![]() |
Citiraj:
na stranu sve, meni samo nije jasno zašto tcom inzistira na astronimskim cijenama, a ovi drugi se ubijaju kako bi privukli ljude i svako malo spuste cijenu. ne razumijem logiku. dobro @fAg kaže, uložili su silne novce u svoje džepove. tako i izgleda kako se odnose prema nama. mislim da su sve te velike organizacije nekako navikle da smo svi tromi, spori, ne da nam se otići potpisati negdje nekakav papir, otići drugom pružatelju usluge, drugom osiguravatelju i slično. pa iskorištavaju tu našu tromost. Citiraj:
btw, pitanje za sve, koristi li iskon iste rutere kao tcom ili ne? imam tih tcomovih zte-a u rezervi pa da ne propadnu. al' nekako sumnjam da će pasati... |
Ja sam jucer u t centru ispunio obrazac za trajni raskid. Receno mi je neka poskeniram to i osobnu i posaljem to na neki mail da cu dobiti neki broj koji nazovem za ponudu.
Danas (prije nego sam uopce ja poslao mail) zove me tip sa 0800611366 i nudi neki max2 paket za 249 kn? I jos sere po tele2 i vipu. Nakon natezanja sam popizdio i odbrusio mu da "prebjezima" nude max3 za 209 kn a meni tu nudi neke skupe bljezgarije. Na sto mi se zahvalio i rekao da ce usluga biti raskinuta u roku 12 dana. Nakon toga poslao sam mail i dobio automatski odgovor da nazovem 0800611363. E sad, koja je razlika izmedju ta dva broja i ima li smisla da zovem u ponedjeljak... |
Ljudi, jel zna netko zašto se Attainable Rate u postavkama routera stalno mijenja? Download mi je pao u zadnje vrijeme sa cca. 55000 kbps na 46000 kbps.
Jel to normalno? |
Kontam da dodaju nove korisnike i propusnost pada...
|
Citiraj:
https://www.tportal.hr/tehno/clanak/...-foto-20180322 |
meni se čini da to tak skoro nitko neće dobit,kad je kod mene bio tehničar baš mu je stigao mail da se pripreme za pilot projekt ,što bi drugim riječima značilo nikom ništa do daljnjega.biće da su najavili da slučajno nebi bnet krenuo sa docsis-om 3.1 bez da ih prije obavjesti :)
|
Citiraj:
Kad B-net krene sa docsis 3.1 HT može samo lupati glavom o zid. :hitthewal: Ili iščupati svoje FTTC ormare. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Anyway, komercijalizacija je uistinu krenula. I to ne samo u ZG. |
Citiraj:
Btw, vidim da se prica o optici nove generacije, osobno bi bio presretan da mogu dobit bilo kakvu optiku pa i onu najstarije generacije :D, jer mislim da to nece tako brzo u "moje selo"... |
Citiraj:
marketing je čudo... |
Je netko prikupljao suglasnost vlasnika stanova u zgradi kako bi se probala dovući optika?
Pričao sa prijateljem koji radi u Iskonu, prije godinama radio u T-Comu. Rekao mi ako samo prikupim više od 50% potpisa u zgradi da su suglasni za optiku, da može probati provući zahtjev da se dovuče optika. Zanima me da li je to netko već radio? Ja gledam, 24 stanova, neka prikupim 13 potpisa i onda probati.. |
Nema neke mudrosti. Što više potpisa to su ti bolji izgledi da se provuče optika.
|
Meni su napokon ponudili max3 povoljniju cijenu.
209 kn + 10 kn turbo + 5 kn prosireni paket. Ovih 10 kn za 50 mbit me zasmetalo. U 2018. da moram extra placati za kolko tolko postenu brzinu. Nego, cuo sam da se kod iskonovih rutera ne moze raditi port forward. Je to istina? Jer sad je ovako: HT - 224 kn Iskon - 209 kn (hbo premium + djecji paket) i max brzina. Hm... 🤔 |
Cudno....ja sam dobio za 189 kn, brzina 50 mbit bez nadoplate.
|
Citiraj:
|
HT uvodi uskoro novost za optima/h1 i iskon korisnike. Njihovi tehnicari ce odradivati bitstream smetnje i ukljucenja kod korisnika. :D
|
Citiraj:
|
A jesi i dobio brzinu za optiku... toliko imam na bakru.
Btw myroman je pričao za bakar gdje je naravno skuplje. |
Meni taman.
|
Citiraj:
|
pa posto je to sve htova infrastruktura mislim da je bolje da to rade njihovi ljudi kaj ne?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Jedno glupo pitanje.
Igrao sam se sa roditeljskom zastitom pa sakrio sve programe. Nakon sto sam ponovo vratio natrag sve vise nije raspored kanala isti, odnosno sad idu brojevi po redoslijedu od jedan do nekih 300. Kako vratiti raspored da bude kao prije (npr., 211 Nick JR, 800 lokalni, 900 svedski akcijski...). 😁 |
Nijedno pitanje nije glupo, jedino si promašio thread - za maxtv imaš ovdje http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3183327
A tvoje pitanje, u postavkama kanal liste imaš stavku da sve vratiš na tvornička podešenja |
Ako bi isao na ht sa optime preko prodajnog i uzeo net 50mbit i tel sa besplatnim razgovorima prema mobu i fixu to je 159 kn ili sam nes krivo skuzio?
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
Meni prodajni prestavnik ponudio Max3 za 250kn jer eto prelazim sa Iskona i ne može dati po cijeni od 209kn,kao ta ponuda samo za one koji prelaze sa Vipa.
|
Iskon je njihov pa im svjedeno.
Reci da prelazis na vip ili sl. A preko kompare.hr dobijes dobru iskon ponudu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nikako, nemoguća misija je dobiti te kanale. Nekima su uključeni trikovima crne magije, dosta njih na optici imaju džabe, u T-Centrima naravno imaju te kanale otključane.
|
Ne postoje u ponudi tako da ih nikako ne možeš dobiti.
Kanale nitko ne bi trebao imati. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Onaj tko ih ima, ima ih pukom srećom da mu nisu zaključani. Programi službeno nisu u ponudi i ne nalaze se u nijednom programskom paketu. Tako da je točno da nisu u ponudi ;) |
https://image.prntscr.com/image/2wN9...TTte8EPgQ.jpeg
https://www.hrvatskitelekom.hr/telev...gramski-paketi Postoje NatGeo HD, radili su mi na starom uređaju ali na novom ne rade. Imam i prošireni i sport plus. Btw što vam je sve na https://moj.hrvatskitelekom.hr/ tv-podaci o usluzi aktivirano? Code:
Dodatni paketi: |
Prijatelj mi je imao ADSL ( 4 Mbit/s) i poslali su mu novi router da može preći na VDSL( 20 Mbit/s). Zamjenio ga je. Dali treba to aktivirati i da li se dodatno plaća?
Hvala |
Ne placa se dodatno...ako mu na speedtestu 20mbit onda je to to, ako nije nek zove nakon par dana da dignu
|
Citiraj:
|
Lol izbacili su skroz iz ponude i nema ih više na popisu kanala NAT GEO HD i NAT WILD HD samo su ostavili SD verzije tih kanla.Bravo t.com svaka čast isključite i ove druge HD kanale koji če nam kurac sve vrnite na SD verzije i onda malo još povisite cijene.pljucc
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:23. |