![]() |
trebam se sljedeći put čuvat da me određena osoba ne zalije pivom po leđima za jelom i da me druga određena osoba ne pošprica vinom kad razbija boce... :)
ali sve se to opere, bilo je odlično... kada će sljedeće :D sad sam dužan kolegici što me zamijenila na rađi to popodne, ali isplatilo se... i nadam se da ove slike ne gledaju murjaci jel je kazna za olakšavanje po javnoj površini iznosi 500kn... :D |
Slike su prejake :D
|
looooooooooool gandza :D
http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=1798694 nije gemy pio, nimalo :D:D http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=1798713 Te dvije su me impresionirale :) |
jeli se moze to u komadu skinuti sve ?
jer ova opera je govno neda skinuti u komadu sve . |
Citiraj:
A da li ti IE ili FF daje besplatno 300 Mb prostora sa neograničenim prometom za stavljanje slika, fileova i korištenje bloga. Edit: Evo nezahvalnici jedni, u dva klika možete skinuti 137 slika. |
Ren...Obrezat ću te zbog slika :D
|
Ehhhhhhh da !
Moj komentar na sve ovo vidjeno i nevidjeno : zao mi je sto nisam mogao biti sa vama :( a trenirao sam, stvarno, ozbiljno. Skemba mi je narasla :D ali nis od toga ovaj puta. Neka za slijedece se spremam, pa valjda cu se i ja pojaviti vec jednom, kvragu :D i upoznati bandu :D |
Kakve slike, jao. :D Do-bre.
|
jedno pitanje, kad ste dosli u onaj parkic kod dvorane martinovka pit, bas me zanima lol. Tam ja pocinjem skoro svaki izlazak, lol
|
...jucer sam pekla brancine....bili su prefini :)...šteta sto je fina riba tako skupa ( 3 srednje velika brancina - 65 kuna :()...i uz to je bio kukuruzni kruh i grčka salata...
danas spremam pitu od patliđana...i još cu nekaj smislit uz put.. :) |
|
sve u svemu bile najbolje zderonje do sada!!!!(bar meni)
slike cu bacit kasnije sad nemam vremena!!!!! bio sam fischer kod mene jucer pa smo se smijali slikama!!!najjace su one u autu iz prve ruke di se vidi kolko nas je unutra!!!! :beer: |
Fino sve slike smanji na 1024x768 i budu ti veličine oko 100kb.
Stavi u jedan folder i napravi rar ili zip datoteku i pošalji mi na mail. amdejac makniovo @gmail.com Tak da imamo sve slike na jednom mjestu. |
Btw, kada sam dosao doma skuzio sam da mi je freezer ostao kod bake. :(
:D |
Hmm... da, popio si "samo" 2 pive 8h prije puta za rijeku : roller :
|
Nek ti ga Mitzek pokupi u Ponedjeljak.
|
Ma...igrom slucaja, racunao sam da cu ga uzeti jer je bio na caseu kojega moram ponijeti, a na kraju je vucko ponio case dok sam ja isao po auto i tako je freez ostao gore.
|
Citiraj:
@ dubrava ekipa nejdete vi vise samnom u dubravu:D oslo 1/8 tanka na vas:D |
Fish buš dobil sljedeći put žensko društvo na žderonjama za nagradu na takvom trudu :D
|
Citiraj:
Da, iznenađenje je bilo meni kada su me 3 kršna momka i atha ugurali u "auto" i odveli u Zg. :D Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Žao mi je samo što Spremić nije bio, htio sam upoznati svoju omiljenu žrtvu. :p :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ipak sam ja ogame-ovac, pa znas kako djeluje svijetlo na nas u mrkom mraku :D |
@fish
Ne jelena, missy :) @Broken Arrow Al je došao do dubrave i to je bitno :D @Gemmy Znam zato sam ja i furao naočale :D:D:D |
a lepo vam je bilo... :clap:
samo ja se z vama nebi vozil, samo sebi i svom biciklu vjerujem :p |
|
Haha, most visited galerija. :)
|
Tko bi rekao :)
|
Ah, kada sam ja na slikama uopce me ne cudi kaj je most visited... :D
|
idu videt morsko cudoviste koje yebe zecheve :p :D
edit: sjecate se kad je andeo imal "official pce bunny fucker" u sigu? : lol2 : |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:09. |