![]() |
a nigdo neje napisal gdo je pak bil gost iznenađenja .. ?
|
eto nažalost moro sam pit po kvartu sa boljom polovicom pa ostadoh spriječen... a bit će još žderonja.
zule imaš gay obleku :D |
Andeo je bil gost iznenađenja...On je krenuo 2 dana ranije iz Rijeke i pješke krenuo u ZG...
A pošto je na kraju i došao, bilo nam je to iznenađenje...:D |
Evo da se i ja javim, živ jesam, umoran sam za popizdit, spavo sam čak 3 sata. al nema veze. sada idem jest, pa onda kada se stabiliziram ću počet uploadad slike...
|
lol amateri:D ja vec jeo punjenu papriku;) mmmmmm bolje da ne velim kolko komada...
e da @fleks pa gle sva sreca da si oso ranije mado jer bi se vozil 20 i svako malo te zvrckal di si da tamo nejdem;) enivej vec znamo pricice o autima, kvarovima, tvojim starim kak niej imao niti jedan, te s tobom kak si ih imao...uf neznam do tolko brojat:D |
Citiraj:
Upravo sam pojedo 5 oslica i blitvu na leso. Idem malo odspawat. @Fish: Skoro zaboravio... Ja svoj auto nemoram na kurblu palit ;) :D |
Koji je Daddy na slikama?
Danas: prženi fish štapići u sunc/masl. ulju (malo posoljeni), tartar (vrhnje, majoneza, sol, papar, malo limuna), krumpir salata (s paprom, uljem, octom, malo soli i mora bit hladna), kruh (običan). |
Citiraj:
Kako se samo hvalio da je admin na Linksu... |
Najjaci mi je ovaj uljez na stolu..odmah u prvom planu. Da mi je znat ciji je... :D
|
jel atha onaj crni nagelirani ak je je ***ote isti onaj majmun johny knoxvile: roller :
a rak ovaj za laptopom sa naočalama? a mm? daj ajde nek neko uzme par slika i pozaokružuje momke, moram znati ekipu :) |
Kad ce slike s vožnje? Ono je bio totalni smjeh
|
Citiraj:
bok, Daddy! ;) Je, admin je postao, sad mene invisible uvijek "vidi" kad sam na Linxovom forumu i broji koliko sam puta bila :p |
I nemoj zaboraviti da te tjeram na spavanje poslije crtica.Zlocesta curica!!!
Uostalom zakaj nisi dosla, i nemoj sa pricama tipa razbolio mi se pas ili hrcak? |
Istina VGA oćemo te slike!!
Ren, micek ajmo slikeeeee :) Ufff jučer je bilo mrak, najeo sam se jer moja okolica skopa samnom nije dala fishu mjesta da mi sjedne za vrat :D Kasnije sam branio ETijev tanjur od napasnog mladiča :D Explosive defuzed, fish defeated :D |
Sad sam bio kod mitzeka pa sam vidio slike :)
Ebote gandza šta smo se zdrobili :D |
Citiraj:
A nadam se da večeras ima crtića jako kasno, jer sad nakon posla (a na poslu sam) idem na jednu kasnonoćnu burekčinu s osobom zbog koje sam između ostalog jučer i preskočila kongreščinu :) A i Athi sam dužna jedan magnet za frižidere koji nisam nabavila još, pa se bojah posljedica pa ono lol. Ali dosta OT-a, znači za večeru imam BUREK. A Daddyja ću upoznat na sljedećim Žderonjama ili ako prije toga ne ugovori kavu. |
Ostavite slikice i ja ću ih sve staviti na jedno mjesto tak da nebude slika na 100 linkova.
|
nazhalost nisam mogel bit z vama, al sam zato zhelucem bil uz vas :)
http://img478.imageshack.us/img478/9563/p9010399wi9.jpg |
evo mene s posla, uf jedva sam se probudio jutros da ne zakasnim a radio sam popodne, neznam kaj mi je bilo, inače se budim prije 11 i kad sam duže budan...
i da, zaboravio sam se ribici zafaliti na prijevozu... čist dobro voziš, sam neznam kaj bi bilo da onaj murjak nije imao zkucan malo auto... :) samo kaj bakica malo prerano tjera, tj. onaj lik... ali je after bio dobar... i da, imam pouku, makar si skroz ok fiš, ali neznam oću li sljedeći put sjest kraj tebe... i makar mi nisi uspio puno ukrast... ok, nisam kraj tebe sjeo ni ovaj put nego si ti uskočio... ;) p.s. @ matesonik to ti je niš kaj imaš na tanjuru... :D |
fish je bezuspjesno,napadao ali smo obranili teritorij...:D
|
cekaj, sad sam došao doma, samo da pojedem neki biskvit pa idem radit slike...
|
Još malo pa budu i ostale slike gore.
Molio bih i Juniorove slike. |
Citiraj:
Neznam ni kako smo dosli do doma :D |
ma niste vi uopće se zgazili, neeee :D
evo ja šaljem amdejcu 100 slika, pa kad bude stavi... |
ajoj... sve me strah, ja i josko izgledamo ko smrt na njima zbog nekontrolirane kolicine ... hrane.... :p
|
ajde da i to vidim kak je zgledalo... :)
|
Bože na šta ličite.
Ali nije me sram staviti još 100 slika. |
Ma bilo je predobro....treba se cuvati odredjenih osoba sljedeci put i pogoditi pravi tajming :D najbolje je kad se tacna dijeli na troje :D
|
Ostalo mi je još samo dvije princes-krafne, moram to brže riješiti da se ne suši bez veze u friću:D
|
Stavljene su nove slike. Ima ih ukupno 137.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24. |