![]() |
ja sam gledal thumb : hitthewa
a cela je slika, malo jelte, poveca...jesu, race su :D edit: raca z mlincima...pechena u onoj peci na drva... |
da jesu race su slikane prije cca 4h :)
|
vecerica:
dva jajceka na oko:D paradajz i hrenovke i punoooooo senfa i majoneze .: nuts : |
vecera:
kuhane domace dimljene kobasice, senf, paradajz i na kraju domaci štrukli :) |
idem delat vecheru: tjesto od rucka, na to lupim 3 jajca i na kocke narezan mesni dorucak i pol min-min procvrljim u rajngli :D
|
Citiraj:
Dinstana na luku. |
To moj stari obožava. Ja ne mogu podnijet. Valjda jedine 2 stvari za jest koje fakat prezirem su mahune i iznutrice.
|
Večera!
Znam dal nije zdravo, a nije baš ni gurmanskog umijeća potrebnog, al hebiga meni je fino: Sastojci: Jedna mikrovalna + Pizza dr.ekter kvatro formađi(il' kak već(uglavnom ima puno sira):D)+4min vašeg vremena Ostalo je jasno? :D Dobar tek! : nuts : EDIT: Bio je dobar... burp... pardon :D |
Citiraj:
|
Prije between the zone :D
|
Citiraj:
Tako i ja nisam htio pipnut (do 20 i neke) fileke. Bio sam ih probao par puta i bili su odvratni. Na kraju se ispostavilo da sam svaki put naletio na loše napravljene. |
U 4 ujutro kad sam došla doma: dva komada pohane piletine.
Ujutro, oko 12h: ostatak još jednog komada piletine plus salata od cikle. Popodne kad su starci došli doma: 4 komada pečenih boca, pomfri i cikla. Kasnije poslijepodne, kod bake: komad pohane piletine i bućnica. Navečer: ostatak pečene piletine od ručka, i palačinke. Mislim da sma danas ubila tri cijela pilića. |
jel ti naraslo perje?? :p
|
Citiraj:
Nesmijem reći da ne dobijem bananka od Jelca. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
P.S. Ovo je moj prvi multi quote post, moram reći da je jako handy! Doživljaj multija bi ipak bio potpuniji da u ljevoj ruci nemam malo krilence na kruhu :o |
Citiraj:
Oš ti žuti???:) Ne huli. Sad sam bogme i ja ogladnio-mislim da je vrijeme za sendvič.... |
Jelconja, nisi jedini koji jede sendvič u pola 3 :)
Taman sam malo unutra puretine metnul, malo rame i pojel ga. Onda sam skužio da to nije to i napravio novi, metnul u njega 2 faširanca i pojeo i to... Drugi sendvič mi je bio pomalo suh pa sam morao sa tekućim jogurtom zaljevati... Za desert, bakin mramornni kolač, onakav kakvog volim, da nije suh... A sada pijem neskafe, treba se ostat budan do jutra ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
To je, ono, osvježavajuć kolač :) Sad sam na sladoledu...neki ledov, 4 okusa i neka sranja gore - ubit će me ovaj ispitni rok, samo žderem i (m)učim...;) |
Do jutra učiš? Ja sam sad halao cod2 3 sata :( A rok preksutra, al ne bojim se.
|
Je, do jutra...Mah, već sam da bil 3 dana u komadu budan, tako da mi to nije ništa novo...
Samo kaj me nervira, nemrem samo učit pa non stop imam nešto za zubima...Vraćao sladoled, kada ono, hop - potamanio zadnje 3 bajadere koja je stara dobila kao mito za posao :D Ali moram konstantno imat neš za zubima :( |
Eh vi koji učite za kompom, pa malo forum, ovo ono, ne valja to Vučko moj :(
Citiraj:
|
Gle, odem na net kad mi je pauzica ;)
Znam da ne valjda, al nemrem gledat u brojke bez pauze - a i treba pomoći ljudima oko kompova, pogotovo onima koji neznaju nauljit vent :p :D EDIT: Sad kad sam se malo popunil, osjetim da imam ljubavne ručkice kod bubrega : stoopid :D |
Citiraj:
Nemoj se ti nis zamarati sa ruckicama, ak ne nestanu same vjeruj mi samo ce rasti.:p ! |
Danas pureći zabatak (njega sam sinoć usput nasolio i popaprio dok sam si delo sendvič:D )
Fini roza krumpač sa purom u pećnici. Kristalka. Pita od jabuka. |
Danas jeo pastu carbonaru i dvije kremenadle.
Salata mi se nikako nije jela. Bilo je ukusno, ali vec osjecam prazninu. :D Morati cu to popraviti cim dodjem doma. : nuts : |
Citiraj:
To buš napravil onak sa lukom i mrkvicom tipa peka ili vulgaris. Ja sam sad smazal ostatke piceka od jučer, a kad dojde žena s posla jest ćemo filanu papriku sa pire krumpirom. |
Citiraj:
Imam jedan dan u planu probat ono kaj je postal TB, izgleda ok. |
Ja sam to radil već par puta sa raznom mesinom i uvjek ispadne odlično.
Fenomenalno, za prste oblizat. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:06. |