![]() |
...jucer sam za rucak klopala pečenu teletinu, restani krumpir i salatu od crvenog zelja:goood:
...danas cu sendvic :(...nemam vremena za pravi rucak...no, mozda kad dodjem doma si slozim neku juhicu...npr od paradajza s noklicama :) dragog mi nema cijeli tjedan tako da cu vjerojatno drasticno smanjit kuhanje :(... |
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) Račina Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge :lol2: : MM |
Citiraj:
Grupna Joga. Sumo Joga. Japanski Žderonja. :D |
Citiraj:
Ja sam počeo visinske pripreme za Žderonje, upravo sam se vratio iz Saća gdje smo Tor i ja mrknuli ćevape:D Lista za jelo: Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky syss vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Vuco (možda) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM |
|
oho zderonje mozda dodjem al samo na cugu:chears:
|
|
Citiraj:
Ćevap ko smokić a lepinja ko velika pogača:baad: Čingač je i dalje majkaa:zdero2: |
Citiraj:
A valjda su skužili da si "organ":D Nama koji nismo na državnoj cici daju normalne:D Istinabog-primjetio sam da veličina zna varirati, ali od 20-tak puta koliko sam bio možda dva puta su bili manji. I jedamput kad sam se zaje*o i naručio dostavom... |
Danas za ručak grah i to malo žešći (jaki zaćini) i ut to pršut :zdero2: Za večeru kulen sa sirom :fiju:
|
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Vuco (možda) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM obiteljske obveze iskrsnule, možda uopće ne dojdem... :( |
Budi čovjek i reci da te žena ne pusti:D
|
Citiraj:
Ja sam već popil 2 kave i gablecoval. |
Citiraj:
|
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Vuco (možda) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat:zdero2: Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM |
Citiraj:
Zvlekel sam se ja odavno-samo je netko haklao Zeldu i nije se htio maknut sa kompa:wtf: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Matesonik (mozda) Vuco (možda) Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM |
Citiraj:
Lista za jelo: Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky vga killer Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat Vuco Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM Matesonik-ajde se lijepo zmisli do sutra prijepodne kad baki javljam koliko nas dolazi, ok? Tko hoće Žderati-upis završava sutra oko 10-11h ujutro. Debeli Mitz i ja smo danas nastavili visinske pripreme, ovaj put smo prašili po čobancu:) |
Mene skinite sa popisa jer nemam para :(
|
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat matesonik Vuco Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM Ja sam na cugu :( Vga killer skinul sam i tebe. |
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat matesonik Vuco horza Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM |
Citiraj:
|
Nego evo jucer catkiller i ja se nasli razmjenili neke filmeke pa otisli do ceffa na veceru uzeli smo nesto lagano jer ipak je bilo 22.45 . Slika je tu kao dokaz :)
http://www.imagesforme.com/images/3627DSC00012.JPG Moram reci da sam spavao ko zaklan a cheff je pokazao svoje znanje :) |
Citiraj:
Meso ili grincajg???:D |
Citiraj:
|
pa nemre on ici samnom da mi jede salatu pa nije zec :D :D
cheff nemre doci na zderacu jer stavlja laminate u stan tak da cemo CK i ja predstavljati dubec ak nes neiskrsne nes :) al nazalost samo na cugu dolazimo :( |
Citiraj:
|
ma to ga Visage vuce na zelenu stranu :D al kod ceffa znamo kakovo je meso pa bi bio grijeh nepojesti to :)
|
Citiraj:
Ah, a nama na Žderonjama Cat kotrlja bureke o zdravoj hrani....ono...meso možda jede dvaput godišnje:D Je, ziher. |
jaoooooo, kasno vidio!
jel se kasno zapisat za klopu?? u koliko sati? standardno 5? ili? |
Lista za jelo:
Mitzek Jeltz Tor AMD??? (ak ga Natalija pusti) (edit-pustila ga je :-))) ) Račina Sky Daddy Mad_Duke - gladan sam! Isus Lesa Wolverine ZED Zunzara Fleks (PCNeekspert iz zapečka) ante2 McG Gabre Dolaze na cugu i tračanje: Codiac Hamm&Hamica Buljo (predvečer i ak stignem) makar bi htio papat matesonik Vuco horza Pinsla Snjakma (poslje 20h) Bude Dolazi na dijetalni čaj i održava tečaj joge : MM Klopa je kao i obično oko 17.30 tako da i oni koji rade mogu stići. Vidimo se na Žderonjama:beer: |
Jel to u nedjelju ili subotu???
Možda se zaletim motorom jer idem u Rijeku, ali sumnjam |
Danas Lorde, danas...Petak :p
|
A njesra, onda ništa
|
vidim da nitko ništa nij enapisao, pa ću to biti ja.
druženje ko uvijek odlično. ALI... ja sam danas po prvi put, da, prvi put, jeo na žderonjama. Uvijek bi bio na cugi samo. i moram reć, prvi i zadnji put. Hrana je očajno loša, neukusna, hladna, siromašna. Možda vi imate slabije kriterije, ali ono ljudi moji ne vrijedi ništa. Srećom sam bio gladan ko vuk, pa sam se na brzinu natrpao kruha i hladnog mesa. toliko od mene. |
Istina danas mozda je bilo slabije, hladnije, ali nije tako inace.Iskreno nije.Razlog zakaj je danas tako ne znam.Ali kaj je je mogo bi se na buducim Žderonjama malo i promijeniti menu.Ovo mi lagano vec curi na usi van.
|
Evo i mene kući-nije bilo loše druženje:)
Debeli organ je donio još prije 16h finu šarf domaću kobasu od veprovine pa smo uz pivicu fino prigrizli... Ja sam se nakrkao kobase i vajn gulaša, od ostalog sam probao samo malo mesa i zapečeni grah. |
Debeli plesnjivec je pojeo večinu salame iako sam mu rekao da malo spremi za ženu, a kad smo išli doma bez grama srama je tražio još i za ženu.
E pa neka žena vidi kakav si. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |