![]() |
Citiraj:
BILJEŽIMO se za klopu i cugu. daklem: Tor Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd MadBoY Rak MisterM horza Buljo Ozy Komek Mad_Duke R.B. bude Darth Vader Balkanski Hacker |
od kolodvoras do bakine kuhnje ima 7 minuta pješke ;)
|
Isus jesi ovaj Isusek na listi ti ili...? Zašto umanjenica.... :D
|
da ja sam taj, umanjenica jer me tak jelc stavio.
|
Isus je MALI :D
|
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd MadBoY Rak MisterM horza Buljo Ozy Komek Mad_Duke R.B. bude nemrem na klopu...buljo imas srece:D doc cem na cugu(valjda) maknuo sam se s liste |
hehehe, koji lopov, a sto posto će pokrast svima hrane....
po meni, riba ne smije približiti se stolu bliže od 5m, dok mi ne završimo sa klopom :smoke: |
Tooooo.. mislim žao mi je kaj riba ne dolazi al ću se barem napapat:D:D
Al riba dolazi bar na cugu ;) |
Citiraj:
|
31 osoba.
Nemojte zabunom Zekkota uracunati kao 32-u osobu. :p |
Citiraj:
jel ja to osijecam nekakvu urotu?:D da da da...doc cem na pljugu i cugu @ren...necem bit u blizini do negdje 7: finger : hehehe:D |
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed Sky E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd MadBoY Rak MisterM horza Buljo Ozy Komek Mad_Duke R.B. bude ja se takodjer micem, ako nije kasno....prevruce mi je, gusim se tu....ali dodjem sa ribom na cugu |
Dakle-mičemo zeca.
Tor Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed Sky E.T. Renesis atha lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd MadBoY Rak MisterM horza Buljo Ozy Komek Mad_Duke R.B. bude Nema veze za zeca i popis, samo ti Atha njega donesi...:p Bilo bi zgodno da do srijede imamo konačan popis, da znam reći baki točno. |
Citiraj:
ja i on najvjerojatnije dolazimo navečer na piće :beer: "Fleks (06:09 PM) : makni me sa liste " |
Citiraj:
|
Drustvo najte zamjerit. nemrem doc nikako. Zeljac i ja navratimo navece na cugu. Sig mi je pojeo svu lovu :D
|
Ti Fleks i McRiba kod mene na raport kad dođete,na jedno šank postrojavanje.... :D Bash me zanima koji ste vi.... :) : lol2 :
Edit : Kaže se...Na zapovijed gospodine desetare... : roller : |
Citiraj:
|
Mi smo ti dream team Z djela grada + taganopalioc :D
|
eeee. niš nam se taganče ne javlja :D
|
Ovako će vas tagan... http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a102.gif
Edit, odlicno, iskljucen je img kod. |
Aktuelna lista:
Tor Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Zed Sky E.T. Renesis atha lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd MadBoY Rak MisterM horza Buljo Ozy Komek Mad_Duke R.B. bude Darth Vader Balkanski Hacker Valjda je to to. Tko nije na listi neka se dopiše... |
Citiraj:
mogo bi barem na piće :) |
Citiraj:
|
(koddva uzima žrtve... svi su u langetama, gipsevima......)
ne jedem niš, samo vodu i jogurte pijem, nemreš niš jest po ovoj fakin vrućini... |
Citiraj:
dodem ak me neko moze vozit;) jer se i niz stepke ne usudim spustit sam... tako je to, kada uganete nogu:( |
Hajde ne žali se...ima i puno gorih stvari od uganuća - noge... ;) :)
|
mogu ja doc po tebe, ja sam ti u stenjevcu. Al ja i željac ti navecer tek idemo....
|
Citiraj:
Šta'š.: suicide |
Danas laganica-hrenovke, hren, raženi.
Za desert friške MALINE: nuts : Sutra-ŽDERONJE:p :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:36. |