![]() |
Citiraj:
|
Nedavno sam čuo od poznanika (kojem su to navodno rekli u banci) da će od 1.1.2011. biti moguće i primati novce na paypal račune u hr - zna li netko više? Znam da se odnedavno preko pbz može preko internet bankarstva napraviti uplata na inozemni račun (prije se moralo ići u banku), i navodno je sad jeftinije (rekli su mi na 0800 da je sad 30 kn, pred koju godinu sam platio oko 150 za uplatu u njemačku za ebay transakciju), pa možda i paypal bude skoro moguć?
|
Pozdrav, zanima me zake paypal ne vrača pare na račun, mislim da bi trebalo pisat na stranici da su vratili novce ????? Da čekam do sljedečeg ispisa računa ili da šaljem mail paypalu ??
|
Citiraj:
ako se radi o onih par centi koje skinu da autoriziraju karticu, nisam siguran jer se ne sjećam više, ali mislim da ti to ostaje kao kredit do prve kupovine, kad ti iznos koji platis umanje za tih par centi. |
nije par centi nego 2 dolara, i kupovinu mi nisu umanjili ni za centa... zato i pitam... Koristim go karticu...
|
Citiraj:
možda još jedna napomena, mislim da je bitno da si staviš negdje opciju da konverziju deviza radi tvoja banka a ne paypal (recimo, imaš karticu i račun u eurima, kupuješ nekaj u dolarima- ako paypal radi konverziju, tečaj je nepovoljniji i rjeđe se obnavlja). |
Prošlo je više od 10 dana, ja misim da je sad 24 dana prošlo... A ovo ču svakako namjestiti... Hvala na savjetu :goood:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
mislim da je default vrijednost da paypal radi konverziju, a to je nama nepovoljnije nego da nam banka napravi. |
Ideš na active reccuring payments - edit funding options - tu imaš karticu i pokraj Conversion Options
|
Citiraj:
|
več je potvrđena kartica, 13.11 je došo izvod računa, več su obavljene neke kupnje na ebayu :goood::goood:, al nisu vratili novce... Nije meni do 2 dolara, nego to kaj ako oni nemogu vratit novce na go karticu, to znači da mi neče moč napravit refund prodavač ako če to bit potrebno..
|
Neće ti vratit na go karticu nego će ti ostavit na paypal računu pa kod slijedeće kupnje ti umanjit iznos naplate kartice za iznos na paypalu.
|
mhmh,da li će amazon od 1.1.2011 slat sve u hrvatsku,kad budemo mogli i primat novce na pay pal ili to neće imat veze??jer trenutno this item could not be shipped to delivered adress,iako bi ovo trebao amazon pitat.
|
Racun u drugoj drzavi?
Zanima me jel moguce otvoriti devizni ili debitni racun u drugoj drzavi koji bi mi sluzio za paypal da mogu slati i primati pare preko njega
zanima me jel to ko radio i probo zanima me za italiju, negdje sam trazio na netu i procito da moras biti prijavjem imati vizu ... sto se toga tice, imam radnu vizu nisma se jos uputio u banku jer jos nisam bas najbolje s talijanskim |
Citiraj:
http://www.netokracija.com/paypal-hr...duzetnici-5208 |
Citiraj:
Što bi ovo trebalo značiti? Da se sad može primati lova na PP na obični račun, a da jači računi ne mogu? Kako je ekipa iz WTFJeansa primala lovu uopće? |
Citiraj:
Mislim da kao rezident u Francuskoj, tamo je bio otvoren račun i sve (koliko sam shvatio). Kasnije su i prešli na francusku banku (nakon ovog s PayPalom). Ali sigurno su preko Francuskog paypala :) |
Citiraj:
Hvala! |
Citiraj:
|
Evo mislim u ponedeljak otvorit račun u banci pa samo da se još jednom osiguram, ja trebam otvoriti žiro račun sa debitnom karticom ?
|
http://www.paypal-registracija.co.cc/
Najvažnije je da ti kartica ima CVV broj Kao što piše u ovim uputama, on ti je na stražnjoj strani kartice i sadrži 3 ili 4 broja. Ja osobno sam otvorio žiro račun u Erse banci, ako ces tamo traži da ti daju visu electron. Treba ti ili žiro ili devizni račun. |
Citiraj:
|
Mogu provjeru računa vršit preko bankomata ?
Za onaj kod koji dođe od paypala ? |
ne. na bankomatu nemas opis transakcija. jedino u banci ili preko internet bankarstva
|
U Erste banci je naknada za netbanking ja msilm 5kn mjesčno
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni se sve transakcije vide
|
Citiraj:
Možda ovisi o banci, ja koristim PBZ za paypal |
Imam Visa electron od zabe,žiro račun,hoce li to meni šta koristit za paypal?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo upravo došao iz PBZa, otvorih račun (otvaranje besplatno :D, u Erste bratić rekao da je platio 30kn :D) uglavnom dobih ugovor o žiro računu, privremenu karticu i čekanje od tjedan dana da na adresu stigne bla bla bla...
Nego zanima me neš što mi je ženska na šalteru rekla a nisam dobro skužio uglavnom rekla mi je da žiro račun podliježe oporezivanju tj. (ako sam ja dobro shvatio) da ako stiže više primanja na račun porezna može to prošuškat :? Jel se trebam na šta pripremat il koj vrag (nov sam u svemu tome pa jbg :D) |
ako ti sjedne u godini dana 20.000-30.000 kn. Ne znam tocno koliki je iznos
|
jel moguce otvoriti racun a da nemam nikakva primanja (student sam, jos nezaposlen dosad - bar sto se tice drzave ^^) ?
stavljao bih si na njega svako malo novce, htio izvaditi deviznu karticu i placat stvari preko neta.. |
Citiraj:
|
znaci mogu bez problema otic u npr PBZ, zatrazit otvaranje ziro racuna (bez ikakvih mjesecnih primanja), dat im za pocetak 500kn (koliko li vec) da mi stave na taj racun, i zatrazit da mi daju neku deviznu karticu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:03. |