![]() |
A zasto to nisam nikada do sada morao raditi unazad 10-12god.? Bio na Optimi i na H1 i tamo se ovo nije ni jednom dogodilo a stalno skidam preko istog programa i isto skidsli full brzinom i mogao sam na net. Ajd dobro nek im bude;)
|
Nema T-Com nikakve veze s tim. Osim ako imas pokvaren router. Ja sam na t-comu, imam zte i sa qbittorrent nemam probleme na default postavkama. To je nekad prije win 7 bio problem sa max brojem poluotvorenih konekcija, no bilo sto novije od win i nemas problema.
|
Ima li još uvijek ponude za one kojima je prikopčana optika, Ultra Max2L, gdje dobiješ optiku internet + neograničen telefon bez uspostave poziva za 90 kn prvu , 180 kn drugu godinu?
btw. za što će vam tak velike brzine interneta i uploada? Mislim ja se sjećam da je prije i meni bila mala brzina jer sam derao po privatnim torrentima i skupljao sadržaj kao hrčak. Onda sam shvatio da sve imam na dohvat ruke od par minuta, pa pokušavam očistiti hard :D |
Citiraj:
https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...d=2288&rType=2 |
znači može se ugovoriti do 1.3. Neka me netko ispravi, ali ovo mi se trenutno čini najbolja ponuda na tržištu, uz uvjet da imaš optiku u zgradi/kući?
|
Ja sam sklopio ugovor na 2 godine u 11. mjesecu prošle godine, Ultra MAX3 M paket - 120,50 kn prvih 12 mjeseci, a preostalih 12 mjeseci 241 kn (cijene su s PDV-om i uračunatom naknadom za funkcionalnost opreme). Uz to sam uzeo sportski paket (sve arene, svi sportklubovi, i to u Full HD rezoluciji. Dobiješ još sportskih i nekoliko programa za odrasle u samom paketu) za 15 kn mjesečno. Zadnji račun je bio 124 kune, dakle plaćam manje nego što bih trebao. Njihov propust, bogami se neću žalit ;D Zasada sam jako zadovoljan kvalitetom usluge. Pucanja veze nema (pratim packet loss preko ping google.com -t), brzine su konzistentne.
I da odgovorim na tvoja pitanja - da, ako u cjeniku piše onda se definitivno može i mora sklopiti ukoliko imaš svu potrebnu infrastrukturu i nikakva dugovanja otprije. Preporučam da ili pozoveš prodajnog predstavnika kod sebe doma, ili da odeš u T-centar. Nikako preko telefona sklapati ugovore. Što se optike tiče - nemam ti šta za reći, ako imaš potrebnu infrastrukturu definitivno uzmi, makar su to brzine koje možda nećeš moći u potpunosti iskoristiti neko vrijeme, ali vjeruj da će se jednog dana isplatiti. Tehnologija strašno napreduje, pa samim time tih 100/20 Mbps neće biti naodmet. |
u FULL HD? obično bude neki 720p hd grrr
|
Citiraj:
EDIT: Dobio sam potvrdu od strane T-coma da su HD programi u 1920x1080 rezoluciji... ;D Nema druge nego da im vjerujemo :P |
Nije problem u rezoluciji vec u bitrateu. HD je 5-8 Mbit, sto je premalo da to izgleda kako bi trebalo.
|
nije problem u bitrateu, nego u njihovoj volji, na optici mogu puštati i 4K glatko, eh sad ovisno koliki bitrate dobivaju uopće
Sent from my Letv X500 using Tapatalk |
Imate li danas problema sa internetovima ? Kao da nekaj sa DNS-om nije dobro
|
Ja nemam, niti sam imao.
|
Dogovorim sa sluzbom za zadržavanje korisnika novi paket za 265kn mjesečno + 21kn za dodatni maxtv prijemnik.
U paketu je flat internet i flat telefoniranje sa sportskim plus paketom. I onda vidim da nemam vise prikaz broja pozivatelja, a to hoce naplatit 15kn mjesečno:lol2: Mislim u 21.st da to nije uključeno u uslugu mi nije jasno. |
Mogao si s prodajnim predstavnikom za 230kn isto ovo ugovoriti s uklj prikazom broja i sportskim za 5kn.
Nisi se dovoljno cjenkao. |
A jbga, ne veze sto je tu je :),kako god 100kn sam usparao mjesecno.
Sto im znaci ovo "MAXadsl Flat opcija No MCD" Ovo No MCD ne znam sto je. |
Acer isto sam i ja napravio remotely za roditelje, na facebooku rekao da nam je malo skupo i koliko bi ispalo kod iskona ili vipa, zvali me i sve dogovorio, manje vise ista situacija ko kod tebe, +turbo brzina. Sve prislo gladje od ocekivanog, jedino sam cekao oko tjedan dana na poziv.
Inace, prije par mjeseci kad sam imao prodajnog predstavnika u curinom stanu sam se raspitivao, i rekao mi je da ne moze dati bas neke ponude za postojece korisnike ako nesto dodatno ne aktiviras, odnosno samo za produljenje postojece usluge. |
Mene su zvali drugi dan nakon sto sam rekao da cu otici ako mi nesto ne ponude.
|
Strpite se sa novim pogodnostima bit će problema: Odluka riješenja presude
Citiraj:
|
Danas ugovorio maxadsl XS brzina 40 Mbit/s za 179 kuna mjesecno, plus tablet za 99 kuna jednokratno.Nije islo lagano ali nakon par dana sve dogovorio.
|
To je za ove "optikase", ja ionako nemam te mogucnosti, a pitanje je kada ce uopce biti to kod mene dostupno.
|
Citiraj:
T-com ne smije biti jeftin jer onda drugi "nemaju sansu" i umjesto da hakom utjece na cjene iznajmljivanja infrastrukture od strane t-coma drugim ISP on radi suprotno, drzi cjene t-coma visokima. Naravno, hakom tj opcenito vlada iliti zakonodavac ne smije dirati u cijene iznajmljivanja infrastrukture jer bi to znacilo pad prihoda t-coma i odmah bi stigla packa iz Dojclanda, drugi ISP posluju na granici isplativosti ili cak i sa gubitkom ali pod okriljem t-coma a :puke: hakom glumi mesiju koji kakti brine o korisnicima. |
1 privitaka
Znalci,
koliko bi mogao izvući dl / up na ovoj parici. Danas me tehničar prespojio na novu u blizini i trenutno imam 31 /5,1 Hvala na odgovorima :) |
Citiraj:
Suma sumarum je - dok netko jak kao T-Com ne uleti na trziste i napravi svoju infrastrukturu, ni T-Com nece moci davati jeftinije od konkurencije koja je na granici isplativosti, kao sto si i sam rekao. Nema jeftinije jer onda konkurencija propada. |
Koja konkurencija? Ako ne racunam terrakom ostao je samo vip, a njima su upravo digli veleprodajne cijene.
|
Citiraj:
|
Ne zalim ih jer su se u zadnje vrijeme pokazali odvratniji od tcoma.
|
Citiraj:
:puke:Hakom bi trebao natjerati t-com da cijene iznajmljivanja ostalima orusi doslovce na granicu isplativosti za t-com i nema problema. Lupiti poreze na koriscenje sahtova, rupa ma svega gdje neka zica prolazi, bilo zrakom ili zemljom a zabraniti im dizanje cjena radi "drzavne sigurnosti". Ama ima nacina kako drzava moze satrat firmu do korjena pa kad im ta infrastruktura postane neisplativa i ne bude davala toliku dobit kao sada brzo ce ja sami prodati. Ti mislis da t-com zaradjuje na ovim prikljucima sto mi placamo svaki mjesec, na telefonskim razgovorima i brzinama nasim ? Mos mislit... zaradjuju navise na infrastrukturi jer sve, ama bas sve ide vecinom preko njihove zice. Moze Vip imati 268 baznih stanica i LTE 8-me generacije no sa bazne stanice ide optika pogodi u vecini slucajeva cija ?? |
Citiraj:
|
Napokon kod ženinih sredio Max2 XS i neku normalnu brzinu pristupa. Čekao gotovo tri tjedna da aktiviraju uslugu još 7 dana da dođe novi ruter :D
Ne znam zašto sa starim sx763 nisu željeli pustit preko 4Mbita. Danas stigao Speedport 724w i odma čim sam sve spojio imam dogovorenih 30Mbita. Vidim sad da bi išlo i do 50. Mada ne znam isplati mi li se uopće zezat ih. https://s24.postimg.org/qi47mdoox/parica.jpg https://s24.postimg.org/6os3tobb5/speed.jpg https://s24.postimg.org/osv4eb8zl/tcom.jpg |
Citiraj:
Po meni su jedino trebali umjesto zabrane pružanja usluge tcomu, odrediti da moraju drugim telekomima spustiti cijene da mogu po istoj cijeni nuditi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:47. |