14.Codiac (vjerovatno samo na cugu) 15.nicko 16.Killer Segal 17.Sam F1scher 18.dzlobec 19. Sky 20.Killer DIVA 21.DUMA 22.gandza 23.spermich CUGA 1.mc_fish ALKOHOL 1. syss |
Nema niti mene, moram ostati na poslu do 16h u petak, ne mogu zgibati ranije.
Za ostatak ekipe iz Ri ne znam, neka se sami izjasne. |
Slobodno pošalji hazija na zamjenu:p
|
Ja se dodjem pozdraviti, mozda ostanem maksimalno sat vremena jer imam radim od jutra do mraka ovaj petak, subotu i nedjelju.
|
nego di su sada žeronje...trebam tocnu lokaciju :)
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...=5006&page=185 Ako sam ja iz Umaga odprve nasao lokaciju, valjda ces i ti:beer: |
je,je da ti nije bil GPRS by Mitzek pri ruci morti..???
ufff,a grafce me grijalo jos do subote......,a Zippoooooo? |
Danas-hrga carskog (finog, ne premasnog, sa kožom:D ) i na toj masti krumpač.
Urghhhh..: nuts : |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nek ih Andeo potrpa u twileta i da vidiš :D Bit će im fino tijesno i toplo da se mogu rajcat jedan na drugog (recimo ren i ET) :) |
Citiraj:
|
preplašili su se nove lokacije. Nego atha daj zbuši par rupa u jednoj kutiji i pošalji Jelcu hazija.
|
Vec je spakiran. :eek: :D
|
Citiraj:
|
Da nagovoras, skoro da i sam ne dodjes po njega. :D
|
Sam ga ti pošalji neće mu bit ništa :D
|
Mala izmjena! Killer DIVA i ja dolazimo na cugu
1.Tor 2.Buljo 3.AMD 4.Snjakma 5.Zed 6.Panorama 7.Daddy 8.Wolverine 9.De5tr0yer 10.Isus 11.Vučko 12.mactabilis 13.Dawar 14.Codiac (vjerovatno samo na cugu) 15.nicko 16.Killer Segal 17.Sam F1scher 18.dzlobec 19. Sky 20.gandza 21.spermich CUGA 1.mc_fish 2.Killer DIVA 3.DUMA ALKOHOL 1. syss |
Dakle drage moje zderonje, dansa se ide dogovarat meni, pa se izjasnite malo ke bi papali
Opcija 1 Čobanac + glavno jelo Opcija 2 Juhica + glavno S tim da u glavno možemo stavit čevapcice pljeskavice ražnjice....... |
2) :D i puno cevapa i pljeskavica i raznjica ;)
|
2)!Čobanac ćemo za hladnije dane ;)
|
Citiraj:
|
kaj očeš istina je.
|
Citiraj:
Valjda će se drug organ smilovati i napraviti dostavu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:08. |