![]() |
Citiraj:
|
E ljudi ja kad čitam owe waše postowe ja se pišam od smijeha..najedite se i napijte sutra..I slikajte nam malo da mi ostali widimo kako to ide...I jawite kako ste se proweli...
|
Pa kud hazija na krov? :eek:
Stizu rijecani, ali ce hazi ipak prespavati na krevetu sutrasnji dan. :) |
Bažul je skuhan i sad se polako hladi za sutrašnju šalatu s bučinim. Za promjenu, neće biti onaj debeli kao prošli puta već vrhunski trešnjevac, Žderonje's choice !
Vani je osvježilo, moći će se bolje jesti, Athi i ekipi neće trebati klima u autu... Vidimo se sutra. |
: cheers2
To se trazi panoramix. |
Radim do 17, budem došao cca pol sata kasnije.. remember: no food, no money: nono :
|
Heh, kao pripremu za tumorou, spekel sam si ham & eggs - oliti prvo malo spžio poveće ploške špeka (ali tanke), pa onda hitil gore 5 jajci (Moslavačka, žuta ko kanarinac) i 2 šnite kruha.
Neznam zakej, ali špek je bil tak slan, da sam pocugal 2 litre vode i sad mi je zime :) Nego momci, vidimo se sutra: hello2 : Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dolaziš na klopu ili ne??? |
Ma dolazi, ak se zapisal onda dolazi. A ja sam ga tu malo cimao, tak i tak hranjenje počinje kad će on doć, oko pol 6.
|
Citiraj:
|
Cigane jedan, ti mi plaćaš ove žderonje, dužan si mi taman 5 banki. Tako da, odgovor je DA :D
|
Jelc, dolazim na jelo, ostavi me gore.
|
Preporuka svima koji dolaze prvi put-ostavite si malo više vremena kad dolazite, zna se dogoditi da si fino isplanirate i dođete na vrijeme pa onda 10-ak minuta tražite parking..
|
hehehe. to vrijedi i za Fleksa :D jel mu ko nacrtao kartu? :D
|
Vidimo se na cugi oko pola 8.
|
Citiraj:
Pih ja sam prešao prek tog vašeg naslejičića prekjučer, malo se spekel na suncu u Rabcu, i opet se vrnul doma, svrha vježbe ugraditi šlin u atuo. Mislio sma se jabit al mi je prekasno sinulo da nemam brojeve, Rena sam tražio negdje na autocesti misleći da kempa al očito se dobro zakempao pa ga nisma vidio ;). Kaj???? no hazi? Mislim stvarno, još je jelc rekel da bu ga pripazil da se slučajno ne skrije negdje, npr u roštilj. rajnglu... |
Promjena plana sa moje strane: nemogu doći prije 18h zbog posla. Pare za klopu ću dati jer nisam prije otkazao, nije uopće u pitanju. NHF
Vidimo se. |
Krecem za 15min.
Nema Jelca :D Dal da pričam o mačkama :D ? |
Bilo je dobro, došla je hrpa ljudi i baš smo se fino nalaprdali, poŽderali nešto i opalili po Žuji.:)
Neki i po rakiji:D Tko nije bio-nek mu bude krivo. |
Uh jedva sam se vratio. Nish se ne vidi po cesti. Moram kupiti svjetla.
|
Evo i mene, bilo je gusto. Riječani svaki put dolaze u sve večem (i debljem) sastavu i prijete preuzimanjem skupa. Ovakva situacija zahtjeva pojačane napore lokalne ekipe pa stoga poziv svima. Idem nešto popit-:)
|
prvi put bio - sve 5: goood : komandir Zule je ispao jedno 10 godina mlađi no što sam mislio po načinu na koji forsira tim Vesele Prćetine. No to veći kompliment za njega :) Bilo je i žena?!
|
da, bilo je zupa :)
... al mislim da su žemskinje zalutale ili nešto... uglafnom, dobro nam zalutale jelte :) |
Ajd bar sam bio 20min ako nista :)
|
Meni je bilo totalno bezveze bez hrane. Trebao sam doc žderat.
|
Evo i mene kući. napokon.
bilo je mnogo dobro :D slijedeći put se valjda opet vidimo.... slike budu sutra, sada idem u horizontalu... |
Evo mene nas došao,sve u redu,sve živo i zdravo doputovalo unatoč alkohol naporima.... : lol2 : Čak nitko nije ni rigao...pritom rigoleto mislim na članove što su naročito smješali te sokove... :D : lol2 :
Čak sam se i ja osobno svojim prometalom vrnuo na Viškovo from grad odnosno from Podmurvice gdje je her Prometralo moj bio parkisan,a kolega Her Atha cijenjeni i uvaženi me tamo ostavio da se uvijam.... :D Idem sad spavat naročito... :) |
Ja bi to ovako sazeo:
-Horza i Jelc su priznali da ljetne dane provode vjezbajuci Cod2 (izmedu rada na novom forum searchu-jel tako horza :p ) da bi nas gazili kad se prikljuce na server... -Rak je toliko popil da je spominjao kako ima Lite off CD rom i impresionirao je cure(u) sa svojim laptopom i osobnim organizatorom!?! -Sam se rasplakao kad je vidio da nema Andelcica Sve u svemu bilo je dobro....A rijecani ce vjerovatno sljedeci put doci u jos vecem broju jer su i neki bakarski kemperi najavili dolazak,jos da hazi dojde di bi nam bio kraj... Citiraj:
|
Very good, kao i uvijek.
Vidim da su svi Rijecani stigli na prijavak. LP svima, i laku noch preostalim forumskim lutalicama. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:27. |