![]() |
ma dobro, vi i vaše knedle :D
to su slatki njoki, va cukaru :) da nisu pojideni bi i slikal :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jo !!!
nego nisam skuzija na kojem djelu bundeka ce mo se nac ? znam da bundek nije velik i da bi se trebalo skupit dosta ekipe ali, je li moze neka tocka za orijentaciju (ipak sam ja covik u godinama :beer: ) ps-knedle po meni u sebi imaju barem sljivu (sa ili bez spice) i spadaju u kolace ili slatko, a njoki nemaju nista u sebi i dobro idu uz gulas i slicne tekovine mesnog tipa |
Ne nalazi se na bundeku nego u bakinoj kuhinji;)
Detaljnu kartu imaš u sigu od AMDjca http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...icture=1699059 (valjda se nebu ljtio zbog autorskih prava:D) |
Citiraj:
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!
thax za kartu |
Ja sam danas kuhal vinski gulaš, a Flare mi je dala ideju za roladu.
Isto sam ju samo namazal sa marmeladom od marelica pomješanom sa malo ruma i premazal ju odozgora sa par kockica rastopljene čokolade u mikrovalki. Ručak i desert ko bog. Žena je bila toliko oduševljena da je već s vrata pitala Kaj si kriv. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bit će još Žderonja a grah je ove godine lijepo rodil... imam jednu novu vrstu, roka se od njega tak' da padaju pločice s zida u kupaoni....: goood : Pozdrav svima i dobro se zabavite, puknite gore slike da odem u Internet cafe pogledati kak ste se urokali... |
ti moraš doć pa zbog bažula i dolazim :D
onaj zadni put je bil savršen ako niš pošalji po nekom :D |
Citiraj:
|
BIti ce naredni mjesec Panorama, a onda nema izvlacenja. ;)
A i plus znas da svi obozavaju tvoju salatu. : nuts : |
Mada imam ispit taj dan, pa i ostalih...... :(
Očekujem dosta CroFire-a :) Vidimo se....... Paske - the WoW Emissary of Žedronje i Azeroth - may šnicla be with you ^^ Jeltz atha Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo E.T. masni ante2 Sam Fischer Mad_Duke tor Komek Sky nicko_029 rendula Mitzek (i) Daddy Lesa Gmaz Crash (???) Vga Killer (cuga) Codiac (cuga) Isus (cuga) Gabre (cuga) Hamm(cuga) Martina (cura od Hamma, cuga) Crash009 (cuga) Broken Arrow (cuga, ???) DUMA (cuga) KIller DIVA (cuga) |
Deca, petak je a kod mene još uvijek Gujde i njegove prerađevine imaju petkom poštedu, pa se tako dogodila izuzetna kombinacija. Dobih s Korčule par litara izvanrednog plavca a iz frižidera je izronio dimljeni losos 20 dag, narezani, u kombinaciji s namazom putra na finom raženom kruheku.
Tko to ne voli jesti i uz to guckati crnjak, neka se sad dok je mlad, dobro zamisli nad samim sobom... a gujda bu već sutra došel na red... ima na tržnici u Firenzi dobar odjeljak sa sirevima , pršutima i kuhanim šunjkicama...jes' da je naš pršut bolji al' za silu bu i onaj iz Parme dobar a parmezan u kockicama im je nenadmašan... |
Panorama, sad si me stvarno rastuzil.. grah je prosli put bio nevjerovatan...
Tolko sam se natrpal da nisam mogal disati... A sad velis da ne dolazis, a nis falit ces nam... :beer: |
KvRapcu, kaj ja jedini nisam probao taj grah :( A htio sam :( Zaštoo!!Zbog oca mog!
|
Panorama - ajd napravi grah, bum ga ja pokupio i odnio gladnim ljudima ;)
|
Pozdrav!
Ja dolazim samo na cugu i da upoznam malo ekipu sa C2Y. Paske - the WoW Emissary of Žedronje i Azeroth - may šnicla be with you ^^ Jeltz atha Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo E.T. masni ante2 Sam Fischer Mad_Duke tor Komek Sky nicko_029 rendula Mitzek (i) Daddy Lesa Crash (???) Vga Killer (cuga) Codiac (cuga) Isus (cuga) Gabre (cuga) Hamm(cuga) Martina (cura od Hamma, cuga) Crash009 (cuga) Broken Arrow (cuga, ???) DUMA (cuga) KIller DIVA (cuga) Pathetix aka Victim (cuga) |
Djevojčice, cure i žene gdje ste se sakrile.
Žderonje su na vidiku, a od Vas ni traga ni glasa. Treba netko i Martini praviti društvo. |
Citiraj:
|
No wabbit for you! : stoopid
|
Paske - the WoW Emissary of Žedronje i Azeroth - may šnicla be with you ^^
Jeltz atha Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo E.T. masni ante2 Sam Fischer Mad_Duke tor Komek Sky nicko_029 rendula Mitzek (i) Daddy Lesa MisterM Crash (???) Vga Killer (cuga) Codiac (cuga) Isus (cuga) Gabre (cuga) Hamm(cuga) Martina (cura od Hamma, cuga) Crash009 (cuga) Broken Arrow (cuga, ???) DUMA (cuga) KIller DIVA (cuga) Pathetix aka Victim (cuga) : nuts : :beer: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Jel se to meni cini ili sve vise ljudi dolazi piti :D
|
Bitan je muuuviiing :D
nema veze, kasnije idemo svi na after-party u parkić :D |
Vidim ja da se ekipi svidio after party u parkiću :D
Cugeri jedni :D |
E ak bu after party onda dolazim pjeske :D
|
Nebu to dobro zavrsilo vec vidim :D
|
Ma sta nebi dobro zavrsilo, samo neka ne bude kiše, jer se onda moramo seliti na neko pogodnije mjesto :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:48. |