![]() |
vga-to se ti nabrijavas na jelo nakon one apstinencije zbog mononukleoze??
bas mi je bilo bed gledat te na zderonjama kak tuzno gledas hranu!! to me podsjeca na jedno bice(eno ga lezi na fotelji i gleda kak bi mi mazno hranu)!!!!:beer: |
Tak nekak, vracam se u formu polagano :D
|
Jeste dosadni
Dajte odredite taj datum jedenja već jednom.... Damnit.... danas jedoh neš sprčkano iz menze, grožđe od prošlotjedne berbe a sad ide... TADAAAAAAAAAAAA.... kebab.... |
Citiraj:
edit: Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mc fish bio je božanstven, brijem da mi je stavio kilu onih gulećih mesnih stvarčica više. na tebe sam mislila kad sam ga jela _ne_. :)
|
kad i gdje bude sljedeci put ? moram doci :)
|
Citiraj:
ah cisto sumnjam..ili se varam .ladybug? :D :) |
Citiraj:
Kada, valjda za dva-tri tjedna, pošto dolaze i primorci i pomorci i tako...bit će nas dosta :) |
ako to uspijem naci , biti cu vrlo sretan :)
odlicno , taman za koji tjedan prestajem raditi , i jos nek bude lijepo vrijeme da mogu sa kinezom doci ,uuu , di ce mi bit kraja - jedino jer bude htio me vuci do doma kad se najedem . |
Karta do Slavonca
Kružićem upisano :) Sa slavnoske se skinuti prije petlje, ili ovisno od kuda se dolazi. Uglavnom, destinacija petlja-Slavonska |
Konkurenciju za kaj? Za jelo? Možda! Za cyber priče? HIGHLY doubt it :D
(al dosta ot-a) |
Citiraj:
Ja barem priznam. I nisam u kazni nego me je žena nalon 5 meseci bolovanja poterala na posel i sad moram delat popodne, po noći subote i nedjelja da zaradim nofce. Danas sam došel prvi dan na posel, ali ne i delat :p i odmah 1 vura prekovremenog. |
Gladan sam i zedan!
|
Ja sam malo razmišljal i setil sam se restauracije Purger u Petrinjskoj, prek puta Murije. Bil sam jednom na nekoj radnoj večeri i hrana je bila dobra, porcije pristojne, sam kak nisam ja to plačal nisam gledal cijene.
|
A di buš se parkiral?
Da paltim garažu koliko i porciju čevapa. Ne dolazi u obzir. |
hm da istina to zam zaboravil.Kak sam išel peške nisma obraćal pažnju na to.
Otpada jer nema prkinga. |
Citiraj:
btw letis u savu:beer: |
Citiraj:
|
jucer: grah s domacim spekom i kobasicama
danas: rolani snicli na saft s domacim njokima sutra: filana paprika...vec je skuhana i hladi se :) |
ribo ljudi se nes dogovaraju da te banamo sa zderonja zbog prevelikih troskova :D:D
|
jel se precjedništvo zdogovaralo oko probe kandidata?
|
Citiraj:
Upravo sam pojeo ostatke jučerašnjeg boloneza sa kiselim krastavcima. |
Upravo u ranjgli za sarmu radim hrpetinu sataraša.:)
nešto ću pojesti odmah-ostatak u škrinju. |
kaj ti ne vjerujem amdejac? :eek:
pijem kaficu :) i klopam sendvic sa zimskom i svjezim paprikama:rolleyes: |
Znaš ti jako dobro. To je riječ koju nesmijem napisati. :p
I ja pijuckam kavicu, čitam forume, lagano igram OGame i čekam da mi se odmrzne carsko meso. Napravit ću ga vulgaris na grill tavi pa na posao. Neznam da li sam se pohvalio da sam počeo ići na posao nakon 5 mj. bolovanja. Bio sam primoran da ne izgubim pravo na godišnji, božićnicu i regres. Naravno da mi je firma dala 13 plaču kao poticaj za bolovanje, a uskoro će se i sindikat isprsiti sa nekom pinkom. |
I kada su nove Zderonje, iduci tjedan ili cemo jos jedan tjedan biti samo na mrkvi i kupusu?
|
sve mi se čini da budu tek onaj tjedan poslije.
|
Idemo papat!!!! :)
|
Kad su onda Ždere...15-og ili 22-og...?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:34. |