![]() |
Citiraj:
EDIT: google kaže da je transfer speed 480Mb/s, a ChatGPT kaže da pri toj brzini treba 1h16min da se iskopira koleginih 256GB... |
uzeo sam plavi 17 pro 256, 1409€ (istyle)
prošle godine 1339 |
i za koliko ovog mislis utopit ? 1000 ?
|
prošle godine 15 pro je išo za 900 odmah, ne očekujem nešto više ove godine, bumo videli
|
Sljedis politiku apple-a
100€ plus |
ja bi slijedio rado, ali kupci neće :D
najstariji račun koji sam našao, 11 pro u istyle 9.600kn, 10.567kn je sada 16p |
Evo bas gledam Mrwhosetheboss kaže za air : https://youtu.be/Cr9B6yyLZSk?t=370, dakle sporije punjenje i samo jedan zvučnik sto je stvarno tužno
|
Citiraj:
Zasto netko da 800-900 za 1g star mob., nije mi jasno :) Ne bih nikada kupio polovni kada su toliko male razlike u odnosu na novi. Sent from my SM-S911B using Tapatalk |
nebi ni ja :D
|
Citiraj:
Taj iPhone 15 sam uzeo novi prije godinu i pol upravo jer su rabljeni bili tek 100-tinjak ojra jeftiniji. |
Citiraj:
Ali kažem, o ukusima se ne raspravlja.:) |
ha netko je za 15p dao 900, tak da možda opet naleti neka budala, ja sretan
to nisu ukusi, to je tržište, i to otvoreno, pa ko oće šta oće, možda ode za 700 |
iPhone mobiteli - 2. dio
Uzeo sam 15-icu jer je to praktički 14Pro sa USB-C portom bez telefoto kamere i lidara :)
|
..i bez 120Hz i AOD.
|
Eto, prošlo je točno 9 mjeseci otkada sam kupio 16 pro max i mogu reći da sam prezadovoljan kvalitetom (kamerom i komunikacijom). Nije bilo problema sa plaćanjem preko apple pay. Baterija traje skoro 2 dana (na terenu sam 5G oko 60% i ostatak doma na wifi). Zdravlje baterije je dalje 100%.
Ono što me veseli da od 17-ce kreću minimalni storage 256gb. |
i šta čemo ?
upgrejd na v26 ilil čekamo v26.1 ? |
Ma kakav 26.1. Kako cemo se rugati Apple-u ako ne idemo u korak sa svime sto izbaci ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vrtim betu na ip11 od prve developer bete i kroz ovih 9 beta verzija su pofixali skoro sve probleme kaj sam imal. čak se i ne čini sporiji mob, dapače zbog bržih animacija mi se čini ko da je brži od ios18.
Čekam još sa upgrejdom na 15 Pro, možda za par tjedana iako realno ko i svaki upgrade bilo kojeg OS-a, 99,999% bude prošlo ok |
Citiraj:
Zato sam i napisao da se o ukusima ne raspravlja, a ako ću raditi neki upgrade, 17Pro sigurno neće biti jedan od kandidata. |
Citiraj:
apgrejdo sam ja dosta toga, pa krenu problemi ili kad se krene baterija trošit ko da rudari btc sada HOLD :roller: |
Updejtao sam taj 26. Sve radi kao inače jedino mi se dizajn ne sviđa. Po dizajnu kao da su se vratila 20 godona unazad kad se crtalo u Paintu i igralo s Wordartom u wordu.
|
Ovo izgleda ko onaj neki Launcher sa Androida šta je htio biti iOS prije nekih 10 godina
|
Slazem se s komentarima da je dizajn fail. Ni meni se ne sviđa.
BTW Private Relay NE radi trenutno jer Apple ima tehnickih problema. Ugasite ga jer necete moci otvoriti niti jednu stranicu u browserima dok ne fixaju. Inace na IP11 Pro update radi vrhuski, telefon je brz ko metak i osjeti se boost naspram starijeg SW. Na IP15 Pro radi isto bez problema, brzo i jako fluidno. :chears: |
Pa jel se mogu isključiti te liquid gluposti i ove prozirne ikone?
Užasno izgleda na slikama |
Citiraj:
Ja sam malo ublazio s ovim: Citiraj:
|
Lako još za telefone, ali ovaj "novi" izgled i sučelje, čak i na desktop OS-u nemaju previše mogućnosti za poboljšanje nečega kaj sad po defaultu izgleda ružno i zastarjelo.
https://i.postimg.cc/DZqGNsz9/tahoe-dark-1440x932.jpg |
Instalirao na 13 pro, ovo je užas. Umjesto da stave neku opciju da se pogase sve bezvezne animacije, oni smisle ovaj Bubble Shooter od sučelja.
Ozbiljno počinjem razmišljati o prelasku na Android nakon 15 godina na ios-u. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:07. |