![]() |
Citiraj:
Pa i meni su rekli da mogu samo novi korisnici, ja odjavio telefon s sebe, prebacio na oca, i ugovorio XS paket, sve u roku par minuta, s tim da sam imao telefon vezan ugovorom jos 1 godinu, ali mi rekli da nema problema ako otac prihvati ugovor na 2 godine... meni odgovara... i onako prica koliko i netreba na telefon, sad ce jos i vise... |
traži da ti pošalju predstavnika doma navodno oni imaju malo širje ovlasti kod ugovaranja ugovora.
|
Može li mi netko napisati što sve obuhvaća max2 XS paket i koja je konačna cijena?
Trenutno imam max2 S bez ugovorne obveze. Koji je najbolji način za ugovoriti taj paket, jer vidim da ne može to baš svatko imati ili ? |
Citiraj:
|
Dobra fora je folija za zatamljivanje stakala smanji intenzitet svijetla a još se vidi to je pogotovo korisno kod plavih ledica
|
Citiraj:
Ak nema crne imaš običnu plus crni flomaster. Baš hackirao neki dan starom Thompson tom metodom. Kaže stari, vidim da si lampice isključio :-) |
Ako sam dobro shvatio priču o fttc ormarićima, HT spaja sve kuće/zgrade koji koriste njihovu infrastrukturu na navedeni ormarić neovisno o operateru s kojima korisnici imaju potpisan ugovor, ali je razlika u tome što su isključivo korisnici HT-a spojeni na dslam kako bi koristili vdsl usluge, a ostali korisnici su spojeni preko razdjelnika u ormariću na staru centralu?
Prije par dana mi je istekao ugovor s VIP-om te ću pričekati kraj godine dok ne završe s postavljanjem ormarića u kvartu i raspitati se vezano uz dostupnost vdsl usluge. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ništa chat, zovi službu za zaržavanje, meni su dali 148,5, a na chatu mi pokusali uvalit isto za više para nego sad (10 mbit za 240 kn) i nikakve prijetnje da ću prijeći na druge nisu pomagale.
na službu za zadržavanje sam reka samo da konkurencija nudi 150 kn jel mogu oni slično i gotov posa. |
Heh koje su to cake
Umjesto da sluzba zove vas, jos i mi moramo zvat sluzbu za zadrzavanje :) Meni isto fiksni dio ide van, zvali me 3x do sad da me obavjeste i traze da produzim uz maxtv plus a to necu I vele ako ne produzim max2L 50/10mbit sa 240kn bude barem 290 I nedaju nit kunu ispod Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Tnx svima, uspio za 149 kn :goood:
|
meni je doso bnet 120/15 za 220kn, otkanto sam tcom produzenje ugovora
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Koju brzinu puste za onaj paket net+telefon za starije od 60 godina? Malo me zeza Optima pa razmišljam da ovo uzmem preko roditelja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je prije cca mjesec dana istekao ugovor. |
Na tih 150kn ide još 25% PDV ili je to ukupna cijena?
Ugovor mi je istekao prije 5 godina, trenutno imam Mj. naknadu 77kn, Mj. naknadu za ADSL 65kn i Mj. naknadu za Flat 81kn = 223kn + 56kn PDV = 279kn. Krajnje je vrijeme za promjenu, razmišljam čak i o Optimi, neki O paket... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano s LG G4 |
Optima I Iskon su budget tcom, jeftinije i gotovo sigurno uvijek bar malo lošije.
|
Na Iskonu sam bio dok sam još bio u Novom Zagrebu i nikad nikakvih problema.
Poslano s LG G4 |
I meni je bio logičan izbor ali vidim da se mnogi žale na kvalitetu usluge. Izgubim pola života kad moram imati posla s agentima ili tehničarima koji jedino što znaju je zamijeniti ruter i popiti gemišt.
|
kakav mrtvi gemišt tijekom radnog vremena
|
Može li mi netko u private poslati kontakt od službe za zadržavanje? Ugovor mi je istekao prije godinu dana, koristim sve usluge bez ugovorne obveze, kada me god zovu nude mi standardne pakete s web-a a kada pitam za neke promocije ništa. Trenutno imam račune preko 500 kuna za 3 usluge pa se nadam da ce mi ponuditi barem nešto malo niže :D
|
0800 611362
|
A što sa nama koji imamo ugovor još ohoho? Imam ugovor do 02. mjeseca 2018., nije mi problem kvaliteta, to sve stoji, ali plaćam 330 kn mjesečno za MAX3M paket ..
|
Možeš raskinuti ugovor plaćajući do sada ostvareni popust koji bi imao da nema ugovorne obveze. (tipa ako je bila nova instalacija-600kn + umjesto 360kn, plaćaš 330kn pa 30kn pomnožiš s mjesecima koje imaš do sada)
U protivnom tek 2 mjeseca prije isteka roka možeš napraviti novi uz drugačije uvjete. Sam si kriv što si tako skup paket uzeo i potpisao ugovor. |
Ma dobro, iskreno ne žalim se. Radi se o tome da kada sam kupio novi stan, bivši vlasnik je otkazao liniju, a onda je ta linija nestala. Niti iskon/vip/tcom nisu mogli dati internet jer nema slobodne parice (jako glupo napravljen kvart). Nisam htio povlačiti veze, na kraju mi dojadilo, obavio jedan poziv i za 5h imao riješenu paricu, a za 2 radna dana i internet koji je funkcionalan. Samo me zanimalo može li se smanjiti, ako ne, it's all good...sjećam se rutera pa isdn sa 64kbit i računima hohoho :))
|
Može kratko pitanje za one koji koriste MAX2XS paket.
Da li taj paket sadrži prikaz broja u cijeni da se dodatno ne plača ? Placao sam do sada CLIP posebno, pa sam dodatno pitao da iskljucim CLIP dodatnu opciju pa mi je receno da MAX2XS u paketu to ne sadrzi. |
To sa tim CLIP-om svako ima svoju teoriju :)
Koristim MAX2 Internet S paket, imam CLIP i nije nigdje naveden u racunu: Mjesečna naknada za MAX2 Internet S paket uz ugovornu obvezu na 24 mj: Mjesečna naknada - opcija MAXadsl Flat uz UO24 mj Pozivi prema fiksnoj HT mreži Pozivi prema fiksnoj HT mreži u mj. naknadi Pozivi prema drugim nac. nepokretnim mrežama Mjesečna naknada za Turbo opciju Dakle, kod mene je sadrzan u cijeni paketa. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |