![]() |
Citiraj:
ja sam upravo grah pojeo, 5L lonac cijeli sam ispraznio! nije bas nesto, nemam nikakvih kobasica i slicnoga trenutno doma :( |
cek cek pojeo si lonac graha od 5L
cuj stari ti si na trešnjevic i ja sam na trešnjevci..ako kasnije cujem paljbu onda znam sto je u pitanju :D ja sam danas bio razuman..pojeo sam samo 7dkg polija, jednu pastetu, jednu liziku (veliku) i jos nesto slatkisa (cokoladice itd..) |
Citiraj:
|
1. Runda- http://img295.imageshack.us/img295/1391/p1010042di6.jpg
2. Runda- http://img108.imageshack.us/img108/7623/p1010043pg6.jpg 3. Kraj :D http://img108.imageshack.us/img108/7049/p1010044la8.jpg Shot with X250,D560Z,C350Z at 2007-06-27 |
Sreo Daddy ja jučer i zapitasmo se - oće li te Žderonje prije nego se ko rakovi na more razbježimo ?
|
Citiraj:
|
Ma je, sreo sam ga u 8 i 20 navečer :D
Tako da je vjerojatno šljakal i duže. Nego, nemoj ti izbjegavati pitanja, kad su ždere ? :) |
ja sam upravo sad pojel 9 komada vruće bučnice...valjda znate kaj je to...:respekt:
|
Citiraj:
|
Arghhhh, nemoj sada tako, lijepo sam ti nudio reci da di sam ju kupio ali ti je bio neugodnjak pred Ninom.Svi smo mi isti pod haubom :P
Mogle bi skore jedne Ž.Bilo bi stvarno u redu prije neg se svi razbeze. |
Citiraj:
Citiraj:
i bile su 4 na stolu ali dao sam nesto i bratu i sestrama, da mi ne sline:D |
pa baš bi i mogli... recimo u idućih tjedan dana kad mi je žena odsutna, tako da mi guzica vidi šanka :)
pederuša + paris hilton fotić... ma lol :D |
Citiraj:
|
ma dobro kad kolega nema ukusa i ima torbice krem boje, ali šta kad šefa moraš učiti podešavat bios? :)
masni i neukusni čekam odgovore :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Brings back memories?:D |
ou jea :D
šarkun je sad u ormaru, coolermaster je sada in... ljetne sandalice sa rupicama :) al nećemo sada zagađivat ovaj predivan thread, nego nastavimo u revijalnom tonu... kada žederanje? |
Ewwwwww.... J...o mater s oproštenjem kad otvorim topic "Žderonje" a zadnji post je prepucij. Onak, NE. Moderatori? :)
http://img300.imageshack.us/img300/8043/img2397xc8.jpg Shot with Canon PowerShot A530 at 2007-06-27 http://img300.imageshack.us/img300/1287/img2400ek3.jpg Shot with Canon PowerShot A530 at 2007-06-27 |
Sisa-ne spamaj thread:)
Ždere? Pa kaj ja znam...drugi petak? Trebal sam sa Zedom ići provjerit nekakvu rupu za Žderanje ali se pes pogospodio od kad se uhl***io u državnu službu:D |
Citiraj:
|
...bas sam poklopala sendvič sa zimskom :)...sad lagano pijckam :kafa: i cekam da pocne ludnica na poslu :(
netko je spomenuo bučnicu...na to mogu reći samo :nuts: :nuts: danas idem kod mame na finu domacu klopu...jos ne znam kaj kuha ali znam da ce sigurno napraviti pitu od jabuka :) (to mi je najdraži kolač ) |
U ponedeljak sam se vratio s 9dnevnog lutanja Mediteranom (Italija, Spanjolska, juzna Francuska) i jedva docekao domacu hranu. Sada samo buce varivo, bijeli zganci, pole, domaca sunka i kobase...u povecim kolicinama...
|
Citiraj:
Papak, pital si me prije mjesec dana za tu rupu, i nikak da se zdogovorimo da to odemo pogledat ccc... Sad mi tu nekaj o drzavnoj sluzbi pilis:kafa: |
Citiraj:
ccc...kak se organi drže skupa:D Citiraj:
Nije mjesec dana nego dva tjedna max. Papak:p Neko je hvalio čobanac od tamo, trebali bi u izvidnicu... Citiraj:
|
meni došlo frtalj koluta mladog paškog sira. Odmah iskoristio i naribao ga po tjestu za ručak, pa će ić sandwich s time, pa će ić bez sendviČa, pa ga nraibat na neku mesinu, pa opet bez ičega :D
|
Citiraj:
|
Sve sam se nekak zaželio-juhe:)
Dovukao sam ramstek, komadić junećih mišića, u škrinji imam rep...domaći grincajg. Sutra rano ujutro se kreće u akciju. Juha sutra za predjelo, u ponedjeljak meso, krumpač i paradajz-sos:nuts: Ili još bolje kopar-sos...već mi sad bale cure:D |
3x pohana sira i malo pomfrita
gladan sam :( |
Evo da i ja nabacim kojeg sam vraga prozdro...
Uletile u zeludac tri polpete,brdo pomfria,jaje na oko,salata,pomidor+krastavac malo kruha i sve zaliveno cedevitom...sada kao treba raditi...aha mos si misliti... |
Citiraj:
lizika kulen..prilog zelena salata, tartar i svježa papira sada trenutno grickam veliki čips :) još malo pa odo doma na rucak..weeee :dobartek: |
pijuckam kavicu....zeludac se zali....mogo bi nesto i pojest....
anyway posle idemo na svadbu pa cu se nazderat i natankat.... pa besplatno je ne?wish me luck....:chears: |
Ja sam se maloprije digao totalno rasušen.
Tijelo traži tekućinu. Nočas sam pojeo mješano meso sa dodatkom janjetine i odojka i domaćim kruhom, ali smo već oko 3 ujutro malo ogladnili pa nam je Duda spremila tost sendvič sa pršutom i sirom. Bemti jesam senilan. Znam da sam još nešto jeo, a ne sječam se. Kikiriki i grickalice ne računam kao niti dva slatkača. Idem si u friškać po jedan mrzli Pan, a za ručak budu pljeskavice. |
ja sam se maloprije najela šampinjona s jajima..i puuuno luka :p :zdero:
dok dođem doma slijedi sladoled..butterkeks&napolitanke :care: :care: |
1 privitaka
Ja sam se tako napucao juhe da nisam mogao disat...tek sad sam počeo lagano po desertu:nuts:
|
Došao sam doma prije pola sata iz Stare Save.
Svinjski sam se prežderao. Jeo sam Puretinu u chili umaku s rižom, žena Njoke u umaku s 4 vrste sira, frendica puretinu u umaku od šampinjona s njokima i frend Tjesteninu u Chili umaku i sve fino zaljevali sa pivkanom. :D |
Uhhh, ja sad dosao sa rostilja, cevapi, vratina, piletina, istarske kobasice, raznjici. Popio sam 5 Zuja Cool i sad prezivam i podrigujem....
|
Opet sam uspjela naći neku nepostojeću hranu, ovaj put neku sakrivenu šunkicu i prejela se ko prasica, i sad sam žedna ko spužvek pijem sok i idem na wc u isto vrijeme. Sexy, kako bi reko Hamm...
|
asto je to sexy...pišekenje ili to sto si se najela :D
dobro pazi kaj ces reci :D ja nisam jeo od jucer u 19h..i tada sam jeo pržene ribice s krumpir salatom idem pod HITNO nesto baciti u kljun..ovo vise nema smisla..gladan sam :D |
Citiraj:
plan je da dofuramo meseka i priloga za gradele koje su nam tamo na raspolaganju i to u solidom hladu. :zdero2: samo strah me je javiti točno vrijeme kada čitam ovakve postove. možda pomogne da dofuram obilne količine kole? :D valjda ćete znati kamo se kod vas može doći do još materijala za na vatricu ako prifali. |
Ja sam sutra/ponedeljak navecer u Trstu, tako da ......hmmmmm, mozda odgodim Trst :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:19. |