![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mora se pohvalit sa novim Quadom:D Bugica-da ne nosim onda onaj popis na Ždere? |
Doletio sam doma, pizza + Karlovachko Rally i picim nazad na brod. Vidim da se zdere okupljaju, ja cu nadam se najesen do Zg. Dobar vam tek :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobar tek debeli:D |
Citiraj:
E, da, nakon cjelodnevnog izbivanja i gladovanja idem jesti filanu papriku :zdero2: |
Citiraj:
Mejlam ti sutra-ovaj popis moram malo editirati, zavuklo se po folderima koješta. Dobro da sam vidio... |
vž ekipa bi se mogla naći na kebabima kod billy-a :D
|
wolv je papak, daddy ima quad kao nadomjestak muškosti, syss pije pivu... hladnu molim, da se rosi čaša :)
|
nema samo tatek quad :p
|
E pa kad imate za Quad, onda imate i za pivicu sirotom Vuci...
:D EDIT: To čisto da Syss ne pije sam :D |
Citiraj:
@vuco... treba i sisu platiti pivu pošto skupljam bugare doma po podu za more i cestarinu. |
Citiraj:
Da ne pretjeram zveknut cemo i koju sliko sa PH foticem :D |
ma nemam vam ja para dečki a i danas me Q6600 košto više neg je trebalo :fuming:
no svejedno ćemo navratit na čašicu razgovora |
Ma nemozemo sad nikako. Fali nam jedna kljucna osoba sa autom. Covjek je na moru i sve je trenutno neizvedivo. Ali vjerujem vec sljedeci mjesec ako bude kakvo okupljaliste da ce se dati srediti nesto. Ladybug drzim te za rijec. Nadam se da ces doci. Bit ces obavjestena o nasem dolasku, najvjerojatnije prva.
|
Snjakma - fat n00b
Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Wolv? Travar zvani Matesonik syss (ak ne iskrsnu neki dreqovi prije mora, ali ne bi trebalo) Costa |
Snjakma - fat n00b
Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Wolv? Travar zvani Matesonik syss (ak ne iskrsnu neki dreqovi prije mora, ali ne bi trebalo) Costa pifa horza |
Snjakma - fat n00b
Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Wolv? Travar zvani Matesonik Costa pifa horza syss |
Snjakma - fat n00b
Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Travar zvani Matesonik Costa pifa horza syss Wolv |
Snjakma - fat n00b
Jeltz Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Vuco Wolv? Travar zvani Matesonik Costa mc_riba pifa horza syss wolv da se i ja oglasim da zivim;) edit: ajd ti ne tipkaj prebrzo da ja mogu stavljati aktualne vijesti u ovom slucaju aka popis?!:D |
Žderonje:
RAK Jeltz Paske Vuco Travar zvani Matesonik Costa Zunzara (ako stigne sa posla) mc_riba pifa: horza syss Pinsla wolv Mišel Snjakma - fat n00b (hebo šefa koji nemre sa posla pobjeć ) Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Denis i Shimpa su još u fazi pregovora sa šeficama:D |
jooooj jelc :), vidjet ćeš ti šeficu sutra :D
...stavi berena i mene na listu za klopu :) inače, danas za ručak kuham sataraš :nuts: i pečenice :) |
Citiraj:
Citiraj:
Bio sam jučer na Trešnjevačkom i dovukao paradajza, paprike i krastavaca-već se dva dana ubijam sa šalatom. Gore naribam fetu, sa strane malo špeka i udri... Žderonje: RAK Jeltz Paske Vuco Travar zvani Matesonik Costa Beren flare Zunzara (ako stigne sa posla) mc_riba pifa: horza syss Pinsla wolv Mišel Snjakma - fat n00b (hebo šefa koji nemre sa posla pobjeć ) Daddy (komplet sa bež pederušom i Paris Hilton fotićem) Denis i Shimpa su još u fazi pregovora sa šeficama:D Edit-samo Shimpa:p |
Možda i ja dođem malo kasnije, ak me nagovori onaj tko me nagovara da dođem lol. Al inače sutra idem u japanski restoran, ponovno na sushi i još mnogo toga, nakon toga idem na neke strawberry koktele u ugodnom društvu i jedva čekam.
A sataraš.. u Novom Sadu smo samo jeli ćevape, plejskavice i tako tu fast food hranu, umirali za nekom juhicom, i hodamo prema stanici a iz zgrade je tako zamirišao sataraš da smo vikali čiji je da nas pogoste :) (nismo ni tada bili baš bistri u glavi) Evo slikica s mora onima koji su na poslu gladni, neka slinjave :D http://www.imagesforme.com/images/659IMG_3377.jpg |
Citiraj:
rakonja upravo napravim "inventuru"...aj mi se javi ebote za onaj tvoj hard! kod mene stoji a reko si da ces mi se javit kad ti zatreba?!kaj da ga otkupim od tebe da ti ga vratim?!izjasni se |
Citiraj:
|
To sad u petak...odnsono sutra...as mu misha... :D Ja planirao d adođem na "ove sad" žderonje;ali od tog ništa zato što je sutra....
Tako da neznam kad planirate opet ili kad su one neke redovne žderonje;ali ako budu potkraj 8.-og ili početkom 9.-og onda se pribilježavam. :) Od 15.-i rujna pa nadalje ošpet nishta jer imam svadbu 21.-og tako da će biti troshkaaa..... :goood: :lol2: |
Ipak stizem na klopu, ako nije kasno.Ako je bumo ja i Vuco/pica jeli iz istog tanjura.
Žderonje: RAK Jeltz Paske Vuco Travar zvani Matesonik Costa Beren flare Zunzara (ako stigne sa posla) mc_riba Daddy pifa: horza syss Pinsla wolv Mišel Snjakma - fat n00b (hebo šefa koji nemre sa posla pobjeć ) Denis i Shimpa su još u fazi pregovora sa šeficama Edit-samo Shimpa |
Ma nije kasno, tak-i-tak fisha ne shvaćam ozbiljno kad se zapiše :-)
Žderonje: RAK Jeltz Paske Vuco Travar zvani Matesonik Costa Beren flare Zunzara (ako stigne sa posla) Daddy pifa: horza syss Pinsla wolv Mišel Snjakma - fat n00b (hebo šefa koji nemre sa posla pobjeć ) mc_riba Denis i Shimpa su još u fazi pregovora sa šeficama Edit-samo Shimpa __________________ |
Nadopuna:
Žderonje: RAK Jeltz Paske Vuco Travar zvani Matesonik Costa Beren flare Zunzara (ako stigne sa posla) Daddy Shimpa pifa: horza syss Pinsla wolv Mišel Snjakma - fat n00b (hebo šefa koji nemre sa posla pobjeć ) mc_riba Denis i Shimpa su još u fazi pregovora sa šeficama Edit-samo Shimpa Edit2-izgleda da su šefice bile dobre volje:D |
jelc....joooj kad te dohvatim...tocno znam da beren nije to rekao...ti samo izmisljas :D
...poklopala sam jedan kroasan s pekmezom, sad sam navalila na bijelo grožđe :nuts:...valjda ću izdržat do klope navečer :D |
Samo da pozdravim sve ždere iz Crikve gdje živimo samo na junk food-u, pizzama i ostalim sranjima :)
|
Citiraj:
a smije li se znati i zasto?! :grrr: enivejz sad znam da dolazim i doc cu eto ti na a stos rec sa a a a:p Žderonje: RAK Jeltz Paske Vuco Travar zvani Matesonik Costa Beren flare Zunzara (ako stigne sa posla) Daddy mc_riba pifa: horza syss Pinsla wolv Mišel Snjakma - fat n00b (hebo šefa koji nemre sa posla pobjeć ) Denis i Shimpa su još u fazi pregovora sa šeficama Edit-samo Shimpa brza 2 pitanjca...tj potvrde...zderonje su jos u bakinoj u 6??(bome dugo nisam krao cevape) |
edit: riba ne dolazi s***o sam si zapesce :'(
|
Vratio se pred kojih pol sata po ovom sranju od vremena...
Klopa super, ekipa takodjer, bicikl je imao jos par ekscesa do doma... Pica-Costa je unatoc dolasku busom pokisao do gaca... :lol2: Pozdrav od mokrog Matesonika! |
večera: lazanje s 4 sira... jest da sam ih čekala 45min, al isplatilo se :zdero: :goood:
|
Nije bilo loše, na kraju smo ostali lokati "Edi":D, Vuco-pica, Bugica, Sisa i ja.
Ostali su sa zgražanjem pobegli:D "Edija" je ufatila baka kao kandidata za budućeg zeta, porikavali smo... |
ja sam još uvijek pjan :D
|
LB, kolko moš popit ^^
Edi:D je car, sisa me napio...vrag ga odnesel...pijanec prokleti! Uf, dobre žderonje...najeo se ko pas, napojio se isto... Sve u svemu, kvalitetne žderonje.... P.S. Brijem da mi je trebalo za ovu poruku 1o min da ju napišem... |
vuco... učiš polako jang padavan... ili kako to već ide :)
meni je trebalo 10 minuta da se sjetim pce domene :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |