![]() |
Decki - tko je voljan i mirne ruke, sto je najbitnije da mi napravi jednu uslugicu?
Jucer sam malo ispolirao freezera, jer ga stavljam na proc dok ne rijesim neke stvari. Za poliranje sam skidao kopcu, a ucvrscena je sa ona dva vijka. Meni se previse ruke tresu i to nisam uspio jucer vratiti na mjesto. :D Ima li zainteresiranih? |
Vrlo rado, ali ja imam čevape! :)
|
Jel trebam uzeti alat?
Mislim da ipak budem da mi ne doneseš alat za skidat kotače sa FAP-a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo dofuraj ;) |
Citiraj:
S tim alatom se da sve popraviti. :D |
Ne i heatpajpovi zato molim za paznju. :D
|
Citiraj:
|
1. Paske
2. Jeltz 3. atha 4. Renesis 5. Fleks 6. Zed 7. Vucko 8. Wolverine 9. AMD 10. gandza 11. Rak 12. Buljo 13. E.T. 14. masni 15. ante2 16. Sam Fischer 17. Mad_Duke 18. tor 19. Komek 20. Sky 21. nicko_029 22. Mitzek (i) 23. Daddy 24. Lesa 25. MisterM 26. Gemmy 27. mc_fish 28. bude 29. dzlobec 30.R.B. 31. m4Dm4X AKA Ludi Maks Cuga: Vga Killer Codiac Isus Gabre Hamm Martina (Hammica) Crash009 Broken Arrow DUMA KIller DIVA (DUMICA) Costa rendula Newbie Pro (žicanje softvera i tehnička podrška - DragiNam Zule) Evo, dolazim i ja :) |
evo, ako nije kasno da se prebacim sa cuge na klopu, ono, sa posla idem pa ću biti gladan... hehe :)
1. Paske 2. Jeltz 3. atha 4. Renesis 5. Fleks 6. Zed 7. Vucko 8. Wolverine 9. AMD 10. gandza 11. Rak 12. Buljo 13. E.T. 14. masni 15. ante2 16. Sam Fischer 17. Mad_Duke 18. tor 19. Komek 20. Sky 21. nicko_029 22. Mitzek (i) 23. Daddy 24. Lesa 25. MisterM 26. Gemmy 27. mc_fish 28. bude 29. dzlobec 30. R.B. 31. m4Dm4X AKA Ludi Maks 32. Broken Arrow Cuga: Vga Killer Codiac Isus Gabre Hamm Martina (Hammica) Crash009 DUMA KIller DIVA (DUMICA) Costa rendula Newbie Pro (žicanje softvera i tehnička podrška - DragiNam Zule) |
Dolazi nam Max, weeeeeeeeeee!!
|
Aj da upoznam napokon tog njuba :D
Šteta što virus neće doć :( |
Da, Jozica ostaje misterij do daljnjeg.. :(
|
Citiraj:
|
Ali ne mogu, od rendule uvijek samo kvalitetna roba. :smoke:
Nego....maksich dolazi, to se trazi. A na iducim zderama dolaze Jozo i Zmaj - e to ce biti raspasoj. :D |
Da, toliko priče o kvalitetnoj robi a štanga...Mogli bi jedan dan malo u raciju kod određenih individua da ocijenimo tu kvalitetu.
|
Citiraj:
|
Upoznat si sa time, a? :rolleyes: :D
|
I to se moralo dogoditi pretpostavljam ...
Zbog njesra u privatnom sektoru života - 60% da NE dolazim i 40% da ću danas uspjeti sve srediti -.-* |
evo, ja možda dodjem na cugu jer sam u zadnjih tjedan dana izvadio 3 zuba zbog aparatića tak da sam na čokolinu ;):D
|
Jao i Maks dolazi :D
Ajde da vidimo i to djete srece :D |
Citiraj:
Da ti nebudu možda gebis gurnuli vu gubec.:D |
Popis za klopu je zatvoren.
Ja sam jučer bio kod bake i dogovorio sve, imamo na popisu za jelo 32+jedan gost iznenađenja. To je to. Klopa će biti oko 17.30-18.00 tako da se znate nacrtati na vrijeme. |
ak me žena pusti u petak, ja svratim na cugu da vas malo vidim & pozdravim.
|
Danas sam bio u kupovini Žderonjskih pizdarija-dvije kile srca malog pu-ajceka+dvije kile jezika istog...dvije kile junećih srca+2.5 kile jezika:)
Nakon visinskih priprema za Žderonje za ručak je laganija hrana-hrpa krilaca pečenih u tavici i paradajz-šalata... Jučer sam drugi dio fine govedine iz paca napravio kao biftek....hijaoooo...izvana pečeno-iznutra roskasto...pekao sam na masti malog pu-ajceka, kad je bilo gotovo dolio sam ostatak paca i napravio fini umak: nuts : Za prilog sam napravio dinstani grašak i sve to zalio sa pet godina starom iločkom graševinom. Uffffff... |
Citiraj:
|
@jeltz gle neznam za starog prvo sam dobil info da ce doc!pa sam zato napisao,mozda se nekaj promjenilo!!!
u svakom slucaju znat ces tj rec ce ti on! ja dolazim svakak!!! |
Citiraj:
|
Muffini
Eto, opet ih danas išao raditi i ispali su bolje nego prvi puta...
Ako ih danas ne pojedem, donesem na žderonje (yeah, right :D) Pripremljeni U roli I napokon, gotovi :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |