![]() |
U idlu se vrti sporije i niš se ne čuje... u igrama se zavrti brže, ali onda ga ionako igra nadglasa tak da opet nemaš brige. Tak je kod mene na GTX koja se grije ko rohr, a vjerujem da je na GTS-ici situacija još nešto bolja.
|
Citiraj:
|
i bolje im je :-) konacno u kompu cujem samo diskove kak se vrte i htjel bi da tak ostane :-))
|
Citiraj:
Za moj pojam je tiha, neko tko brije na tišinu možda neće biti istog mišljenja:) |
POV 8800GTS koju sam ja imao je bila jako tiha,skoro pa se ne čuje na 60% to je inače default
|
evo doletila je asusica i moram reci da je totalno necujna. Eto ja zadovoljan a kaj se tice performansi to bumo tek videli :-)
|
Možete mi preporučiti neki dobar hladnjak za 8800GTS po mogućnosti da je Zalman ili neki drugi kvalitetniji?
Hvala. |
Citiraj:
|
Za vodeno nema šanse, niti mi se da za***avat s tim niti ne mislim tolko love na to dati. Ništa onda, još ću pričekati.
|
Od aftermarket zračnih hladnjaka za 8800 - Thermalright HR-03 Plus, samo ga trenutno nema kod nas...
|
ne razumijem zašto bi uopće micao stock cooler... osim naravno ako ideš na vodu
sasvim solidno hladi i u idle-u je poprilično tiha |
Ima li LED verzija?
|
:stoopid: ako se ovo odnosi na moj post, onda je odgovor, ne. Nema LED-ica jer je to pasivni hladnjak.
A kako i Wolverine veli, mislim da nema potrebe za mijenjanjem tvorničkog hladnjaka, osim ako je u planu žešći OC, no i tada je vodeno rješenje, najbolje. |
Nvidia GeForce 8800GTS 320/640MB
idem sutra kupiti pa ajde da bar jednom pitam prije nego kupim koju da uzmem
par nji XFX 8800GTS GeForce 8800 GTS, 320 MB, DDR3 320 bit, tv-out, Dual DVI , GPU clock : 500 MHz, Memory Clock 1600 MHz, PV-T80G-GHF9 - 2098 kuna VGA PCI-E XFX, GeForce PCX 8800GTS 560M, 320MB, DDR3, 2xDVI, TV -2099 kuna Grafička kartica XFX 8800 GTS GeForce 8800 GTS, 320 MB, DDR3 320 bit, tv-out, Dual DVI , Memory Clock 500MHz, PV-T80G-GHF9 http://www.nabava.net/slike/url_proizvoda.gif -2201 kuna EVGA, 8800 GTS GeForce 8800 GTS Superclocked, 320 MB, tv-out, Dual DVI, GPU/Memory Clock at 576/1700 MHz -2270 kuna ili dajte neki svoj prijedlog, naranno svaka kuna manje dobro dode al sad opet 200 tinjak kune razlike ne igra ulogu al da znam razlog zašto ih dajem? znam da ima puno takvih upita al ovo je moj prvi i sutra kad uzmem neću više o tome hvala:chears: |
Najjeftiniju i sa najviše garancije. Sve je to isto, a to kaj netko OC-a za 20Mhz i podigne cijenu - to nemoj pušit. Neki Ultra OC koji će ti davat 2% bolje reze nije vrijedan dodatnih novaca.
Ostalo je sve li-la... |
Citiraj:
|
e hvala dečki to me najviše i intersiralo,al sam mislio zašto da radi par kuna propustim kupiti bolju ali sad ste mi riješili dileme
:chears: edit gledam sad ovu Gigabyte GF 8800GTS, 320MB DDR3, TV-out, Dual DVI pa jel možda da nju uzmem pošto imam gigabyte ploču? |
Citiraj:
|
Sve ti je receno...
Najjeftiniju i sa najviše garancije. |
ajde da vas gnjavim još malo, obečajem od sutra neču, nisam baš expert za grafičke već više za two legs procesore:D
Gigabyte GF 8800GTS, 640MB DDR3, TV-out, Dual DVI jel velka razlika naspram 320mb ili nema potreba i sad zbilje više nemam pitanja- bar trenutno:D hvala dečki ps možda samo provjeravam stručnost nekih na forumu a u biti sam tata mata:goood: a i jedna susjeda mi se pali na što jače grafičke pa tu vidim šansu:lol2: :chears: |
Isplativa ti je jedino ako igraš u najvišim mogućim rezolucijama, malo je brža al skroz malo, nezamjetno.
|
Imaš i recenziju i usporedbu tu na PCE-u, pogledaj pod članci :)
|
Citiraj:
|
opet ja:D
ugledao sam još nešto ati 2900xt nisam nikada imao ati grafičku ali u usporedbi sa gf 8800 650 mb je jača a razlika nekih 100 k u cijeni evo test tuče je u svim igrama pa molim mišljenje jel nvidia ili ati i zašto http://sg.hardwarezone.com/articles/...?cid=3&id=2260 nemojte zamjeriti na dosadnosti ali daču preko 2500 k pa zato pitam a ne da se kajem |
Nemoj ATI, frend je probao obje, i ostao je na 8800.
|
ATI 2900 je lošija od 8800. Uzmi onu XFX 8800 i gotovo.
|
Uzmi XFX 8800 kako su ti rekli na pocetku...I gotovo. ovako ces samo trazit sve vise i vise razlicitih kartusa,pa ce sbiti u neodumici,i na kraju ces najgore moguce ispast...
|
ok nagovorili ste me na ATI:D
šalim se onda sutra sam na 8800 moram samo vidjeti jel 640 i 320 mb, jer neču tako brzo drugu kupovati,poznajuči sebe max 2 mjeseca:goood: hvala na pomoči:chears: |
Ako imas 19"+monitor...640MB...A ako imas 19"- monitor...320MB je sasvim dovoljno :)...
|
evo dečki uzeo sam Gigabyte GF 8800GTS, 320 mb nije bilo 640 ali nema veze za igre mi ni netreba, nego koji direct x koristim za ovu karticu ? jel onaj direct -x 9/10 ili samo devetku i ima li koja igra da koristi direct-x 10 da odigram malo?
hvala svima na savjetima i pomoči bok:chears: i s ćime mi ju je najbolje kloknuti,vidim na netu da koriste ATI tool pa šta s njime? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:13. |