![]() |
Moram priznati da sam zadnjih dana Žderao samo nekuhano...prevruće je i meni se nije dalo a ženi nisam dao kuhati jer mi je bilo žao da se zaj*bava po ovakvom vremenu sa nakuhavanjem...
Ali me ipak polako ulovila kriza:p Pa sam napacao šest komada vratine, ispekao i poŽderao četri:D Još malo pa su Žderonje-vrijeme je da se počne sa visinskim pripremama. :beer: |
Gdje,šta i kako se prijaviti za ove Žderonje u ZG sad što će biti...neda mi se tražiti pa molim link da me uputite. :)
Inače nebih se ni prijavljivao ja,ali komrad Atha kaže da mogu pojest kao stoka... :D pa da je najbolje da se zbog rezervacije hrane te broja obroka za sve nas prijavim itd i tri točkice... :) |
|
gdje će se to održati u Zagrebu? Ja možda dođem ak nebum na moru..
|
Lista...
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd rendula MadBoY Rak MisterM Destroyer horza Terminator Buljo Ozy Isusa ti koliko nas ima...:eek: A ja mislio onu našu...:Runda za sve...a nebu išlo...:D I kako se dijelimo,po godinama,po dužnostima,po postovima...? :D Možda zato ima nabijača istih... : lol2 : |
Snjakma nece jesti. To je najbitnije kod podjele. On je u kazni.
Btw, daddy353 nisi me jos informirao sto se tice napajanja cisto da znam. ;) |
Citiraj:
zippi obecajem da ce ostat gladni ovioko mene: lol2 : @amd care: roller : nego lesa mi jos nije potvrdio za garanciju!?!?!? kaj je s time?! inace ozy slazem se s tobom brijem da je ovo najveci do sad?! |
evo i mene kad nas ima neka nas ima :D
|
Jesi se upisao na listu na nacin da kopiras zadnju listu + sebe dodas?
|
Ljudovi ja nisam ziher da cu doc na jelo. Jednostavno mi je prevruce. Na pice dodjem navecer...
|
Pa daj se onda makni sa liste, a ne ovak...
A komek, ti se dodaj, samo pazi kod kopiranja, da nam Tor opet ne bi zvisil :D I kaj je sa masnim, se atha ti to zezaš ili ? Jako neozbiljno od tebe:D |
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd rendula MadBoY Rak MisterM Destroyer horza Terminator Buljo Ozy Komek evo ga Jel se zna sta cemo tamaniti na zderonjama? |
Hladne salate !
Za predjelo, za glavno jelo, i lubenica za kraj....ipak je ljeto i vani je vruće... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
...probudila sma se prije 10 min i odmah sam navalila na fižider :)...ja moram jesti čim otvorim oči :)
i sad tako tamanim tost (jer nema svježeg kruha jer netko tko je u kućanstvu zadužem za to nije otišao po kruh po ne znam već koji puta ) namazan onim ABC sirnim namazom s hrenom, zimsku i pijem kavicu :) i smišljam što ću za ručak...meni se tako ne d akuhati po ovoj vrućini :( |
ja tamanim palačinke od sinoć, nešto kruha, vidim da je ostalo pršuta... pa da se ne pokvari :D
|
Ma vam ja dam tripice. :D
Masni je u kazni, nema sale! :D ;) |
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd rendula MadBoY Rak MisterM Destroyer horza Terminator Buljo Ozy Komek Mad_Duke R.B. evo i mene vidim da nas ima :D |
Citiraj:
Probudio sam se oko 11:30 i sad si idem skuhat kavu. Za ručak će biti na lovački ili ti kaj uhvatim u frižideru, a vidim da ima pečene piletine i cikle od jučer. Ostalo mlinaca. A sad ću si narezat malo suhog mesa špeka i kobasica. Za prilog se nemrem odlučit. Ajvar, sirni namaz, slana feta, jogurt, majoneza, kečap...... |
Tor
Jeltz Snjakma Mental Wolverine Vučko Isusek Fleks Zed mc_riba Sky nicko_029 E.T. Renesis atha Zekko lesa Panoramix vga killer Sam Fischer Amd MadBoY Rak MisterM Destroyer horza Terminator Buljo Ozy Komek Mad_Duke R.B. ja udaljen s popisa. toga dana nam je podjela svjedodžbi pa ću doći samo kasnije na cugu. |
pa kad ti je podjela kasno popodne??? ne za***************avaj :D
danas mi seka i sestricna kuhaju. vidjet cemo sto ce skombinirat |
kad velite? 30-og? u koliko uri?
svratim na cugu. recite kad. da li dolaze Riječani? milu bi htio upoznati :D |
dolaze riječani, e sada, tko je tebi od interesa? :)
|
Citiraj:
bdw-nemojte se pojavit bez hazija:) |
sad bi rekao jedan vic, al bi se neki mogli uvrjediti (khm,. gabre, khm), pa neću :)
Šta se hazija tiče, atha je zadužen, nemoj nas kudit radi toga :D |
Ja ne znam nista o nikakvome haziju. Meni nitko nista nije rekao. A-a...
A niti ne znam kakvog Milu misli upoznavati Gabre - cudan je taj licanin. |
Atha širi dezinformacije-ja sam se danas čuo s njim, Snjakma dolazi na Žderonje.:)
|
Citiraj:
Da se imamo AMD-jac i ja sa čim igrati:p |
Igrati...ok ako cete se igrati... :) Samo da ne bude da mu vidim usi kako vire iz lonca. :eek:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:21. |