![]() |
Fala ti kaj se brineš za mene po ovim pasjim vrućinama, ali evo živ sam i zdrav.
Preživio sam jučerašnjih 40 i današnjih 42 stupnja u hladu na Zrinjevcu s tim da sam povremeno moral stajati i na sunčanoj strani. Danas oko 16:00 sati termometar kojega doma držim na suncu pokazivao je 49, ali mislim da laže jer može mjeriti samo do 50. Danas imam već puno bolji apetit. |
Citiraj:
Burek & yoghurt sam danas jeo:)..:goood: |
Važem se na stočnoj vagi. :D
|
žedrači i žderačice... oćel' kakvih žderonja soon?
|
Mislim da je prevruće za takve aktivnosti, a i većina Žderonja je na moru ili se sprema na more, tj. idu na nizinske pripreme. :D
|
pa to moraš između redova čitat... sad kad nema spamera u zg, miševi kolo vode :)
|
Mogli bi sljedeći tjedan-navodno će malo popustit nakon srijede...
|
Da, ovo je za popizdit totalno. Zabio sam se u podrumi ne izlazim.
|
ja umirem totalno od ovih vrucina :(
...i nemam bas neki apetit...sto nije lose :D no, bez obzira na to mora se nekaj jest :)...pa sam se onda jutros ustala malo ranije i napravila punjene tilkvice (mljeveno meso, umak od paradajza i sir)...to se samo treba zapeći kad dodđem s posla :) a beren je kupio OGROMNU lubenicu (hladili smo ju u kadi :D dok je nismo načeli) pa sam si donesla jedan komad na posao i to ću zobat tokom dana :) e da, otkrili smo onu ledenu instant kavu....bas je osvježavajuća :) |
:stoopid: mislim da sam smršavio
prevruce je za jesti..trenutno jedem neke "krašotice" i pijem colu..ostalo mi baš i ne paše zbog vrucine...užas |
kaj žderonje štrajkaju? :D
ja sam upravo ručala..zelje s paradajzom i pire :nuts: a za desert zgnječena banana s cimetom :zdero: :lol2: kasnije sladoled :zdero2: |
kuhani bob(valjda i vi kontinentalci to tako zovete) i krumpir te hrenovke+senf...
loše...ali sad je krenulo na bolje,lubenica je popravila stvar a očekujem i obilnu večeru |
Današnji menu:
Dva krmića (velika), cijeli kruh, špek, kobasice, suho meso, kulen, prezvušt, sladoled, luk, paradajz, kiseli krastavci stari 3 tjedna (još hrustaju), poli salama, hrenovke, nekoliko Tuborga, više se ne sjećam. U ponedjeljak odlazim na veliku baru i vraćam se za tri tjedna. :) |
1 privitaka
Vruće je uz komp-ali stari Žderonja koristi praznu ambalažu od sladoleda za zamrzavanje klope...a bogme i za priručni frižider:D
|
Crkni, ja moram na posel.
http://www.imagesforme.com/images/34...20za%20PAN.jpg |
Žderonje, tko zna iz kojega su crtića one dvije ptičurine (kao neki strvinari).
Tekst je bio:"Pero sine, vide li to moje oči neko meso dole." :D |
btw. gledao sam neki dan mythbusterse i tražili su kako najbrže oladit pivu... naravno najbrže je usut u kantu sa pivom vatrogasni aparat, međutim zdravi razum bi mogao zaustaviti taj naum.
znači brdo leda u vodu i dosta soli... piva je došla sa sobne temperature na 4c za 10 minuta (za usporedbu je istom six-packu trebalo pol sata u škrinji). |
Uff, doso sa roshtiljanja....pljeskavice (ljute) do yaya. Nemogu disat, a cekaju me kolaci sada, mmmmmmm
|
....ja umirem od ovih vrucina...doslovno...:(...jucer sam malo vise jela nego zadnjih dana i onda sam bila bolesna cijelo vece...KOMA :(
...no jutros sam napravila bučnicu...još dok nije bilo tak jako vruće... a sada idem navalit na lubenicu...mozda mi bude malo lakse jer mi su mi ove vrućine preteske :( |
Citiraj:
http://memorabilia.blog.hr/arhiva-20...tml#1620803094 Evo i jedna epizoda na youtubeu: http://www.youtube.com/watch?v=Ew5yQVEog3w Danas sam tužna srca kupio rastopljenu čokoladu jer druge nije bilo. Jedini dućan koji radi nedjeljom štedi na klimi. Gadovi. |
@Costa
Nije to ta ptičurina. To su one dvije ptičurine kaj nemaju perja na vratu. |
Danas sam se za promjenu ubio čobancem.
Poprilično šarf čobancem:D |
Nakon sto sam dehidrirao uz rostiljanje 5 orada,5 brancina, 2 kile srdela bacio sam se na posao dok je jos nesto bilo na stolu.Ubio sam se vec na otvaranju sa salatom od hobotnice-onako hladnu,jedno 2 lopate sam progutao i exao po litre neke malvazije.trebalo mi je tri sata za reanimaciju.:D
|
Citiraj:
Btw, probali ET i ja Fresh jos tada kada si nam preporucio. Imam osjecaj kao da je blaza, odnosno kao da ima manje CO2 i blazi okus ili se to meni cini? :stoopid: |
Citiraj:
|
Hvala Bogu, vratio se iz Sibenika s ljetne skole astronomije. Jedan dan rekoh, dok god ima krumpira necemo biti gladni. Dan poslije s tugom shvatio da su ovi uspjeli zasrati i tako nesto jednostavno kao kuhani i peceni krumpir!! :fuming:
|
Citiraj:
Samo kaj su nove boce za ku*ac, ništa ne valjaju... |
Samo da Vam se javim nabrzaka sa vrućeg Pašmana.
Tak je vruće da su jučer cijeli dan nadlijetali kanaderi i hladili nas. :D Dok se ne kupam i pržim na suncu trusim Tumorg i prežderavam se. Pišemo se uskoro kad vlovim signala za internet. :D |
Danas sam imal buce varivo, pire i fasirance. Trebam energije da instaliram Vistu. :D
|
Sprema se pizza, dolazi zippo, sljikice slijede...
|
Noćas sam nasolio komadinu carskog, danas idem gore punici pa da imamo za gablec:D
Uz mladi krumpač iz vrta. |
Za veceru jaja na svinjskoj masti i malo peceni spekec, sir. Zahladilo je pa sam se primio sporeta :D
|
Ja pazim kaj jedem prije spavanja:D zato sem pojel dva sendviča na kat z šunkom i sirom i mrvicom kečapa... zalil to z panom i onda je a red dosel sladoled...
|
...probudila sam se gladna k'o pas i onda sam si za doručak pohala kruh :)...to nisam jela godinama i bas mi je pasalo :nuts:
uz to naravno :kafa: |
Citiraj:
|
bludniče, bestidniče i besramniče... osnovni zakon u hrvackoj je da se češnjak nariba (!!!) isključivo na hruskave dijelove kruha koji je sišao sa roštilja na kojem se peklo minimalno 5 dijelova omiljene životinje :)
|
Za to znam, ali ovdje se prica o pohanom kruhu, a ne o rostilju, right? :D
|
pa to i kažem... još te jednom ulovim da mažeš češnjak koji se topi na pohani kruh ideš u mladež i droge :D
|
brijete, po običaju :D
inače, ta ideja s ćešnjakom na pohanom kruhu mi ne zvuči baš najbolje, pogotov ne ujutro ;) a topljeni sir ne volim nikako, tako da ta ideja skroz otpada ...u pan peku imaju bučnice (sada, dok je sezona :) ) i upravo sam smlatila dvije :nuts: |
imaju u superkonzumu na vukovarskoj homemade vruće zeljanice, bučnice i krumpiruše... ali prave one male, sfrkane.
to + jogurt = doručak šampijona. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |