![]() |
Citiraj:
Citiraj:
http://www.max-save.org/thumbs/419902Image1.jpg |
Citiraj:
Tek su me spojili u subotu - moram čekati da dobijem prvi račun pa da se registriram. Inače, vidim da ti je razmak bio preko sat vremena?! Je jednom, al ipak? Rješenje je da ugasim router i onda radi, ali mi se ne da to raditi. Nadam se da je to samo povremeno. |
Citiraj:
|
I sad dobijem račun za t-kom od 11. mjeseca a isključili mi net jos u 10. mjesecu... zvao jucer t-kom i vele da nemogu nista provjerit jer je broj kompletno prebačen na optimu.:(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
meni došla opomen pred poziv na sud radi 19.99 kn jer nisam platio 1GB t comu 4 mjeseca... pa sam platio ajde da ne pošalju još i pandure po mene XD:fiju: baš su govna je*ena radi pola MB prometa oni meni prijete pozivom na sud... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da tih sto kuna ne bi ispalo sto + sudski troškovi. Pa je to bliže 1000 kuna. Nazovi szk jedne i druge firme i provjeri. Ne valja se s tim zafrkavat. T-com ima kao i svi, odvjetnike koji automatski slažu tužbe čim ne platiš. Nema tu pregovora. Zastara je godinu dana i tužit će te 100%. |
Javio mi se još jedan problem.
Kako imam taj se555 i optimin telsey imam problema sa spajanjem na messenger a nekad i na torrente. Izgleda da ga nešto blokira. Kad se spojim samo na telsey sve radi, ali kad se spajam preko se555 koji je spojen na telsey, ne mogu se spojiti. Surfam normalno. Pomoć? PS na SE555 dhcp je isključen, i firewall isto. |
Citiraj:
|
istina, ali Optima bi ti taj 1 bit 100% oprostila... vec je bilo slucajeva
|
valjda je ovo pravo mjesto :D
htio bih aktivirat uslugu optimablast (povecavanje brzine downloada),ulogiram se,ali nigdje na korisnickim stranicama ne vidim taj "crveni gumb" pise da moram bit administrator racuna ,ne shvacam to bas |
dajte pomozite plzzzz
|
Mislim da i nećeš moći dok ti oni to ne ponude. Ja imam mogućnost aktivacije ali mi napišu nešto slično "niste u mogućnosti... pogreška u propagaciji pozadinskih servera". No prava priča je slijedeća: Miholjac (gdje sam ja) i Osijek povezani su zračnim linkom i za sada Blast ne ide. Valpovo je povezano optikom ali iz nekih razloga mislim da i oni ne mogu koristiti Blast. Čekaj, samo to ti preostaje isto kao i meni...
|
Citiraj:
Zanimljivi su bili odgovori u dućanu i na szk - pa logirali ste se na svoj web account i imate mail pa vam moramo naplatiti Flatrate... |
u splitu sam i optimablast bi trebao biti dostupan
ali ne znam kako bi napravio da sam ja admin svog racuna |
T-kom sam zvao i rekli su da nemaju nikakve veze vise sa tel brojem i da mi nemogu reć jel imam jos internet kod njih. Dode mi da odem sa pištoljom u t-kom i malo ih pameti naučim. Platit račun neću. Jedino ako mi ne budu dali da pređem na optimu sad kako sam potpisao drugi ugovor. kako su to glupi ljudi majku im....
|
Citiraj:
ako ti šta nije jasno, samo tamo pitaj. |
Imam jedno pitanje..
Nakon što sam formatirao komp i instalirao nove windowse..stavio potrebne drivere za modem "netopia" i kad sam se pokušao spojiti na net nisam uspio. Skužio sam da sam već spojen na net i sada kada god palim komp automatski sam spojen na net..a ja bih tako htio se opet "ručno" spajat na net (zbog rapidsharea) :fiju: Možete li mi pomoći..? Nešto sam vjerojatno krivo napravio. Pod "Local area connection" mi piše da je network cable unplugged a pod "local area connection 2" piše da je spojen! Pod 1394 Connection piše da je spojen..a pod broadband vezu što sam napravio i nazvao ju "optima" piše da je Disconnected!! A ja surfam netom!! Help!! :chears: |
Citiraj:
|
Da..izgleda da je bila u router modu..sad sam prepravio u bridge mode i stavio na manual..sad šljaka..zasad :goood: hvala na pomoći :chears:
|
evo, konacno krajem mjeseca optima stize i do mene (inace nalazim se u blizoj okolici Vz-a) :)
|
Kod mene jos nista novo. :(
|
Jučer potpisali ugovor kod Optime... OptiDSL 2mbit i OptiFIX tarifa, baš me zanima koliko će im trebati dok uvedu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jucer potpiso. brojim zadnje dane t-scumu...:chears:
|
Citiraj:
|
Problem poziva iz inozemstva prema Optima Telekomu
Imam problem, osoba koja se nalazi u Njemačkoj i na Deutsche Telekom je mreži nemože uspostaviti pozive prema bilo kome u Hrvatskoj ko se nalazi na Optima mreži, čak nemože niti dobiti 08000088, dok je sa pozivima prema T-com korisnicima sve u redu. Neznam u čem je problem? Ako ima još netko nekoga vani, a da se nalazi na Optima mreži volio bih čuti kakvo je stanje sa tim pozivima.
Hvala |
U nekim zemljama ne možeš dobiti besplatne telefone pozivom iz inozemstva. Znam da u Italiji tzv. 'Numero Verde' ne možeš dobiti izvana pa je bilo problema jer su željeznički kolodvori za informacije imali takve brojeve pa ih nisi mogao dobiti ako si zvao odavdje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:44. |