![]() |
Citiraj:
|
Kiosci od arabesce?
|
Citiraj:
Većinom imaju svoje kioske na tržnicama za prodaju kave i drugih kerefeka. |
Citiraj:
|
Jasam kupio u Zaprešiću na tržnici.
Pogledaj po ovim velikim trgovačkim centrima |
Danas, čišćenje organizma od jučerašnjeg divljeg izlaska: gozba samo za mene i moj trbuščić: lignjuni na salatu, sa kruhom, ajme njam.... Navečer, piva, kebab i tekma. Njemčija jeee...Sladoled, komp, i ne znam koji se k čeka sa Američkim Psihom, opet pjevaju ovi na festivalu pa se odužili. U međuvremenu vrijeme kratim sa Playboyevim vrućim noćima i sladoledom broj 2 (King kokos) Kad me ne bi zezale baterije od kiborda, rekla bih:gotovo pa savršen dan.... :D Još me čeka sladoled broj tri i neki sok ću si spravit, da odem spavat sretna i debEla :)
|
Ja sam sinoć maznuo jedan King-Griotte:p
|
Danas pripremam pastu i umak od raznog povrca. Tikvice, paprike i pomidori. Nesto slicno, ajmo reci satarasu.
Nema mesa. :o |
Ja ne kupujem tak male sladolede. Taman kad se zalaufam više nema.
Zato preferiram kutije od 2 litre. Minimum 2. Tak da imam 4 različita okusa i 2 flaše preljeva. Šumsko voće i čokolada. Kad se počnem igrat neznam stat. |
Danas pečena svinjska lopatica i mladi krumpač.
I moja omiljena šalata-od friškog crvenog kupusa: nuts : |
Domaći pečeni picek u rolu, mlinci, pečeni mladi krumpir iz rola i cikla.
Neznam koji mi je bog, ali jede mi se cikla uz svaki obrok. Domaći sok za razrijeđivanje od himpera. : nuts : :p Pravi Žderonje znaju kaj je Himper. Desert: sladoled u kutiji od 2 litre. Kombinacija strachatela+čokolada. |
Juha,iz kocke doduše,ali najbolje juhu za mamurluk...a ustao tek u 17h... :D : lol2 :
I onda pol sata nakon juhe porciju chevapa od Smrekara,sa konjetinom,i uz chevape ajvar i paradajz,hladni iz frižidera,i usoljeeeeeeeen...njami :p :) |
Citiraj:
A najbolji sladoled je King Sacher. : nuts : |
Nisam.
Probat ću. I dobra mi je Snjeguljica na štapiću, ali onda uzmem min. 10 komada. Prošle godine negdje sredinom ljeta ja i frend došli smo oko 02:00 sati na benzinsku u Španskom i nismo se maknuli do pola pet dok nismo pojeli svu snjeguljicu u škrinji. :D |
Ja kupujem klever.
Onaj jogurt mi je najbolji :) bas ga sad jedem. Odma si zemem cijelu litru i deri... |
Citiraj:
|
Ma i Ledo ponekad napravi razvodnjeno sranje. Neki da nsam kupio Grandissimo Sorbet, katastrofa...
Banana Split je bolji, ali nema do Malaga-višnja...njam... :) |
U Entry Level klasi tipa twice cokolada/vanilija/ljesnjak Ledo Vs Clever , Ledo ga šamara, stišće mu kravatu i jos mu glavu nabija u kružna vrata.
|
Dosta svađe.
Nema lošeg sladoleda. Za pravog Žderonju ima samo dobar sladoled i malo bolji sladoled. |
Gle, postoji sladoled i "sladoled". Sladoled postoji dobar i bolji, a "sladoled" samo loš.
|
Citiraj:
fini sladoledi: malaga-visnja ledo sumsko voce-stracciatella ledo kiss, i ostali s punjenjem na stapicu |
Eh, da, kako sam mogao zaboraviti šumsko voće...njam. :)
Kiss nisam probao, koji je to? |
Citiraj:
evo ovaj: http://img437.imageshack.us/img437/4...yjepica0ws.gif to uopce nije za djevojcice, to je prefino za njih,kaj one znaju : Machineg |
Danas dokrajčene tri torte ostale od jučer od maminog rođendana. Jedna ogromna voćna, sa ananasom i breskvom i neakvim kremama, predobro nešto, jedna s orasima i jedna iz vinceka. nema više za sutra :(
|
U stvari boli me briga za Vas imam ja pametnijeg posla.
U škrinji mi je ostalo cca 1 litra Ledo Twinice Lješnjak-Strachatela+preljev od čokolade u flaši od litre. Da slučajno nebi nestalo. |
Ali to je za djevojčice! :D:D:D
BTW, sumnjiv si ti meni sa tim nazivljima slika :D |
Citiraj:
namjerno sam to stavil eagle eye, svaka cast probaj, sladac je zakon! : goood : |
Citiraj:
Upravo mrkavam drugu litru. Zebu me vec zubi. Idem sad nesto slano pojest. Sve mi smrdi da cu mrknut domacu konjsku :) |
nakon tjedan dana amsterdamske hrane :) (čitaj, hamburgeri, pomfrit, nachosi i sl u hard rock cafeu i drugim sličnim restoranima) danas kuham domaću papicu :)
poham juneće šnicle...rastukla sam ih da budu mekani :)...i uz to kuham kelj, domnaći, mladi...iz maminog vrta :) a za desert....mozart kugle koje smo kupili uz put dok smo se vraćali iz Amsterdama :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:12. |