![]() |
Citiraj:
|
pa cuj...gle...ja ti toga pojedem..mmm..jako puno..uz jogurt...ne volim to miješati s mlijekom :)
a za dorucak ti to meni ne pali..to je neki međuobrok..ujutro mora biti nešto mesnato jer nebu bilo dobro :) ponajbolje je kada se nareže čajna kobasica, sir, sir za mazanje (zdenka čardaš s feferonima..uf prava stvar)....i naravno kruhc :) |
Pa meni bi ispalo da moram delat samo za hranu.
Za svaki obrok jedna kutija + litra mljeka ili jogurta, a ostanem gladan i moram si još nekaj mesnatoga pojest sa pola kruha. |
@AMD: ma kolko god pojedesh ostanesh gladan, bez mesa nish : baad :
ja sam jucher jel shtrukle omotane spekom i pecene u sosu od vrhnja&jaja. mljac. |
ja pojedem oko 3/4l mlijeka, čokolino i musli, zamiješani da bude jako gusto.
onda sredim još 2 fete pekmeza i kruha. za 2 sata opet nešto jedem... |
Tko bude nastavio sa ovakvim temama neprimjerenim threadu-postaje kandidat za bananka:)
Danas-odmor od bažula, zelja i bunceka. Za svoju dušu budem radio pileća jetrica i srčeka na luku, sa malo više safta. Bez priloga, samo sa kruhom za umakanje u saft:D |
Danas lagano zasad...
doručak, banana & 400g čokolade s lješnjacima :) ručak, oslić s blitvom i krumpirom na lešo i salatom od mahuna :) večera, slavim rođkas, bit će veće količine opuštajućih napitaka :D |
Citiraj:
jel to znaci da ne smijem reci da danas idem na slavonsku pizzu? :o |
nisam ja kriv majke mi, amd je kriv, on je pitao :D
|
Dečki-ne šalim se.:)
Nemojte se poslje plakat... |
Citiraj:
Izgubit ću pravo na bolovanje. A još je kod mene i neka flašica od Windowa. Pazi da nebi ishlapila iz mog pamćenja, a bogami i iz flaše. Za sve je kriv Renesis i Hamm, oni su opisivali i davali recepte kak se to jede. Ja nemam pojma zato sam i postavio pitanje. :D Sad se vidi tko su prikriveni kukuruzari. Danas ćemo jesti na lovački pa ko kaj uhvati u frižideru. Špek, kobasice i suho meso sam počistio za doručak. Sad je ostalo bažulja sa kuhanim špekom i suhim kostima od jučer, nekakve hrenovke, komad jegera i tirolske, dimljeni sir. Mislim da to do navečer nebude dovoljno pa ću izvaditi paket šnicli od svinjske lopatice i paket carskog mesa. |
evo da se popravim :)
danas je na repertoaru bila blitva i polpete, te malo orihnjače za desert |
ja sam doruckoval:
shpek pechen na tavici i onda na tu mast 3 jajca na oko, uz to gauda i 2 lizike :D to je dorucak, ne ove pi*darije za kokice hranit :D |
Uf, ne sjećam se kad su mi jetrica tak dobro ispala, polizao sam i rajnglu:D
|
Ja sam upravo ispekao carsko meso na naglo i uz to jedan umak od mrkvice i graška.
|
|
@Vucko naj vraga zazivati, sam bude došel.
|
Malo sam pretjeral sa senfom, lagano mi se želudac diže: suicide
Bum si polokal litru vode... |
Ja sam isto ogladnio a u friću samo "lagana" hrana-zimska,feta, slani vinogradarski, špek, prešani jezik u hladetini...fakat ne znam kaj bi za pred spavanje. (a da mogu spavat nakon toga)
Gladan sam ko pes.:( Mislim da ću jezk, malo vinogradarskog i blage fefače. Možda u ime zdrave prehrane mrknem i jogurt:p |
Citiraj:
|
Uff, meni su najbolja friško pecena jetra od gujdeka na kolinama, najedem se do grla :)
|
Vikend gotov. Steta. Bil sam sa starim doma sam (stara na moru) i tak smo lepo jeli. Svaki dan brdo mesine i ajngemahtec juhice. Stalno peku radili. svakih 1 vremena nekej zderali. Milina :)
|
oj vrit. ja za to moram cekat do prvog snega :rambo: kod mene je tradicija da koljemo po snjegu (pol 11. mj.) :D
|
Jetrica na naglo.
Umoče se u brašno i nabrzaka s jedne i s druge strane. Nesmiju se dugo peči da nebudu tvrda. Po njima prelijat glavicu sitno sjeckanog češnjaka bačenog na pola minute u vruče ulje koje je maknuto s vatre. Za bolji okus još si volim popapriti. Prilog može pire krumpir ili samo kruh i ljuti feferoni. Uz to paše najbolje gemišt od domačeg zagorskog delanca. |
ajde žeronje priznajte što biste dali da vam ovo umaršira u kuhnju :D
http://img366.imageshack.us/img366/6...onjecs1.th.jpg |
Citiraj:
|
|
Me again :D
Opet se bacio na posao,ovaj put rolana piletina+puretina u prsutu s domacim mladim krumpirom :) http://www.imagesforme.com/viewer.php?id=51DSC03371.JPG |
ja bi u rijeku : nuts :
|
Citiraj:
: lol2 : grillane race :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |