![]() |
Citiraj:
:lol2: to si dobro reko. Al kaj ceš uvijek ima bisera.I svugdje. |
Jel to LUXX sa Bug foruma?
|
da:D
|
je,je.
Pozdrav Razercicu |
Citiraj:
Tak da bi ti 110%-tna zabava bila zagarantirana, a rasprave o memoriji i utjecaju latencija na promptnost Start menija bi se protezale do dugo u noć.:D |
Citiraj:
Ne dok ja pratim. Al sad idemo daleko u :offtopic: |
Citiraj:
odakle ti samo inspiracija za ovako sta?:D vjerojatno iz onih slikica.... latencija = na bug forumu letacija najžalosnije što to napiše lik s hardverom od par kilo kuna |
Citiraj:
U OT se može uvijek lagano otići da se popriča, jer ima nekog da će obrisati :) Predložio bih jednog forumaša tamo, aktivan je (bio davno i kod nas) na Grafičkim karticama, vjerujem da bi mu bilo drago da ga stavite kao moderatora :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa kanadski Maxim, tak jasno.:)
|
Hmmm, čini se da ih ipak nisam sve našao :D
|
Zašto ovi balistixi nisu kompaktibilni sa X38 i X48 chipsetom ??
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.207.058 |
Jesu. Sljedeće se ne odnosi na tebe stuc...ali ovo se događa nakon što jedan provali neargumentiranu glupost...
Sad će se desiti isto kao i sa GB-om i Ballistixima iliti ne kupovati Ballistixe u kombinaciji sa X38/X48 čipsetima. To je glupost totalna po meni. |
Ja nemam pojma šta se događa i o čemu se radi nego na linku dolje piše krupnim slovima :
UPOZORENJE: nije kompatibilno sa X38 i X48 chipsetom :stoopid: |
Neznam na temelju čega to ne radi. Kako rekoh na jednoj temi prije...isprobao više Ballistix modela na X38, a kolegi na X48 upravo 800MHz model radi kako treba.
|
moji rade bez problema na x38 :D
|
Citiraj:
|
Ma ja sam pitao jer sam vidio da se ista prodaje na forumu pa mi palo u oko to upozorenje jer možda budem mjenjao i ploču.
Riknuo mi danas jedan modul memorije :( E onda sam postao znatiželjan pa je to dovelo do ovoga: http://www.imagesforme.com/out.php/t79021_DSC00212.JPG Tko pogodi koja je mema ima :beer: |
Crucial Value?
|
SuperTalent T800UX1GC4 PC6400 64MX8 4-4-3-8 512MB
Jednostavno je komp počeo pištati ko lud i uopće se nemože upalit sa tim modulom. Sad sam zbediran, ostao mi još jedan modul od tog kit-a i neznam šta ću s njim... A ko zavraga, još stariji kit SuperTalenta PC6400 5-5-5-15 radi ko zmaj i sve ih vozim na 2,2v, katastrofa... edit: to je bilo trik pitanje, ljudovi vi nikad ne pogledate u sig :D |
D9GMH a sad koji su...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Zalijepi nazad, SuperAtak mod, mozda proradi :D :D :D
|
Citiraj:
|
Nema garancije, davno istekla. Kupio polovno za 500kn na forumu od tipa koji je taj kit platio 1300kn ( 2x512 :eek: )
http://www.imagesforme.com/out.php/t79032_DSC00215.JPG Čipovi su malo otpali dok sam sprovodio plan kako iskoristit ono što još valja od tog modula :D Citiraj:
Čujem da mi se vrzmaš oko Mojeg novog napajanja - dalje prste ili :Machineg: |
Citiraj:
Citiraj:
@edit ko zna je li nino skuzio da sam unutra ubacio fortrona 350, mogu ti reci da ovvaj tvoj dobro radi :D:D:D |
Hebemu, bio je danas kod mene dok me nije bilo... :eek:
|
kerovi jedni :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:53. |