![]() |
ima jos neko problema pri registraciji na tvt.ro.?
Tamo di treba upisati image verification code nema slike:wtf2::D |
i ja nemam sliku
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ćemo dalje od toga,uz malo strpljenja i nekih translate pluginova za firefox,najbolji tracker postaje torrents.ru . 2 MILIJUNA usera i 350 TISUĆA torenata. Neusporedivo. S tim da su mi brzine bile maksimalne kad god bi nešto vukao od tamo i to na torentima sa 5-6 seedera. Kad bi loadao torrent na sbox,vuklo bi 3-4 MB/s -za ne povjerovat je kako dobre veze rusi imaju. A ima stvari tako rijetkih i opskurnih da ih nemožeš ni na eMuleu ili demonoidu naći. Samo treba paziti kod video sadržaja da audio nije na ruskom,vole sjebat stvar sa sinkronizacijama. :) |
Jedna zanimljiva stvarčica vezana uz privatne trackere - moguće je pretraživanje više privatnih trackera od jednom iz jednog prozora u firefoxu.
Stvar je relativno nova i krenula je s what.cd-a. Za više informacija upišite u google private tracker metasearch i kliknite na drugi link :D |
hd-bits ro ima neka nova pravila. s njega ionako rijetko skidam, a ako se stvarno misle držati ovog pravila ispod, onda ću definitivno odustati od hd bits ro.
(New)Use your account! Accounts with a cumulate traffic (download and upload) less than 10GB/month will be disabled. This is an average value, actually you are not forced to upload/download every month. Freelech download isn't taken into account. ne znam za vas, ali kombinacija bit-hdtv + tvt ro je po meni idealna, jer većinom me zanima hd kvaliteta (još samo da se vrati tvt ro....) na hd ro imam i 4 pozivnice, ako ih sad podijelim i akaunt mi disejblaju zbog tog pravila, hoće li i pozvani članovi spušit akaunte? |
Nikad nisan volija ta ograničenja tipa: skini toliko i toliko, inače ću te banirat. Dok se u biti načelno i slažem s tim, jer ima previše ekipe šta ima i po 20-30-ak trackera, a koristi ih 2,3 dok ove ostale ili čuva za ukras ili za trade ili se nada da će sutra, prekosutra to nešto postat level 10:fiju:
Jer u biti kad pogledaš, 10 GB (odma možeš računat +-30% plus šta piše da se neće držat toga ka pijan plota, nego da će gledat to kao nekakvi okvir) ti je u biti 1 ili max 2 HD filma mjesečno. A to je kurac i ako to nisi u stanju ostvarit, onda nek te diseblaju, pa ćeš ostavit mjesto za nekog ko će uistinu koristit tracker:) Da ne bi ispalo da ja ovdje moraliziram drugima, evo ja prvi iman bar 5 trackera koje držim u rezervi rezerva..pa čak i dotični HD-Nits.ro, Iman HD-Bits.org, iman BIT-HDTV i ovog stvarno neman kad koristit, pošto navedena 2 pokrivaju sigurno 99% scene, a i šire... Samo eto, glupo mi ga se odreć:D nego: tvt.ro u nijednoj kombinaciji ne može bit idealan:D taj tracker se toliko srozao da je to čudo.... |
Ako ne budu opet svako malo down ili da im se stranica loada po 2min, nova pravila nisu problem (hd-bits.ro)
|
Citiraj:
tvt.ro se srozao, to jest. koliko vidim, irc server im ne radi a normalni link (bez dodavanja :8000) opet radi, izgleda da još samo malo pa će opet biti funkcionalni. previše mi je drag, ekipa će se vratiti na tvt.ro, pa mi nije bed pretrpjeti ovaj veći krš/lom/nerad negoli svako toliko down od hd-bits.ro, kao što je rečeno u pretprošlom postu, služi mi kao backup a nekom bi možda dobrodošao eto, 4 pozivnice čekaju na vas :) screenshotove ratia sa ozbiljnijih trackera, i ako može speedtest screenshot. a sad laku noćž EDIT: TVT.ro opet back i nastavljau punom parom - weee :) |
tvt.ro se vratio među žive.:goood:
|
Jedna obavijest sa whata. ako ste korisnik what-a i TvT.ro-a pročitajte
Security notice for former members of tvt.ro A former administrator of the now defunct site tvt.ro has been caught breaking into users' accounts on many trackers including this one, by trying username/password combinations from the tvt.ro database. The accounts are then being sold. He is also hijacking passkeys of members who rent a seedbox from him. Anyone who had an account at tvt.ro with the same password as here, or who rents a seedbox whose IP resolves to te01.techentrance.com/is connected to a user called DjHarbuz is requested to change their password and reset their passkey immediately. |
za hd-bits ro, računa li se freeleech dowload u tih 10 gb?
uglavnom skidam packove koju su freelech |
Po ovom se ne racuna.
Citiraj:
|
Citiraj:
pa spomenuo sam to pravilo u par postova namjerno... evo link na raspravu: hd-bits.ro/forumshd.php?action=viewtopic&topicid=1277 Citiraj:
filesharingtalk.com/vb3/f-bittorrent-43/t-tvtro-admin-scammer-332769/page7 novi update sa what-a, kakvih sve budala ima Citiraj:
|
relativno sam nov sa tim privatnim stranicama. sada sam se regao na zemundu i dakle skidam jednu stvar od 6Gb. pretpostavljam da moram isto toliko uploadat. a 6GB uploada nije malo a i iziskuje mnogo vremena. kako se vi nosite sa takvim "problemima"
|
Citiraj:
|
znači sada bih trebao skinuti možda neki novi film ili neki album i njega seeeeedati?
|
Ne mogu nikako postaviti avatar na bit-hdtv, propisane je veličine & težine, čak je i manji, isti ovaj koji tu imam. Ne kužim u čemu bi mogla biti caka ??
Dobijem samo prikaz kao razlomljene datoteke, tj. papira :stoopid: |
Citiraj:
Pročitaj pravila i FAQ od trackera. Skini nešto free leach(kada se računa samo upload, a ne download). Pazi na to da je broj leechera veći nego broj seedera i gledaj na to da je datoteka što veća 3-4GB+. Obično ekipa ne voli držati velike stvari na hardu/seed box-u, pa se tebi kao početniku otvara prostor da seedaš. Niti na jednom trackeru mi nije bilo problem održavati ratio. Sve što je potrebno je malo logike i zdravog razuma:beer: |
Može kakav hint za TL?
od veceras pocinjem tamo skidati pa da ga ne zaserem od pocetka.. |
skidaj vise novijh torrenta ali samo dio njega npr do 100MB i to seedaj. tako da ces imat vise toga za ponudit. nemojte se odmah zanest sa skidanjem.
@stuc: na koji si hosting stavio sliku. mozda si dao adresu stranice od slike, a ne direktan link slike. ukoliko si stavio na imagesforme adresa ti mora ici ovako http://www.imagesforme.com/out.php/______ ime slike |
@stuc probaj sliku hostat na drugu stranicu, npr tinypic, znam da je glupo ali je i meni radilo istu stvar..
|
Citiraj:
|
Eto, nabavio ja i "famozni" What.CD. Dodjem gore, pogledam koliko albuma i kazem, suuuper, predobro. Posto imam skoro 2TB glazbe, odoh ja gore pod upload u desno kutu i citam da su sljedeci albumi zabranjeni za share UKOLIKO ne ispunjavaju zahtjeve napisane pod comment. I vidim ja justin timberlake - mr. timberlake i kazem, imam to, da vidim kaj pod comment pise. Pise user compiled (tak nest, znaci nije sluzbeni album) i nijedan drugi zahtjev. Ja napravio torrent, sav sretan kaj cu nesto ratio nabit. Probudim se ujutro, i pise mi, your account has been disabled. :stoopid:
Koliko god da ima taj What.CD albuma gore i koliko god da ima albuma, uvijek postoji alternativa kako doci do navedenog albuma, jer ocito na tom What.CD-u admini su hrpa kretena koji bannaju one koji zele nesto podijelit s drugima. Eto, toliko od mene o tom famoznom What.CD-u. |
@filkoman
vjerujem da onda nisi procitao sva pravila vezana za upload(ona zbog kojih sam ja odustao od uploada)- recimo tocno propisani bitrate-i, ide tagovi, info o albumu i slicne stvari... |
Citiraj:
http://www.time.com/time/specials/20...691341,00.html |
@ filko: koji si ti njub, pa kaj je tako tesko procitati pravila
btw. na passthepopcorn (tracker za filmove) kolekcija 1001 Movies You Must See Before You Die je freeleech do 08.02.2009. |
Citiraj:
E hvala, evo baš od tamo hoće. Direktan link sa imagesforme neće pa neće... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:41. |