![]() |
Jeeeeeeeeeeelcccccccccccccccc.
Sankcioniraj ovo. Žderonje nisu osobe koje nabijaju mišićnu masu nego visokokvalitetne masnoće. :p |
Citiraj:
ja imam za večeru predobru salaticu (paradajz, krastavac, paprika, luk, češnjak) i svježi sir :zdero: :care: fiiii-nooo :goood: |
rekao sam već da treba promijeniti naslov ovog topica u nešto zeleno. :P
|
A jeste diktatori :S
|
Dajte da vas vratim u normalu. danas sma odledila opet jedan od "zadnjih" špekova iz škrinje. Doručak, ručak i pretpostavljam večera :) Uz to paradajz sa soli il jogurtić.
Bila sam veggie godinu dana - save the animals i taj shit, jel, needless to say izgledala sam ko kostur :( onda sam otkrila špek... Pa nemrem ja be mesa, jednostavno nemam energije za funkcioniranje cijeli dan u pokretu + hladno ti je non stop... dakle, špek :) |
nutricionisti, makrobiotičari, vegoši, sve je to za potrpat u plinsku komoru :D
ja imam par zakona kojih se držim 1. dijeta uvijek počinje sutra 2. ručak nije ručak ak nemam mrtvu životinju na tanjuru 3. jedna večera je dobra, dvije su još bolje 4. ne idi spavat prije neg pojedeš milka čokoladu ali j.ga opet imam 65kg Citiraj:
|
Citiraj:
OT-sutra za ručak grah+zelje :goood: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam mogao ovo više čitat.
Narezao sam si jegera i uz to sir s vrhnjem. Tko voli nek proba Međimurko vrhnje i njihov sir. Sir je u vrećici i onako full mekan i malo sirutke. Skoro pa ko friški domaći. |
Citiraj:
|
Citiraj:
zašto moj nije takav :( |
ni moj metabolizam nije takav :(...ako hocu pristojno izgledati moram stalno pazit kaj jedem i stalno vjezbat....tj, moram vjezbat da bih mogla normalno jesti...inace...loptica :fiju:
...kad smo kod toga, za dorucak sam maznula dvije snite pravog kukuruznig kruha (sipa se uzasno ) i kuhani prsut...uz :kafa: naravno... kaj cu za rucak nemam pojma....još razmišljam :) apropo vegetarijanizma....ja da ne jedem meso ne da bi bila debela, nego bi imala 150 kila....jer se ja ne mogu najest samo od povrca...i onda bi stalno jela nekaj slatko i kruh i tak nekaj... plus to...kad jedem puno ugljikohidrata onda sam sva troma...dok od meseka nikad nisam troma :D...i najbolje se osjecam kad pojedem komad mesa i neku salatu ili povrce...onda imam najvise energije, vise nego kad jedem tijesto, sir i kajjaznam kaj... plus to, seitan i soja su mi ODVRATNI :puke: no, to ne znaci da se mora kuhati hrana na puno masnoce ili slicno...moze se kuhati i relativno zdravo, mesno, i ukusno :goood: |
Ja sam več odlučio kaj će biti za ručak.
Prisiljeno zelje sa grahom i unutra budem ubacio par komada jegera. |
Citiraj:
Zlato mamino:) Nemoj biti lijena guzica-kaj je tako teško otvoriti thread pa laprdat o zdravoj/sportskoj/kakvojgod prehrani???:stoopid: |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...622#post725622 |
Citiraj:
:goood: :goood: pravi si ! :respekt: :dobar: |
Citiraj:
Ta-ko...fairy je bila ok. ali ovi su ga počeli opako brijat po pahuljicama:D Osim toga fairy je žensko+kaj ima ATI u kompu pa joj tu i tamo progledam kroz prste:p Jučer su bili pohani teleći krmići+krumpač šalata, danas paprika i pire... |
Ja kuham jeger u prisiljenom zelju, a popodne budem radio tortilje s faširanim mesom.
|
Citiraj:
Onda je malo po malo krenulo na bolje, mislim da sam još uvijek top ten +100 demolitona. Ima znači i za tebe šanse da za koju godinicu ličiš na pravog muškarca! |
Da se ne ponavljam...
|
Citiraj:
http://www.gastronaut.hr/restoran.asp?id=739 http://www.gastronaut.hr/recept.asp?id=105 Ako misliš napraviti neku manju fešticu imaju više odvojenihe sala (manjih većih). Ali mislim da nemaju neke čvrste pregrade za separe. Klopa odična. Usluga vrhunska. Cijena normalna. Veliko parkiralište. |
Čoek oće u CENTRU a ne tam neki Zelendvor u vukoje*ini :D
|
Citiraj:
centar je relativan pojam. za dobru klopu može se povući i dalje... |
bubba got a female :D traži jeftine tarife za beskonačna pričanja, sad pita za finije restorane, prodao Netfinitia. Naočigled propada ;)
Bila je čast živjeti sa tobom :amen: On topic: lagani popodnevni čalabrc: slanina (adidas naravno), paradajz, domaći sir i kruh. Klasika. Desert domaća torta od jagoda... |
heh, kad smo kod kolaca od jagoda...upravo se jedni hlade u fridžu...s kremom od svježeg sira, šlaga i jagoda :)
...a za ručak su bili pohani teleći šnicli, rižoto s mladom mrkvom, paradajz na salatu :) |
Ubio pola tepsije kolača. Sad kontam oču pivu pa da rokčem cijelu noć il` ću sok...težak ovaj život.
|
Ček dis aut: - danas za ručak sam papao...
Svinjeći šnicl (za Zagrebački) punjen sa šunkom, sirom, šampinjonima i zamotan u pancetu! Tak pripremljeno meso, peklo se na krumpirima u rolu (znaći nije pohano, samo su šnicli veliki kao za Zagrebački odrezak)! Uz to kao drugi prilog su bili šampinjoni bez nogica, punjeni sa šunkom, sirom, špekom i vrhnjem za kuhanje (od toga se napravi smjesica kojom se pune glavice šampinjona)! Ma evo vam slika pa slinite :p http://img142.imageshack.us/img142/1138/dsc00505qd3.jpg Dajte komentirajte :D |
Joooj. Slinim. Kaj je ono pri rubu, neki krumpir? Il si sve zalio u vrhnje?
Mislim da bum nacimal staru da ovo napravi iduci vikend :cool: |
ajme meni ovo bi ja dera dan i noć...............uf..............
inace prvi put vidim ovo jelo............. meni rucak josh nije bio a za marendu lagano malo prshuta i domaceg kravljeg sira.... |
...ja slinim..:nuts:...
zvuci super i izgleda super...morat cu to probat napraviti sljdećeg vikenda :) ...ja danas kuham faširance, pire krumpir i dinstanu mrkvicu s karijem :)... |
To vam moj stari radi specijalitete koji se nemreju nać u "Kuharici" :p
Uglavnom jako je fino bilo, ali ono, fakat jako fino :D PS: To je krumpir ispod mesa... a meso je izvana zamotano u pancetu! I ima par punjenih šampinjona pokraj mesa! E, a kakav je sok to meso pustilo, ma ima da ušima mrdaš :lol2: |
molim brisanje posta
|
Citiraj:
Kad dolaze oni šampinjoni na meso. Da li se krumpir i meso sa čime zaliju ili se peku na suho ili samo masnoća i sl. |
Potpisujem. Recept!!!
Danas za rucak pohani picek, pire i bokci, za veceru cevapi+luk+lepinja+kajmak. AMDejac, mogu li se ja kvalificirati za pravog muza s omjerom 160cm/62kg? :D |
Evo dečki, obečavam da bum stavio recept! Kad stari dođe doma s posla bum ga priupitao za sve detalje...
Drago mi je da vam se sviđa, ali tek kad to napravite i probate :nuts: :) Pred većer bum stavio recept! |
Evo recepta ko što obečah! -> sorry na Double Postu...
Potrebni sastojci: - šunka, sir, panceta, crvena paprika u prahu, vegeta, vlasac, bosiljak, češnjak u prahu, šampinjoni, meso (svinjski lungić), krumpir Prvo napacate meso... Pac se sastoji od malo češnjaka u prahu, malo vegete, malo bosiljka i malo vlasca! Nakon što ste napacali meso, napunite ga sa šunkom, sirom i nasjeckanim nogicama od šampinjona te ga zarolajte! Kad ste to napravili, možete (ali po mom mišljenju nije potrebno - osim ako volite Baken:) ), zamotati meso u pancetu (kriške rezane po duljini)! Zatim narežete krumpir i stavite ga u protvanj SA LONCEM! Krumpir polijete maslinovim uljem, stavite malo vegete, crvene paprike u prahu, bosiljka i vlasca! Na krumpir stavite pripremljeno meso i poklopite sa loncem! PS: Mi imamo onaj stakleni veliki "protvanj" sa poklopcom... nadam se da znate na kaj mislim! Ako to nemate, onda možete pokriti protvanj sa folijom! Sve zajedno stavite u peč na 250 celzija i pustite da se peče kojih sat i pol! Dok se to peče, napravite gustu smjesu od vrhnja za kuhanje te sitno nasjeckane šunke i sira! Sa tom smjesom napunite klobučiće od šampinjona i pokrijte smjesu sa šnitom pancete! Nakon što se ovo gore peklo sat i pol sa POKLOPLJENIM LONCEM, maknite lonac i stavite gore šampinjone te pustite da se peče još pol sata (bez lonca ili folije tak da se malo zapeče...)! Eto, to je to... nadam se da sam OK to sastavio jer baš i nemam iskustva u pisanju recepata! Dobar tek svima! |
Več sam prekopirao u recepte. :)
Hvala. |
Skoro sam ga bano...
Čitam i lijepo piše tri puta "poklopiti sa loncem":hitthewal: Mislim...ako kandidat za Žderonju ne zna kaj je lonac a kaj poklopac a jelo je radio u vatrostalnoj posudi... (koja brijem ima POKLOPAC:D )... Bartuc-još jedan ovakav gaf i dužan si nam tri kile malog pu-ajceka u Zaprasiću pri štreki:D Polomio sam se pokušavajući skužit kako staviti krumpač u protvan i poklopiti ga loncem:D bdw-sa čime ste rezali pancetu? Mesoreznicom ili "na ruke"? |
@Jelc, :lol2:
Sorry, moja greška! Nije lonac nego je poklopac :D Panceta je rezana na mesoreznici jerbo ispadnu tanje šnite! Mora biti tanko jer se finije zažari i lakše se omota oko mesa ;) PS: Još uvijek sam novi u ovom topicu tak da mi morate opraštati dok se ne ufuram :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |