![]() |
Citiraj:
|
Tnx
|
Stavi parametre parice iz routera pa ti kažemo koliki bi ti bio max
|
Ta povecanja brzine nisu na ugovor, uzmi mjesec dana i vidi.
Edit: kasnim pola sata... |
Poslao sam da mi aktiviraju pa ako nevidim promjenu lako vratim. Fala svima na informacijama
|
ja sam onda losije prosao..
dobio sam max3 sa 1000min prema ostalim mobitelima a na fiksne neograniceno net 20/2 osnovni i arene za 5kn/mj iznos: 229 + 5kn arene + 10kn dodatna brzina koju cu vidit kolika ce moci maximalno :( koje rutere sad tcom dijeli za vdsl? ovo mi je sad na iskonu: VDSL Training Status: Showtime Mode: VDSL2 Annex B VDSL Profile: Profile 8b Traffic Type: PTM Mode Link Uptime: 0 day: 21 hours: 8 minutes ============================================================================ VDSL Port Details Upstream Downstream Line Rate: 5.119 Mbps 25.598 Mbps Actual Net Data Rate: 5.120 Mbps 25.599 Mbps Trellis Coding: ON ON SNR Margin: 8.8 dB 7.0 dB Actual Delay: 0 ms 0 ms Transmit Power: 7.9 dBm 18.6 dBm Receive Power: 0.6 dBm 2.6 dBm Actual INP: 25.0 symbols 55.0 symbols Total Attenuation: 7.9 dB 16.0 dB Attainable Net Data Rate: 6.451 Mbps 27.047 Mbps ne kuzim te podatke.. pri razgovoru s agentom kaze da vidi da mi je dostupno 50mbit... na koji nacin? |
Kako si lošije prosao, ljudi max3 dobiju za 250 + 15 arene + 10 brzina. Kod tebe je flat ukljucen u tih 229 ili? To si preko sluzbe za zadravanje dobio?
5 kn imas arena paket ili sport plus paket? |
Jucer mi pustilo turbo30 i nije mi radio drugi max tv. Morali su smanjit
|
Kako im se samo da svake godine pisati ovakve stvari na prvi april. Ono očito je da je šala... :D
http://www.ictbusiness.info/telekomu...m-h1-telekomom |
cek cek, pa da li h1 i optima skupa sa iskonom nisu vec duze vrijeme u ht vlasnistvu?
|
Citiraj:
a flet je.. da 08000029 valda :D javio se agentu na tcom stranici tam di imas chat sa strane i rekla da ce mi se javit agenti i zvali za 30min |
Al nije ti to lose, citaj zadnjih par stranica, ekipa to sto ti imas za 229 je dobila za 250 + sport plus paket su za 15kn mjesecno dobili. Jos je to previse, to stoji, al s obzirom sto ekipa trenutno dobija i nije tak lose.
|
Citiraj:
U ovom trenutku nema šanse da bi AZZTN odobrio kupnju Optime od strane HT-a/Iskona. U najboljem slučaju Tele2 kupuje Optimu/H2 i ubija sadašnji duopol HT/VIP. |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
isto kao u banci koliko ljudi uopće traži voditelja poslovnice i dogovara kamatnu stopu koliko je onih što odmah potpišu. |
u mene već pola godine vaka situacija s paketom: max3 start s sportskim plus paketom,non stop opcija, flat turbo 30, dodatni max tv... 280kn račun....
|
e a sta je s ovim?
+ 30 KN/MJ* * Naknada za osiguranje funkcionalnosti opreme jel se to naplacuje jos dodatno na ovo sto nude? |
Ajd da ne listam unazad, jel jos ima limit na maxnet mini i koji je ako ima? Ako se zatrazi fiksna linija na nemogucoj lokaciju oce vuc optiku kroz šumu ili staviti maxnet mini?
|
Koliko znam za maxnet mini možeš do 100 GB na full speed, a onda te spuste na 1 Mbps. - sranje žešće ali ko nema drugog izbora...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
https://www.hrvatskitelekom.hr/pogod...-starije-osobe
Zna li tko da li je ovo cijena sa pdv-om ili bez, pa kad uzmeš roknu ti još pdv? |
S PDV-om.
Ali možeš uzeti još jeftinije ako zatražiš MAX2 XS paket, tada je 150kn i uključuje prikaz broja pozivatelja |
Hm, jel to nešto ispod pulta samo max2 XS paket za 150kn, jer ne vidim nigdje tu ponudu kod njih ili fulam? I jel u to računaju i telefon, 150kn sve zajedno ili 150 flat i internet a onda još+ kojih 50+ za telefon?
|
Neka ti dođu doma i ponude
https://www.hrvatskitelekom.hr/predstavnici |
Meni je jučer gospođa iz službe za korisnike TCom-a ponudila za stan roditelja (koji imaju dostupnu mogućnost optike), cijenu 159kn za duo paket Internet + Telefon, s time da bi telefon bio neograničeno prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u hrvatskoj, bez naplate uspostave poziva, a internet optika 100Mbps, flat.
Ne znam je li to javno dostupna ponuda ali čini mi se solidna, no roditeljima ne trebaju brzine a ni turbo telefon opcije jer malo telefoniraju, pa su se odlučili na jeftiniju ponudu optime telekoma. Mene zanima koliko su brzine koje TCom daje za one koji nemaju optiku, i cijene za takav duo paket TV+NET ? Šta ovisi o blizini centrale, parici i instalacijama telefonskih žica ? Znači u prosjeku samo oko 10Mbps ? I da li još uvijek Tcom korisnici moraju koristiti i telefon u paketima kao nekada ? |
Osobno kuca u kojoj jesam je "stara" i ne mogu imat nego najsporiji net (20d/2u imam) uz 2 max tv-a zbog starih, losih (sta ja znam) instalacija. Jel jos sta utjece, nemam pojma. Vjerojatno da. Telefon imam, al nije niti spojen. Povoljnije je uz nego bez.
|
Iskon je bacio novu ponudu, Bnet isto tako, valjda je red i na Tcom da pokaze svog aduta :D
|
Citiraj:
Btw. Cijene bi realno sada trebale biti za duo pakete oko 130kn a za trio paket oko 170 kn. Sve više od toga je trenutno ne baš povoljno za kupca |
Citiraj:
Moja firma je telekom za veće tvrtke, i nudimo optiku od 1000mbit/s (a ide i 10 puta više). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:34. |