![]() |
Evo ribice u al bi sad još jednu joj pojeo ju rukama koji gušt
[img=http://img164.imageshack.us/img164/9539/bxo6.th.jpg] |
Hocemo mi napraviti te Zderonje :D Mislim da je sad najbolje vrijeme, prije nego ekipi pocnu rokovi i sve....
|
Citiraj:
Nego za ozbač kad bi to moglo biti? |
C2Y Zderonje takodjer zainteresirane. Dolazimo u vecem broju ovaj puta, ocekujemo naravno kao i po obicaju Rijecku ekipu, a i Osjecka bi trebala postati standardna. :)
Kako i MM kaze, rokova i obaveza uvijek ima, tako da se to ne moze uzeti kao mjerilo. Puknuti datum, odnosno standardni petak i to je to. :) |
Citiraj:
|
Ajmo napravit žderonje va Riki
EDIT:Ili još bolje ajmo načint va Grobniku va nekoj oštariji |
nema na grobniku dovoljno veliko za 40 ljudi...
ajde jelc, organiziraj neš pametno :) a ti kepec ionako ces poc sa starin :D |
Citiraj:
|
Jelc, a kaj je s idejom Bundek?
|
Danas; krpice sa zeljem + ćevapi. i sok.
|
Mogli bi opaliti Žderonje drugi petak (01.09)
Da čujem tko je za? |
IN. :)
|
ja:)
|
ja ja ja ja, ja biii :D
|
Ja sam uvjek za :)
|
;):)
|
Tu sam al samo u ulozi promatrača
|
Citiraj:
|
Bum i ja prijahal...:)
To nas je već dosta :D, mislim da smo Žderonje ready :)! |
I'm in, I'm in,.... me me me me me! http://www.cheesebuerger.de/images/s...hlich/a040.gif
|
Jeltz
Atha Masni Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine Crash (???) Vga Killer (cuga) nastaviti... |
Ja bi doso u normalno vrijeme, al nesmem ni jest ni cugat. Šmrc
|
Atha
Masni Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD Crash (???) Vga Killer (cuga) |
Atha
Masni Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Crash (???) Vga Killer (cuga) ... ocu i ja ocu i ja... ;D |
U bakinoj naravno?
Jesam za sam :D |
tha
Masni Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo (???) Crash (???) Vga Killer (cuga) |
Atha
Masni Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo Crash (???) Vga Killer (cuga) Evo da ne bude zabune :) |
Atha
Masni Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo E.T. Crash (???) Vga Killer (cuga) |
Masni
Renesis Fleks Zed Vucko Wolverine AMD gandza Rak Buljo E.T. Crash (???) Vga Killer (cuga) Codiac (cuga) |
ja moram jos vidjeti za prijevoz tj dal ce mi ostat love za vlak, al 90% da dolazim, jos vam javim
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:19. |