![]() |
Citiraj:
Sumnjam da ti i ja znamo koliko i čega neka tvornica u Kini proizvodi. Tako da, pričati o lagerima i proizvodnji stvarno nema smisla. Ima ih na lageru jer se proizvode, eto. |
Citiraj:
Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my MI 4 using Tapatalk |
Znaci Cm13.... A kvaliteta fotki?
|
Citiraj:
Gdje se najbolje isplati trenutno kupit redmi 3 pro i da je iz EU?
|
Vidim da su se svi napalili na redmi note 3 pro. Pa sam se i ja pridruzio ekipi.
Zanima me da li bi mi se isplatio prelazak za LG G2 na Xiaomi redmi note 3 pro. Glavni kriteriji su mi baterija i kamera... Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Redmi 2 dobio i službeni CM 13 nightly
Inače Mi4 je single sim, a Mi4c je dual, pa kome je to važno.... |
I još jedno pitanje vezano uz Redmi note 3 pro...
Da li podržava tap to wake? Nigdje ne nalazim info o tome... |
Citiraj:
A ne kužim kaj će ti dt2w funkcija (koju btw trenutno ne podržava) kad imaš fingerprint skener.. |
Ako je kamera u pitanju bolje je ići na meizu.
|
Meizu mi izgleda ok, ali koji od njih ima infrared port koji mi je također bitan.
Jesam picajzla jer tražim ipak malo bolji mob od LG G2: :D 1. bolja baterija 2. 3 GB RAMa (i više) 3. kamera barem na razini sa LG G2 4. infrared port |
Citiraj:
|
Citiraj:
PS. Na nekim stranicama za meizu m3 note ne piše da ima infrared, a na aliju piše da ima, tako da nisam siguran. |
Ja ga ne vidim
http://www.meizu.com/en/products/m3note/spec.html |
Citiraj:
Sent from my Mi-4c using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my Mi-4c using Tapatalk |
Citiraj:
|
To mi je dosta lose za takvu bateriju... Letv X600 mi ima oko 4,5 sota uglavnom na 3g... Mjenjao bi ga zbog velicine i bolje baterije.... No izgleda da baterija bas i nije bolja:(
|
Jel ko nabavio Xiaomi mi5?
|
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Slanje... to mi je bila misao vodilja da zamjenim Letv X600 sa Mi4... Mislio da cu dobiti puno bolju bateriju, manji ekran i bolju kameru nego u X600...jel ima jos kakav prijedlog?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Redmi 3 pro |
Citiraj:
Meni ovaj mob po svemu odgovara za nasljednika lg g2 osim po kameri za koju vele da nije bas nesto. I cini mi se da je najbolji deal za 3gb/32gb verziju na minidealu (eu warehouse). Kakva je situacija sa eventualnom garancijom i servisom sa minidealom? Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Pa sto se tice kamera, iako nisam radio bas usporedne testove, a imam u obitelji Meizu M2 Note, Redmi 3 i Meizu M2, tim redoslijedom bi ih i po kvaliteti posložio s tim da Note ima vrlo dobru kameru, puno bolju od M2/XR3... A sto se tiče Minideala, ja sam kod njih jednom bez problema ostvario (kinesku) garanciju od godine dana, ne znam jel ima razlike ako je iz EU warehousa mob...
Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
Nabasao sam na jednu gadnu informaciju na eu miui forumu gdje se korisnici Redmi Note 3 Pro žale da im mobitel gubi vezu kad je u standbyu (sleep) odnosno da se radio modul ugasi pa su nedostupni drugima.
http://xiaomi.eu/community/threads/n...its-not.31456/ |
Citiraj:
Citiraj:
Ja imam oficijelni global 7.2.5.0 ROM i takvih problema nema... Ali opet ti ponavljam, ako ti je kamera jako bitna drži se ti LG G modela... |
Ma drzao bih se ja, ali nakon 2 godine polako baterija pocinje gubiti kapacitet. Eto od 07:00 ujutro sad mu je vec na 62%... Malo sam offtopic.. :)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Da, ali su mi malo preskupi trenutno.
Na xiaomiforsale ima akcija za Redmi Note 3 Pro (3/32) za 209 EUR (besplatna dostava, nema PDVa). Tak da... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa zar ovi kinezi od recimo 1500kn još uvijek imaju gore kamere od G2? A i on sam ima bezveznu kameru.
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:11. |