![]() |
Citiraj:
|
Jbg, onda jedino malo igranja oko BIOS-a i sve se da napravit ;) , ili downloadat neki custom BIOS koji potvrđeno radi.
|
Najsigurnije je sve napraviti sam.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@R@zzoR: pa nije to ati... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
ili puno jednostavnije ovo: dizanje napona preko rivatunera za hd4xxx seriju i nvidia 2xx seriju citati dalje od prve stranice - radi bez problema na mojoj 280-tici |
jel možeš kakav skrin nabacit
izgleda zanimljivo, makar i dalje sam skeptičan, mislim da bi multimetar pokazao nešto drugo... EDIT; u svakom slučaju baš lijepo štivo, fino ubijam vrijeme na poslu :-) |
Citiraj:
moze kad dodjem kuci - nisam provjeravao s multimetrom josh, vec s ocitanjem u rivatuneru gdje se lijepo vidi amperaza, i napon nakon promjene i prije promjene - te shodno tome i razlika u vidu visih temperatura |
Citiraj:
|
Vidio sam ovo još prije koji tjedan, sad samo čekam da mi stigne kartica natrag da probam.
@Pippincro - dali si dobio što sa dizanjem napona? |
Citiraj:
Opcenito, koliko sam pratio na tom threadu (i drugih par koji su nikli iz toga jer su vec napravljeni addon programi za dummye :) ) - dizanjem voltaze se ne dobije puno, barem ne iznad neke granice od 1.25v, puno vishe igraju ulogu temperature pogotovo shadera. |
Citiraj:
|
opet ce bit balkonmod cim zahladni... :lol2:
|
Galaxy non-reference GTX 260 :
http://www.techpowerup.com/img/09-02-06/28a.jpg http://www.techpowerup.com/img/09-02-06/28b.jpg |
|
Citiraj:
Ovakve gole kartice :) Kupujem ako kod nas bude pristojna cijena |
Ne bude tak šta bilo kod nas...a i da bude, sigurno neće bit pristojna cijena :)
|
bit ce moja bolja od te i jeftinija za tjedan dana :D
|
Crap :evil:
Šteta, tako nešto tražim... Bit će red kupovati karticu i Accelero Xtreme (jel ide to na 260 kartice?) |
Nevjerojatno kako to kod nas jadno ide...uz to što će samo jedna trgovina nabaviti coolere za GT200 kartice, još se čekaju ovako dugo :nono:
P.S. živo me zanima kako će Arctic Cooling srediti hlađenje regulacije napona, s obzirom da tijelo hladnjaka nasjeda samo na čip. |
Citiraj:
|
IMO...Thermalright će biti oko 350kn, dok će Accelero biti nekih 50-100kn manje. Ako je suditi po modelima za G80 seriju.
Očekujem barem 850MHz za čip sa drugim hlađenjem i softmodom za napon :p |
Citiraj:
|
Koji manji braco? Pa to je sve ista priča još od prvog HR-03 "vanilla"...samo se mijenja montaža (i baza za R600) i rješenje hlađenja regulacije napona.
|
Poznavajuci links, TR ce biti 400kn (399kn), a accelero ako ne isto onda oko 350kn.
Ipak se tamo nabijaju cijene kako god im pashe |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa naravno da ne, najaca klokana 260gtx je od EVGA koja radi na 666mhz, isto tako mozes i od gigabyte staviti na tu frekvenciju
na 760mhz nema artifakta jel je stavljo kuciste vani, citaj prethodne postove |
Nema do BFG-a :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |