![]() |
Citiraj:
Moram i posjetit juniora u 5.gimnaziji pa da se znam organizirati, a ima i nesto hardvera za donatore i pivo za Rak-a naravno : cheers2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
za rucak : zagrebacki .peceni krumpiri i zelena salata : nuts :
|
Citiraj:
|
Da rezimiramo malo ovih par dana kad je forum bio u banani...
Žderalo se: Vajn-gulaš sa krumpačem. Teleća jetrica na naglo, kristalka+kaj sam konačno napravio pire sa hrenom. Ispao je čist fino i ukusno-ništa ne štipa za njonju a osjeti se fina aroma hrena. Danas se kuha domaća juha. Klasika-hrpa povrća, govedine i pred kraj malo pilećih jetrica, želučeka i srca. Međuobroke tipa luk i gljive+slavonska šarf kobasa sa "malo" špeka neću ni spominjati:D |
Citiraj:
|
A dobro je, sad sam mu javio pa ce istrazit, pozz
|
...popečci od blitve punjeni sirom...pohana pileca prsa, kukuruzni kruh...:)
dajte mi ideju kaj da sutra kuham :) |
U mene festa jucer,prsut,sir,pecena janjetina,prasetina,piva,vino.......dernek...
|
Danas juha, carsko meso i krumpač.
Kristalka. I nekakav čudan kolač-nešto po receptu onih breskvi u lisnatom samo kaj su unutra šljive i višnje. Čudno zvuči ali je dobro:D |
Lagano se pali roshtilj, homemade pljeskavice lagano ljute, chevapi za dicu, neshto vratine itd...Sve ce bit zaliveno dobrim istarskim vinom: goood :
|
Znamo mi šta je Malvazija.
Ja sam Zagorec vrhunski vinar i meštar za delanec i tudum. |
Nego drago moje predsjedništvo, kad cemo u izvidnicu u Slavonac??
|
bil sam u subotu kod kume v berbi:
dorucak: pohani picek, pechena pura, kruh, paradajz, kraastavci rucak: pecena pura i raca, mlinci, krmici, krumpir, kruh, kokosja juha, luk, paprika vecera: rucak+dorucak sam bez juhe :D @nino5: yepp, tvoj sin ide samnom u razred :) |
Citiraj:
|
Onda Jelc, ima kakvih korisnih saznanja vezano za okupljanje : stoopid
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vjerujem da ovaj tjedan nema Zderonja jer ce nekima biti prekratko vremena za izdogovarati se u vezi posla.
|
Citiraj:
Uzme hazija. Dopela ga. Već se mi budemo snašli:D bdw-ja ganjam staru debelu lešinu da idemo u provjeru kvalitete papice ali se nikak dogovorit.... |
Citiraj:
|
Samo javite dan prije da se AMD-jac i ja možemo kvalitetno pripremiti.:p
Danas-ona govedina iz juhe (ramstek i rep), paradajz-sos i pire.: nuts : |
Citiraj:
Pito sam te to koju stranicu prije al ti niš cccc : nono : |
@nino5
Kakve alatke? :eek: Jeli to ona pila, dijetlich i klijesta sto je spominjao? :eek: |
Citiraj:
|
kajeeeeeeeeeee,jel me nehche iskal??
rekla je mrljina od Jeltza da bume ovaj keden isli pronjuhat kak pri Slavoncu dishi....,eh,sad moral bum Cajca zvat,on je na bolovanju pa more navek..ja imam pauzu kad si zemem pak bume vidli...jel je dostojno Zderonja ili.... |
Citiraj:
Ajmo se probat dogovorit ko ljudi i otići na provjeru papice. bdw-organ veli da nemre, prepeglal je ženinu karticu malo žešće i sad je u kazni.:D |
mdaaa? juuuuj, to bu kostale malo vec od Jumbice vu Plimi......
SLAVONAC? srijeda bi bila OK...cujemo se? |
Dajte samo javite kad bute isli kod Slavonca da i ja predstavnik mršavih Žderonja ocjenim klopu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:28. |