![]() |
oko kolko se počinje??
|
Citiraj:
|
Računajte da je klopa oko 17.15-17.30.
|
Citiraj:
Oni koji neznaju došli bi ujutro, vidli da nema klope popili kavicu i otišli doma. A mi bi poslije tj. ja pojeo njihovu porciju. :p |
Citiraj:
Za ostalo ima vremena... |
Citiraj:
|
Citiraj:
pa nisam bas tolki mulec :rolleyes: :cool: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Atha, ne slušaj ti njega-samo ti dopelaj hazija. Ja ću paziti na njega.: hello2 : |
Final List:
Tor Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Zed Sky E.T. Renesis atha lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd MadBoY Rak MisterM horza Buljo Ozy Komek Mad_Duke R.B. bude Darth Vader Balkanski Hacker gandza @ jelc Reci baki da napravi kolpu kak spada da nebi falilo ovaj put: sweating |
Jel kasno se skinut sa liste? :(
|
Citiraj:
Budući da se travuljar učipio-nije:p Citiraj:
Da ne bude zabune-ovo je lista za Žderanje. Dakle pišeš se samo ako si za klopu. Ako dolaziš samo lokati-ne moraš se pisati.:) |
Final List:
Tor Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Zed Sky E.T. Renesis atha lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd Rak MisterM horza Buljo Ozy Komek Mad_Duke R.B. bude Darth Vader Balkanski Hacker gandza Sebe sam skinuo jer me danas fax za***************o, tako da neznam hocu li doc, ako dodjem doci cu samo na piche... :( |
ja već vidim da ću umrijeti od vrućine tamo, zadnji put kad sam bio sam umirao i topio salo, a to je bilo negdje u trećem mjesecu...:confused: :fuming:
možda kiša što pomogne... ide li tko kroz Knežiju da me pokupi oko 7? ;) |
Ma, samo se lagano obuć (sve prirodno na sebe :D), sve sporije delat i bit će ok. A za hranom ćemo se sigurno zahajcat...:)
|
Final List:
Tor Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Zed Sky E.T. Renesis atha lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd Rak MisterM horza Buljo Ozy Mad_Duke R.B. bude Darth Vader Balkanski Hacker gandza Komek mi je javio da je zaglavio na moru i da nemože doč u zg sutra.. Pokvario se kombi. |
kolko nas ima...
efo samo potfrđujem da dolazim. i to u neko normalno vrijeme (npr 16:30) i mogu (fala k...) ostat do kad god mi volja :) |
Jel bi se mogao još ja prijavit za klopu
|
Citiraj:
|
uf, oni se u Zagrebu zale na vrucinu...a mi dolazimo iz Rijeke u neklimatiziranom prometalu (da, i takva postoje :( ) i usput moramo kupiti brdzane po zabiti (citaj naci renesisa u kakvoj ostariji na grobniku)... :D
|
Citiraj:
|
Final List:
Tor Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Zed Sky E.T. Renesis atha lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd Rak MisterM horza Buljo Ozy Mad_Duke R.B. bude Darth Vader Balkanski Hacker gandza Dawar @ AMD Pa trebamo reklamirat ih zar ne? |
A di treba doći ?? Gdje se nalazi? Ja bi došao .. ali di?
|
U bakinu kuhinju tj. iz Vukovarske uđeš u ulicu kod pučkog učilišta ideš kojih 100metara i na lijevo ti je
|
Jel se treba kaj love donjesti , ili kak to ide? :D
edit: nisam htio spamati pa evo edit A onda ništa , nema se para ( moram platiti 80kn više za dsl , a i naručuio sam si mobitel) , vidimo se iduči put... |
60kn uključena klopa i jedno piće
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bdw-nemojte zaboraviti namontirati krovne nosače i hitit hazija gore-nek ima zraka:p |
Taman mu sve dlake spadnu dok dodje do ZG-a i pravac u lonac :D
|
aaaaaaaaaaaaaa, malineeee : nuts : ...to mi je najdraže voće :)
mama ih ima u vrtu i ja ih sve pobrstim sa stabla/grma/štoveć :) ...nisam ni ja bas previše jela po ovoj vrućini ali sad mi se tako otvorio apetit da sam u posljednjih sat vremena smazala zdjelicu svježeg sira, 2 šnite kruha sa zimskom, jednu papriku i lisnato pecivo s višnjom : evil : ...takvi užasni napadaju gladi mi dodju, tak, recimo svaka 3 mjeseca i onda kad mi se to desi imam osjecaj da se jednostavno ne mogu najesti :(...uopce nemam ideju zakaj mi se to desava ponekad? nevermind :) sad sam, cini mi se, sita :) mozda bih jos mogla popiti kakao :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:13. |