![]() |
Citiraj:
Sto se izvora zvuka tice, moglo bi i puno gore od ajfona, ali on je u principu sposoban bez nekih problema pogonit takve slusalice, posto imaju dosta mali otpor. |
Citiraj:
Također jel bi me neko uputio na stanicu di bi mogao malo vise naucit o tome koje karakteristike slusalice moraju imat ovisno o tipu glazbe koja se na njima slusa " Osjetljivost" " Frekvencijski raspon" i slicni pojmovi mi bas puno ne znace pa, ako ima koja dobra dusa da me uputi kako bi sebi pojasnio ove pojmove i njihovu prakticnu primjenu kad se traze slusalice za određeni tip muzike. Fala i pozdrav :cool: |
Negol, gdje isprobat te Samsonice SR-850, gdje ih ima za kupit?
|
Citiraj:
Slušalice 2 Stranica Citiraj:
http://www.audiopro.hr/kategorije/hi...ibor?idkat=105 EDIT: http://www.kolektiva.hr/zagreb/denon...m_content=post |
Pozdrav, koje stereo sluške preporučujete, netreba mi ništa beast. Razmišljao sam o speedlink medusa, paše mi cijena, samo što po internetu su mišljenja podjeljena, neki kažu da se lako kvare neki da su odlične pa ni sam neznam što da uzmem.
|
Ti trebaš headset ili slušalice?
|
Headset
|
Slao sam mail u AudioPro i rekli su da više neće raditi sa Samsonom tako da SR-850 otpadaju. Sad na red dolaze Superlux HD-668B pošto ste rekli da imaju sličan zvuk, samo me zanima me oće li ovih 56Ω biti previše za laptop?
|
Citiraj:
|
Dobio sam danas slušalice i mogu reć da sam oduševljen u svakom smislu. Sa laptopom rade normalno, bez ikakvih problema idu dosta glasno. Sa mobitelom su već malo tiše, u mene je nokia lumia 710
|
Nisam ni vidio pitanje. Po mojim saznanjima nebi trebalo biti nikakvih problema.. Možda mala prilagodba, ali nebi trebalo biti problema :)
EDIT: Nisam ni vidio odgovor, eto :) |
Meni Motorola Defy bez problema pogoni SR850.
|
SR850 su 32Ω, a HD-668B 52Ω
Evo sad sam malo usporedio laptop i mobitel. Maksimalno na mobitelu mi je kao cca 65-70% na laptopu |
Hvala ma odgovoru, šteta pa nemam kod koga u rijeci isprobati samson ili 668b :/
Edit: slušalice naručene, jedva čekam :) |
Lijepi pozdrav svima,trebao bi savjet gdje da kupim ili narucim kabel za slusalice.
Trazio sam malo po netu al nisam nigdje nasao neki zamjenski za njih a u pitanju su Technics RP-DJ1200. Svi savjeti su dobrodosli jer sam jako zadovoljan s njima pa bi ulozio u popravak |
Mislim da bi ti ovaj pasao..
Makar mislim da se može srediti bilo koji/čiji kabel na slušalice. Ali original ili zamjenski baš iz tvrtke nečeš naći. |
Model koji ja imam ima zalemljen kabel u slušalicama,nema vani konektor za uštekat-
Hvala ti puno na brzom odgovoru,budem se još malo raspitao Ako ima netko još neki savijet slobodno neka javi |
Trebati ces lemiti novi kabel neovisno jeli "original" ili ne, a s obzirom da je razlika u zvuku među kabelima prakticki nepostojeca, nađi nekakav malo deblji kabel sa kvalitetnijom izolacijom i zalemi ili daj nekome da ti zalemi.
|
Citiraj:
|
Takstar Hi 2050
Došle su mi danas Takstar Hi-2050.
Krajnje sa iznenađen kvalitetom izrade i zvukom. Javim nakon nešto sati dojmove ako bude interesa. Imate dosta threadova o ovim slušalicama po head-fi, audiokarma i sl. forumima pa si pročitajte review-e znalaca Evo nešto slika: Kupio sam ih za 220kn sa dostavom sa aliexpressa, inače su nešto skuplje. |
Interesantno, kopija beyerdynamica...:kafa:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
volio bi ih probat i istovremeno usporedit sa nekim brand modelima srednje klase (cje. razred 400-800 kn) |
Preporuka nekih in ear slušalica za do 100kn?
Onako, za povremeno slušanje u vlaku, vožnju biciklom, hodanje do faksa i tak :D Imao sam Sony MDR-EX10 i za 80kn sam bio zadovoljan zvukom al ipak, ako ima nešto bolje - why not? Po mogućnosti da se može kupiti u dućanu a ne preko neta iako nabacit i koji link sa ebaya ili gdje god :) Thanks! EDIT: Gledam ove Philips SHE3590, ima li tih slušalica negdje za kupiti kod nas? |
Ima u Zagrebu u svijetu medija http://www.svijet-medija.hr/?q=produ...20SHE3590BK/10
ogromna preporuka za te sluske. mdr-ex10 nisu ni blizu ovom modelu. |
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/AKG-K-321-In...item4ac61775d5 Kod nas su 200.. EDIT: Jos su u mađarskoj tak da ce ti doc za 3 dana :D |
beats useri, jesu li sluške precijenjene ili opravdavaju cijenu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije mi jasno kak se to prodaje... |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
ma gledao sam ovaj wireless headset..ali nekako po rivjuima i nije nešto |
Citiraj:
|
Citiraj:
Slusao sam in ear i slusao sam "studio". Nisu bile fejk, ne druzim se sa takvim ljudima :D |
Citiraj:
Meni studio ima šuplji zvuk jer slušam rock. Executive je zato za rock i sve gdje ima visokih tonova. Ne možeš reć da su sve loše ako si probao dva modela od njih desetak... Srećom sam probao većinu modela i ne mogu reć da su loše ako ne odgovaraju glazbi koju slušam |
Citiraj:
Cuo sam bolje in earuše za 100kn. Točka. Imaju cijenu i marketing zato sto se po njima popisala crna lejdi gaga, a nazalost ja imam mozak i ne pusim te gluposti. Firma koja stoji iza beatsa je sama po sebi parodija afaik... |
|
Plantronics za cijenu ćevapa.
Mislim da su jako stari model jer imaju 2.5 i 3.5 mm priključak, ali snižene su s 99 na 29 i još imaju mikrofon. Kupio i rade odlično, naravno, za 29 kuna. |
Citiraj:
I ja od jučer ponosni vlasnik ovih, samo drugi broj 3590 (iste su, samo su druge boje u ponudi) Kada sam pročitao na head-fi reko moram to isprobati, a kako su mi moje odlučile crknuti (HTC-ove) onda sam iskoristio priliku i kupio ih. Kako se piše po head-fi-u ove su out of the box odlične. Nevjerojatno je koliko su ovo dobre sluške. U skoro ničemu ne zaostaju za mojim Sennheiser PX 100 II. Malo je slabiji bass, što je normalno, ali ne puno, a puno su čišći viskoki i srednji. Nevjerojatno ali istinito! Ako trebate sluške do, vjerujem i 300kn, probajte si ove. Za tih 100kn nebute propali, a možda vas i oduševe kao i mene i uštedite si 200+ kuna! @Srdan Hvala na preporuci!:chears: |
Citiraj:
Uzeo sam ove: http://www.ebay.com/itm/300899436391...84.m1497.l2649 |
109kn 0 dana čekanja i godina dana garancija i original 100% ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:18. |