![]() |
Citiraj:
@flare-volim ja, ali najviše one od pice i sira :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
a ja nis ne jedem pa se dere na mene da moram jesti bjelancevine..i onda ta uzasna grozna tuna...rade bi jela Gmo kaj dolazi iz Turkmenistana i raste na drvecu nego to...bljakach.. |
Citiraj:
idem si ja pizzu napraviti. nema nista bolje nego kasnovecernja pizza natrpana svime sto se nadje u frizideru. |
Kak možeš trenirat trbušni ples bez jednog prsta špeka na trbuhu?
U svim filmovima su trbušne plesačice imale lijepi trbušćić, malo šire bokove, na prsima od trojke na više i ljubavne ručkice. Tko nezna keaj su ljubavne ručkice nek me pita na PM. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali mi mršavice baš i nisu nešto. Žena mora biti ugodno popunjena :p Nemojte se ugledat na Anu i Miu. Nit je lijepo nit je zdravo. Citiraj:
I Seherezada je isto bila ugodno popunjena. :p Sad sam si otvorio Milku Vanille Puding Die 50'er |
ujutro: kulen i špek
gablec: piletina grill u pogači+kečap+tobasco |
Citiraj:
|
Jutros neko pecivo sa višnjom, sad čekam platu, svaki tren trea doć, za dvije osobe :D :dobartek:
|
Citiraj:
|
Uuu, pa danas je srijeda. Danas smijem jesti:) Roditelji me hrane samo srijedom, nedeljom i blagdanima, dobro i kad gosti dođu:) Šalim se naravno!
Idem jest čufte i pire krumpir! Dobar mi tek;) |
Citiraj:
btw, nemoj gundrat protiv tunjevine, imaju dečki praf. Šnicl od tune, dobro napacan i nauljen, spečen na žaru more dostojno zameniti krmiće :zdero: a još se i na to more fajn popit vina :no2drug: |
ja sam prije sat vremena tek doručkovala... :o :fiju:
za ručak je špinat... :Popaj: :D |
Citiraj:
|
Evo vidite, pravda je spora ali dostizna :D
Veceras pole na kojima se pekao spek, uz to vrhnje i domaca rolana sunka... |
jedem milku sa ljesnjacima jer mi se neda buditi familiju kada si pocnem slagati veceru :D
treba narezati malo speka prsuta sira luka a u k***** odo jest :D |
Ja sam sad smazao Milku a la Nussecke Die 70er. :)
|
...kukuruzno pecivo s pastetom i čaj od šipka s limunom i medom :)...za doručak...
a što će bti dalje...vidjet ćemo :D...mislim da ću špinat na mlijeku, pire i pljeskavice na brzinu skuhat kad dodjem doma :) |
@ Jelena
Bum ti ja dijetu napisao, da vidis, za 2 mjeseca ces dobit 3 kg misicne mase :D Uglavnom, pitala si za recepet sa tunom? Lijepo stavis tunu i 100g posnog sira u mixer i dobijes neki vrstu pastete pa mazes na kruh :D @ AMD Ne znas ti di ja zivim :D |
Ali znaju tajne službe.
Imam vezu u MOSADU, MI5, CIA. Kažu da u blizini tvoje zgrade ima društvo mrtvih pjesnika. :D |
Tuna salata:
Skuhaš tjesteninu u posoljenoj vodi, ne gnjecavu. Pribaviš si kuhanog kukuruza u konzervi, nasjeckaš dva ili jedan krastavac na sitnički + vrhnja + malo majoneze po okusu, sve smješaš u jednu posudu (za ove svrhe najbolji je omanji škaf) i poliješ s malo vrhnja za kuhanje ako ti je pregusto. Dodaci: sol, papar. U frižider s time i poslužiti kad se ohladi ili odmah ako nemreš čekat. :) Nije dijetno, ali je s tunom. |
Mislim da budem sve non-Žderonje postove lagano c/p sa ovog threada, samo si još gruntam kako nazvati novi thread.
Primam prijedloge:) Danas sam odzujao do placa i kupio frišku kristalku koja bu išla uz pečenog piceka i mladi krumpač. Naletio sam i na superfriške bukovače pa nisam ni njima odolio:D Sutra me čeka kuku-lele...žena ide u preduskršnju nabavku-ja budem ko uvjek glumio magare:D Ako ništa drugo barem se budem dokopao svojih oblizeka... |
hebate jelc, wtf je to sa tom tunom? :offtopic:
kropaj to u topic "ne jesti" ili "athin kutak za post trenutak". znao sam u šta će se ovaj topic pretvoriti... :kafa: sada sam mislio ići klopnuti nešto svinjsko, ali mi je tek naglo splasnuo. idem se prisliti pojesti pancete. sa pun qratz bijeloga, masnoga sloja. domaće je domaće. da zaboravim svu tu herezu. |
hahaha...sam sam cekala kad ces reagirati na te tunejvine s tijestom i tako to :D
...inace, ja sam za gablec klopala sendvič s mortadelom, friskom paprikom i sirnim namazom...:nuts: |
Neka se jednostavno zove "Biljojedi" :D
Btw ona salata mi se nekak ne sviđa :D Masno :D |
Danas sam jeo paniranoga oslića, pomfrijiće i tartarćeka:) Znam da nije petak ali je bilo dobro!
|
Lagana rižica s umakom Ujak Ben + MASNI ČVAPI :D :zdero:
Prije toga naravno juhica od jajčeka i salatica od zelja :) :dobartek: |
Citiraj:
bus dobil bananu od jelca kad mu spominjes bilje:D |
Citiraj:
|
taman ližem žličice i žličice maslaca od kikirikija, iliti peanutbutter :)
dvi kile tegla... :) |
Ja više volim pred sebe staviti teglu svinjske masti i kombinirati sa češnjakom ili faširanim čvarcima.
|
...a ja teglu linolade... :D
danas za rucak juha od gljiva, sv. lungich na naglo i riza fino zamascena... :) |
Citiraj:
|
joooj, meni je to odvratno :bljuv:...meni to izgleda kao šmrčki :D
...danas idemo na ćevape u to famozno saće...jedva čekam da vidim da li su stvarno tako dobri ćevapi od tamo :) |
Ja ću tamo svratiti sutra ili prekosutra.
|
Doručak: bakini Štrukli :D
Ručak: Pol kruha i unutra Dimsi sir :) |
Ovo mi je današnja večera. :)
http://files.myopera.com/Amdejac/alb...8LKNOVWTHK.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:55. |