![]() |
Trebam si otvorit račun na paypalu, imam Visu electron od pbz-a i od zabe, pa koja se pokazala kao bolja? S tim da na ovoj od Pbz-a imam otraga onaj broj, a na Zabinoj nemam'
hvala i pozz |
Od PBZ-a radi, od ZABE ne. Kratko i jasno, napisano več 100 puta sigurno.
|
Citiraj:
|
kako nece raditi? ja stalno placam s istom takvom (siva ona)
|
kod mene isto u pogonu ova od žiro racuna :stoopid:
|
Citiraj:
Uživaj :chears: |
I meni radi PBZ žiro kartica.
|
http://www.paypal-registracija.co.cc/
Evo ovdje ljepo pise postupak registracije i koje kartice mozete koristiti. Ja planiram ovih dana napraviti paypal acc, zanima me, ja kad bi to prebacivao sa svojih kartica gdje mi je valuta hrk, kako se to prebacuje u $ ili €, je li to automatski, i da li mi onda uzima onu neku razliku kupovna/prodajna cijena kod deviza? |
jel mi može netko objasnit koja je bitna razlika između pay pal hr i com ?
|
Citiraj:
Paypal ti prilikom kreiranja accounta uključuje svoju uslugu konvertiranja valuta. Ono što piše malim slovima i što mnogi ne znaju jest: Citiraj:
Ovo možeš promjeniti: logiraj se na paypal - klik na "profile" - recurryng payments - edit funding options - conversion options - otvaraju ti se ove dvije opcije konvertiranja valuta. Svaka opcija je detaljno opisana pa ne vjerujem da ćeš imati problema. |
Da li kod credit card number upisujem broj racuna ili onaj iznad broj od 12 znamenki u 4 skupine
|
Upisuješ broj kartice, kao što si i rekao, 16znamenkasti broj (4x4).
|
A da 4 x 4 stvarno je 16, hehe, zabuna, ok hvala, onda idem sad napraviti
|
Koliko treba otprilike paypalu da mi skine sa računa onaj iznos od 1,5€ i ostavi onaj kod? to sam napravio u četvrtaka i do danas jos uvijek nista, a tamo kod njih pise 3-4 dana.
|
Pa lista uplata/isplata bi se trebala odmah vidjeti. Ja sam si bas isao neke nofce stavit na racun i trazim curu nek mi da tu listu (u PBZ-u se to moze obaviti preko nekog automata) i vidio sam odmah ovo sto sam uplatio, a proslo je par minuta. Ovaj kod ti pise u opisu transakcije. Nesto tipa xxxxPayPalblablabla - te 4 znamenke na pocetku su kod kojeg trebas. Ja sam inace mogao kupovati cim sam napravio racun, tj. bez te potvrde.
|
ovo je prestrašno lool... dodjem u pbz da otvorim devizni racun i sad me pita za osobnu,ok,pa oib,ok,onda za jmbg ...znam ga napamet al to nije dovoljno,dam joj domovnicu,rodni list,putovnicu al tam toga nema jer su to novi dokumenti(cak sam joj donio i radnu knjižicu :lol2: i onaj evidencijski karton na kojem pise jmbg,i opet joj to nije dovoljno) ,i veli ona nista bez jmbg.Ja joj kazem da pogleda na oib.hr i da upise jmbg i da ce joj izbacit moj oib sto ukazuje na to da su ti moji podaci ispravni :rtfm:al ne njoj to OPET nije dovoljno... :fuming::fuming: !i nakon kopanja po starim dokumentima nadjem domovnicu iz 90 i neke na kojoj pise jmbg ,fala ku*cu :care:!zanimljiva stvar je ta da svima treba jmbg a na novim dokumentima toga NEMA:eek: !pa kakva je to država !!??:nono:
|
Trebao si ju poslat u rodno mjesto i samo trazit nadređenog.Ali mislim da ti je bilo lakse otvorit žiro račun.:D
|
Neznam koji će im k JMBG kad imamo OIB.
|
Postupak prelaza sa JMBGA na OIB traje i negdje se jos uvijek koristi, ali ako je donio sve moguce dokumente, i ako JMBG ne postoji na dokumentima, i ako moze provjerit ne webu, onda nije on kriv sto je sluzbenica u banani.
|
Kad sam ja otvarao žiro račun dosao sam u PBZ i rekao sam da zelim zatvoriti postojeci tekuci i otvoriti žiro i nek mi lovu prebace sa tek na žiro. Samo sam dao karticu od tekuceg i osobnu i to je bilo to.
|
Citiraj:
|
pa kolko se sjecam nije ni prvi put bila neka gnjavaza :stoopid:
|
Pozdrav!
Zanima me jel treba imati na deviznom računu ta 2 dolara koja paypal skida ili račun može biti "prazan"..pitam jel ne mogu verificirati karticu (PBZ-ovu Visa electron) i izbacuje mi "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card."... Hvala! |
Na računu moraš imat ta 2 dolara tako da bi ti ih oni kao verifikaciju uzeli, te ti na računu u banci onda piše pin s kojim vračaš sebi ta 2 dolara !!
|
a ha :) imam 1,85 dolara..znači zbog manjka novca mi je ispisivalo tu poruku...
hvala još jednom :chears: |
imam pitanjce... nemam puno vremena za citati pa imam pitanje:
da li ja mogu sa svojom Visa Electron (ZABA) (Žiro račun) napraviti paypal account? uglavnom mi treba za ebay (kupovina)... Hvala. poz.:goood::respekt: |
da si odskrolao na vrh vidio bi da moze ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Dodajte u prvi post ako nešto od objašnjenja nije dodano.
Također bi mogli dodati u prvi post da VisaElektron Splitske banke prolazi bez problema i to tekući račun. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:32. |