![]() |
Jedem neku domacu kulencinu da se vratim u normalu. :D
Btw, pozdrav svima. :) |
Ja sam danas pozdero skoro cijelu tortu :D Osto sam u stanu u fridzu bila "tortica" i ja je smazo...ufff :D
|
o atha!!
kak zhec? ja sam danas tamanio sendvice od kukuruznog francuza,kulen,gouda! +naravno chokoladno mlijeko... hehhe dosta mi je bureka!:p |
Ja sam samo mrknuo jedan talijan sa zimskom, majonezom i kiselim krastavcima...drugi sam ostavio za večeru i mortadelu sa maslinama:p
Ali sam zato poŽderao barem 3/4 kile malina, bolje čiste bubrege nego 5-6 Žuji za redom.:D |
Citiraj:
|
Moram priznati da mi već pomalo fale Žderonje...trebali bi napraviti jedne "mini":D
|
Teško da će jedne žderonje biti "mini", makar ti se čini da je ljeto i da nema nikog, vjeruj mi, doletit će smradovi sa mora....:D
|
Citiraj:
|
Kad će žderonje doći u Osijek?
|
Citiraj:
|
Jeltz, deckovi....kada god organizirate, ja sam za. Petak mi uvijek pase, a jos sam plus na godisnjem do 21.08. Pase mi i kasnije naravno. :)
Citiraj:
|
Panorama nam se oporavio, bus ide na registraciju i promjenu prozora. Stoga, u pogonu su i on i bus. Eto, moglo bi se organizirati recimo najesen u Osijeku. Dolazi panorama sad ovaj tjedan u Os pa ću pričati s njim.
|
znam da je ovo nepopularna tema na zderonjama ali.......... :(
sutra bi trebao napravit neku zdravu klopu :o tj vegetarijansku bla bla bla jel ima netko link s klopom od soje npr ali da nema sastojaka tipa "sjemenke nedođijske zelene kruske" jer u svim tim receptima ima nekaj kaj ja ne znam ni kaj je :( treba mi glavno jelo HELP nakon tog idem na mjesano meso :D |
Citiraj:
http://www.gastro.hr/index.php/hr/co...=Pretra%C5%BEi |
jaooo danas za ručak meso sa kotlovine i pomfrit i neka pileća juhica...mljac ja onom pečenom papriko..mljac
a za večeru hrenovke sa kiflom i mlijekom...sutra roštilj..mljac |
Citiraj:
|
Citiraj:
(možda je bio prestar, tko bi ga znao sad) Pa smo se zguštali na dobroj staroj domaćoj ovci na ražnju:D Ta se hranila po vani sama i mogu ti reći da je bila bolja od 70% janjetine koje prodaju po birtijama. Uf, odmah mi je toplo pri želucu kad se sjetim. |
Ajmo neke zderonje, moram platiti dvojici pivu, moram dati pare za CoD 2 server, moram se najesti i popit i to sve na jednom mjestu :D
Citiraj:
SASTOJCI: 200 g sejtana 100 g dimljenog tofua 3 žlice mljevenog zrna slačice 2 žlice VE-začina 1 čaša zobenih pahuljica 1 čaša integralnog brašna 2 žlice nasjeckanog bijelog luka 0,5 čaše ulja :D:D:D : DualWiel :confused: Citiraj:
|
Vraćanje Duga
@Jeltz
Poslao ti je widowmaker po meni flašu nekakvog bučkuriša jer ti je bio dužan neku cugu. :p Sad ti više nije dužan.: goood : A pošto ja tu i tamo :beer: kakav gembač od delanca i bučkuriša, a ti :beer: samo pivu bum ti ostavil praznu flašu tak da vidiš da ne lažem.:D |
Mislim da ću morati poduzeti brutalne mjere ako se na Žderonjama nastavi sa ovakvim receptima:smoke:
widowmaker-pravom si našel dat cugu:p |
Dobio sam 7kila dok sam bio banu :) . Cir mi se naglo smanjio pa mi se zeludac rastego. Jeo sam svaki dan cevape. 3 puta.
Čips mi se zgadio. Sad si idem napravit pašticadu sa njokam. Dva paketa njoka. |
|
Nedjelja je,opet sam u ulozi golog kuhara :D
Upravo narezao mladog krumpira i mrkvice,zacinio mediteranskim travama i lovorovim listom,bas je u pecnici... Tu je i sitno narezana puretina+3 pureca kotleta,marinirana i zacinjena paprikom : nuts : Ali ceka da se krumpir smeksa... Can't wait : nuts : : nuts : Naked Mixed finished Odoh jest : nuts : |
Nije me bilo dugo na ovoj temi, a danas je poseban dan koji htjedoh podijeliti s vama:
Ručak kod bake: Juha s kuhanim mesom, mrkvicom, domaćim rezancima. Pohana piletina (2 kom), domaći zagorski krumpir (∞). Bućnica (4 kom). Bakin sok od bazge (∞). Kava (2 šalice). Voćna kašica sastavljena od šlaga, tučenog vrhnja i kupina iz bakinog vrta koje sam netom ubrala (1 zdjelica + oblizala rajnglu). Baka najbolje kuha. Šteta što nema slika. |
Citiraj:
Mam mi se škemba počela javljat kad sam gledao slike, mislim da ću lagano morat nekaj prigrist:p |
Hvala za linkove Jelc
na kraju su ispale tikvice i patlidžan i nekakve pljeskavice od soje (tj nekakvih ljuspica) prezivio sam i to :D |
Citiraj:
Nešto predobro, u rangu sa pravim Paškim (ne sa onim "paškim" iz dućana)... Netko je pitao kako nabaviti dobrog janjca...treba znati prave ljude. ;) Eh, da, ja sam u Zagrebu cijelo vrijeme, pa ako se organiziraju Žderonje, dolazim. :) |
eto ja u subotu ruzio i malcice se uneredio(samo malo!)
jucer sam se probudio oko 15h i ustao se na rucak! stari je pripremao krumpir sa kobasicama zapecen u rolu!! desert:bucnica(takoder njegova kombinacija)sve u svemu jako je dobra domacica jer dok je bio na godisnjem svi smo se jako dobro hranili!! starci su sada zapalili malo u prirodu u brda iznad gline!tako da sam do sutra navecer sam svoj gazda!!sta ce se kuhat smislit cu neku kombinaciju al nema slika jer je pobro fotic!!:eek: : cheers2 |
Citiraj:
Od klope na stolu bilo je mješano meso s roštilja, zagrebački, teletina i janjetina ispod peke, pomfri, luk, ajvar.... Po meni jedina zamjerka, nije bilo krumpira ispod peke. Cuga fruteki (medovača i orahovača). Cjena je bila u rangu bakine kuhinje, ali 20% jeftinije. Citiraj:
|
Hehehe, sad se sjetio da frend dofurao od svoje stare bucnicu iz Zagorja s svjezim jajima domacim, sve domace, uffff, toga bi mogao pojesti. mljac
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:44. |