![]() |
Očito je to puno posla :) to je posao više za ljude koji se isključivo bave majnanjem svaki dan odnosno to im je jedini (ili glavni) posao. Ostali teško da će u danu naći vremena za toliko analize.
|
Imam kreditnu karticu koja trazi BTC dok ja majnam eth,zamjenio sam ja sve kroz Exodus I na kraju sve me kostalo oko 10€,postoji li koji bolji exchange I jel bi bolje bilo majnati sa nicehash jer on pretvara automatski u btc pa nemam fee za exchange eth to btc?
|
Nećeš vjerovati ali evo baš sad ja to isto analiziram prije nekih sat vremena počeo :) gledam u taj Nicehash fees, 3% je isplata na external wallet and 2% na njihov wallet.
Ono što me "brine" jest što će biti sa BTC-om sredinom mjeseca, pa da ne padne dolje a ti sad recimo kupuješ BTC od Nicehasha po ovoj cijeni od 7k+ dolara, kasnije da ne padne na ispod $7k... to mene brine. Ja bi radije majnao direktno u nekom coinu. bar dok ne prođe ovo s BTC-om... Nisam pametan i dalje razmišljam :) |
da li se može prebaciti novac sa Krakena na PayPal račun ?
|
Citiraj:
|
hvala!
30%... prasci |
Citiraj:
|
Ovo još nisam doživio... kao da je cijela mreža pukla, ništa ne radi etc, zec, eth itd...
|
Da, koji kufer se dešava?
|
pojma nemam, ne mogu nači nigdje nikakve vijesti
|
Kad je palo sve? Btw, izgleda da radi EXP na dwarfpoolu
|
Prije 15tak minuta
|
izmedju 7:10 i 8:10 meni nije radilo. zec na nanopool-u. ne kontam. majner se lijepo restartirao, tako da nemam info sto se dogadjalo, ali vidim na poolu da nije bilo shareova....
cudno ako se to dogadjalo i drugima.... |
Ništa ne radi...puno poolova ima 0 brzinu
" nanopool @nanopool_org 19 minprije 19 minuta There is a connection issue with one of EU hosting providers. We are working hard to fix it. " |
ja Zec uopće ni ne mogu pokrenuti, odmah se ugasi, ali Eth mi uredno radi
|
Meni nista ne radi...
Jel to puko balon? :) |
Evo ja riješio svoje... prebacite server na us1
Znaći ako imate eu1.ethermine npr, prebacite u us1.ethermine |
Izdominirao si puknuti baljon!
:) |
Evo jos jedna GPU mining platforma.
Hive OS https://www.youtube.com/watch?v=flaSEzBtyqU https://bitcointalk.org/index.php?topic=2350786.0 Manje vise isto kao SMOS i drugi pa ako nekog zanima neka proba ;) Ima dobrih featura.. |
meni zec-eu1.nanopool.org radi sada uredno. od 8:00h, recimo
EDIT: eto, cim sam ovo napisao, oma je poceo zaj****. malo radi, malo ne |
Izgleda da OVH ima problema, a puno poolova se hosta tamo
|
vidim smanjilo grijanje jutros :D
eth na dwarfu i pirl na minerpoolu ne rade već 3 sata lbc na supr radi i zen i zec na luckpoolu sve ok whattomine stranica isto ne radi ludnica |
Citiraj:
|
Ethermine.org ne dela, pitaj boga jel uopce registrira izmajnano ???
|
aaaand we are back
|
Ne radi jos
|
Meni je konekcija na zenmine pukla jutros oko 2
|
ETH i ETC na ethermineu rade
|
...ali zadnjih 5 sati nije obracunato
:( ...a meni ce HEP to i te kako obracunati :( |
Kako će obračunati ako rigovi nisu bili pod opterećenjem jer nisu bili spojeni na server i nisu dobivali posao? Meni su bili u idleu, obračunati će ti struju potrošenu za rad u leru, a to i nebi trebalo biti strašno
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:39. |