![]() |
Trebalo bi istokariti stražnji kraj hlađenja kartice, ali u masivnijoj izvedbi. I to bi u kombinaciji sa HR-03 (može i onaj stari za G80) radilo savršeno.
|
Citiraj:
ali dosta je kompleksan za istokarit. |
Evo malo sam se igrao s grafom i evo kaj sam dobio :
http://www.imagesforme.com/out.php/t323095_14622.JPG Proc me i dalje jako koči. :(( Na desnom CPU-z je trebao bit prozorčić za memu , al hebga bilo je već kasno veće i slaba koncentracija. :no2drug: EDIT: nisam probao na Visti. Oko utorka mi dođe Samsung F1 750 Gb onda budem instaliral Vistu i probal. |
si probao na visti? baš me zanima kolika bi bila razlika u markovima
|
ovak jedan problem, kad idem flashati, napravim bootabilni usb spremim nvflash i bios od bfga, udem u bios namjestim da bota sa usb, ude napisem sljedece naredbe nvflash.exe, onda 4-5puta enter onda nvflash -4 -5 -6 bfg.rom i izbaci neki erorr i nece jel zna ko u cem je problem plzz help!
|
Citiraj:
|
probo sam i tak, nece, pise mi ERROR: Supported EEPROM not found
|
budem probo skinuti novi nvflash pa cemo vidjeti
|
Nema veze verzija Nibitora s ovim, u nečem je drugom problem. Prije bi bilo da je do nvFlasha ili nešto nije u redu sa bootabilnim stickom...
|
krvi sam gore napiso, opet ista stvar,stavi sam na 2 usba i nece :(
EDIT: Probo sam sa 3 usb sticka nece ni jedinm fakat neznam sta da vise radim sve zivo sam isprobo, jel moze neko pomoc kak u cem bi bio problem:fuming: |
probaj sa CD-a
|
evo rijesio sam problem napokon, nije bila stvar u nvflashu i usb neg naredbi, cito sam malo po stranim forumima i napiso naredbu nvflash --index=1 -4 -5 -6 bfg.rom i uspjelo, a prije sam radio nvflash -4 -5 -6 ili nvflash -5 -6 nije uspjelo pa eto ak neko ima problem to je rijesenje:) toliko od mene:D
|
jbt ne kuzim, 3dmark prode na 720mhz/1200, a kad u riva tuneru stavim na 750 shaderi mislim na 1600 i memorija na 1200 scaniram artifacte prek ati toola nista ne baca a u 3marku u prvom testu malo baca drugi pogotovo, ne kuzim u cem je problem proc je na def???
|
Citiraj:
ako nece jbg i 720 je dobar rezultat. Sta bi ti sad da se kloka ko moja :lol2: ... i da kuri na 100... |
temp u 3dmarku na 70%vent ne prelazi 60, nekak mi je to mali clock :(
|
tebi je 720/1200 u odnosu na 576/999 malo ?
|
evo uspio na 750/1520/1200 moro sam shadere spusiti sa 1609 na 1520 onda sve lijepo prolazi :D vent na 100% ne prelazi 60:lol2:
EDIT: Peđa jbg imas vise 3dmarkova ali zato se moja ne grije d0 100:lol2::roller: |
Citiraj:
cekaj da tata kupi HR-03 :D BTW: probaj povisit memu i gpu još malo a shadere ostavi. BTW2: nema me ovaj vix u zg pa necu moc doc. |
|
Previše love, očekivano...no dobro, ak niš, cooler je odličan.
|
kod nas jos nisu dosli 55nm modeli?
|
|
sva 3 su ti 192
|
Najjeftiniju.
|
Gainward ne samo zato jer ima upola kracu garanciju , odnosno samo jednu godinu .
|
Citiraj:
|
Uzmi najjeftiniju. Sve ti je to isti k a drugo pakovanje.
@ r@zzoR: s obzirom na tvoj procesor jedva ces iskoristit (ili ne) i ovu 192... |
E7200@3.6Ghz če ju dobro iskoristiti, ali istina je da što je brža grafa da bi bilo dobro imati i brži procesor tj. veči clock cpu-a.
|
Ma lako za proc. On je na 3.6 za sada jer ako dižem napon preko 1.2V stock cooler ne može hladit dobro. Inače ići će on na 4+ kada mi dođe termalright ;) .
|
koja je razlika između ove dvije kartice? (u cijeni sasvim sigurno :D)
[osim što je ova druga tvornički oc-ana] i koja je isplativija? Gigabyte GF GTX 260, 896MB DDR3, TV-out, Dual DVI (1.729,00kn) Zotac GF GTX260, 896MB DDR3, AMP2 Edition, DVI audio, TV-out, DVI (2.199,00kn) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:24. |