![]() |
Fino izgleda.
A vratina? Navodno su poznati po njoj. |
ma čevapi su odlični, prostor savršen, parkinga ko u prići a cijene umjerene
još sam načuo kako se može dogovorit da se ostane i nakon 24h a za veće grupe ziher bi uletio i kakav popust ili slično iako je i ovako cifra više nego OK |
Pa vas je bilo 8 a platili ste manje od 400kn, manje od 50kn po osobi...Damn, dobro je...
Sada je važno onda samo odrediti datum, stvarno bi već bilo vrijeme... |
Nemre bit da im je bilo 400kn s porcijom za svakog i još cugom (po jedna?) uz to... : stoopid
Jedino ako ste dobili jedan oval miješane pečetine i pomfrija,tipa ono za 4 odrasle osobe... :confused: Kažem odrasle jel,ili one 100+kg kategorija... :D Ak' je tako,onda je to preeedobro,još šta kaže Wolv sa popustom za koljičinu...ima da bude...: goood : I daj više javite kad su te Žderonje tako da se zna,nisu svi u blizini pa da mogu si to isplanirat ako znaju dan ili dva ranije... ;) Brijem da bih išao,ali to je ono....li-la,barem trenutno...tako da kad saznam datum i dali bi išli mi iz RI sa 2 auta,onda budem znao za sigurnjak! :) |
ajmo rec ovak...ja se najeo...:) od jedne porcije...ekipa tu idemo i ne pitam za drugo...pa makar solo na zderonje
|
@Ladybug
Kaj je bilo??? "Slavonac" bi mogao jak odobro zamijeniti "Baku".Klopa je stvarno OK, a cifru ste i samo porkomentirali.Sto se tice vremena, koliko sam skuzio covjek kaze da nema nikavih problema oko izaponocnih terrmina. Jedina zamjerka ide pomfiju koji je daleko od ukusnog, pa bi mozda mogli razmislit o restanom ili slicno. |
a naš je bil malo drven, no to se da sredit ;)
ali je zato ostatak bio odličan |
Pazi, u tih 386 kuna je ušla klopa, pive, sok, itd :) .. Fotkali smo račun pa ćemo priložit poslije
|
Dakle, neka se sada ekipa izjasni kada bi im sljedece okupljanje odgovaralo
U petak 20.10 ili 27.10 pa da se dogovorimo;) |
20.10.2006
|
20.10.
Nek ostane petkom. |
Moglo bi 20.10.
|
|
Meni paše 20.10
|
Fino Fino znaci ima nas vec dosta zainteresiranih
|
Ja sam za! 20.10 :)
|
20.10. :D
|
Ja nemrem...hebiga,vozim susjedu u subotu ujutro na šminkanje,frizuru i sve šta treba,da se rastanemo kao ljudi...udaje se u subotu 21-og... :(
A i taj četvrtak i petak prije ću imat obaveza,bash vezano uz vjenčanje... |
to su svi za 20.10. jer je bliže... ajde, ajde ja sam za 27.10., a vjerujem da i masnom bastardu + ment0l kikirikiju tad paše.
|
meni je svejedno...može i 20. i 27.
radim ujutro...hehehehehe...:D:D |
masni nemoj bit njub i podrži kolegu :D
|
ajd dogovorite se više da znamo počet delat listu :D
|
Svejedno, ja sam uvijek za. :)
|
27.10 :p
|
Ja bi 13.10.
Čim prije to bolje. |
Gladoš... :D
|
I kaj se tam radi? Mislim ono doso bi i ja. Imam petkom viska vremena. Naravno, ak smijem? Il je to samo za stare clanove? :D
|
Ždere, priča, zafrkava...mada prvi puta nikome nije tako, pogotovo ako se nikoga nezna...:D
Svi ljudi dobre volje i praznog želuca su dobro došli. |
Vidim da ima neka limitacija na kilograme? :D
Trabam neke primreme, instrukcije? I da. Kolko novaca? Uplatim ranije ili na licu mjesta? |
Ja kad dođem na Žderonje nikoga ne poznam. Nemam tamo niti rodbine, ni prijatelja ni poznanika.
Samo ja moj tanjur i hrana. Tko priča i zahebava se ostane gladan. Bilo bi dobro da se doma najedeš jer će više ostati meni. Trebalo bi biti 50 kn i plača se tamo. Jelc drži kasicu prasicu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:21. |