![]() |
Citiraj:
Al znam tko moze najvise pojest :D |
Ćevape i burek su izmislili turci.
Ja sam baš jučer jeo "sać", tj. puno različite mesine i krumpira u saftu s dosta povrća, i sve to ispod saća (peke). Milina. Bilo je janjetine, teletine, svinjetine, lički krumpiri... Plus još salatica s domaćim paradajzom i zelenom salatom iz susjednog vrta. Sljedeći vikend valjda ide roštilj. |
Danas juha, pire krumpač sa vrhnjem, paradajz-sos i junetina i govedina iz juhe: nuts :
|
Danas si pripremam torteline sa sirom. Nije meso ali : nuts :
|
a jadan ja, tu kod rođaka u dalmaciji hranim se samo pršutom, sirom i kruhom ispod peke, a sutra vjerojatno i janjac dolazi na menju ;)
|
Citiraj:
|
Kaj vi mislite da sam na pustom otok pa da nebum videl kaj pišete, sram vas bilo.
Dobil sam farbu. Trenutno sam na mesnoj dijeti. Jedem 7 puta dnevno meso sa raznim prilozima, ali samo dobivam na kilaži. Nisam siguran, ali jučer mi se pričinilo da sam vidio Athinog zeca u prirodi. I za kraj pogledajte kak pravi žderonja radi roštilj. Mislim da su 2 slike dovoljne. Roštilj I nastavak. |
Jeltz - bili su smrznuti. :p
AMD je poceo i halucinirati od te mesne dijete... :rolleyes: Vidja moga zeca... :rolleyes: |
Citiraj:
Citiraj:
Sad bar znamo tko kuri grmlje po moru-AMD-jac kad se hoće otuširati...prikuri makiju i onda čeka kanader:p |
Citiraj:
Btw, sad mi je zazubice napravila ova hrana. Jedva cekam da dodjem doma, neke snicle u saftu me cekaju, malo krumipira i deri. : nuts : |
Jučer sam se ubio sa svinjskim rebricama i pomfačem, danas sir, vrhnje, špek i raženi...
Dovukao sam doma dvije kile šljiva i za osvježenje lubenicu od cca 10 kg-nema boljeg osvježenja od hladne lubenice: nuts : :) |
Dali postoji koja osoba da jede lubenice sa kruhom? : stoopid
Znam jednu, i uvijek se iscudjavam. |
vi rijecani ste cudni : stoopid :D
|
Ja ne volim lubenice, to mi je sama slatka voda i koštice :D
|
Niti ja ih ne volim. Ali recimo mamin muz (Bozidar) on ih zdere sa kruhom. I uziva zbilja. : stoopid
|
Božo? Slijedeći put kad budem išao kod Nevia mu odnesm kilo kruva i lubenicu... :D
|
Citiraj:
Picica...SVI vole lubenice...:D :p http://www.fugly.com/pictures/6260/h...atermelon.html |
Ocito je da bas SVI vole lubenice.... :D che ludi gif.
|
Fa sho! Lubenice su na moru jelo number one :) davim se u njima every time :) Ove godine čak i koštice jedem, reko nema smisla bacat to su proteini hehe
|
Citiraj:
|
Pa lijepo; lubenica je 80-90% vode. kao i pive. Koje su tandemski jelo number one u vrućim ljetnim noćima. Roštilj je isto dobra ideja. Al to dečki okreću, pa se osjećaju muškije, ja kupim lubenice na placu i mirna Bosna. :)
Jel tko porbao u lubenicu upiknut votku/dalmatino/rum i pustit da se upije, i onda ići jesit lubenicu? Super u vrućim ljetnim noćima haha. (i da, relativno je poimanje "mora" za Zgbčanku i Riječanina) |
Objasni ovo sa lubinacama i dalmatinom :)
Cuo sam za to vec, ali nemam pojma kak se to radi :) |
Napraviš rupicu u lubenici i tu uguraš votku ili neko drugo piće koje želiš spike-at. Ono uđe samo u lubenicu, principom difuzije (brijem). I dalje jedeš normalno kriške. I molim te, bez aluzija na ovaj post, jer znam da si nezreo i da nisi upao na faks pa se sad iskaljuješ na ženama na forumu. :)
|
Citiraj:
Hvala na recept ;) |
Citiraj:
|
Složio sam vani kameni-betonski roštilj, ovo je slikano prije 2-3 mjeseca s mobitelom, još mi fali sjenica, drvena.... ispao je previše roz, to aparat nije boju baš pogodio, inače se uklapa s kućom....
http://img457.imageshack.us/my.php?image=2tx8.jpg http://img457.imageshack.us/my.php?image=1um6.jpg |
Citiraj:
Roštilj je definitivno roza i točka, pa još roza svinjetina, roza lubenice... Traži se objašnjenje zakaj se Ciganović smuca oko kuće ?:rolleyes: |
J*beš farbu-glavno da se mesina peče:)
|
Ovak' treba izgledat roštilj, navučen sep - lagano zadimljen od upotrebe, Žuja uvijek na dohvat ruke, jedna posuda sa pripremljenim i napacanim mesom, druga za odlaganje ispečenog ( unutra je sitno-sitno narezan lukac ) a na roštilju, zna se - Vratina !
http://img204.imageshack.us/img204/3906/dscf2263ta5.jpg |
Citiraj:
do-bra |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:22. |